MÜŞTERİ HİZMETLERİ | SİPARİŞ TAKİP | İLETİŞİM

Şifremi Unuttum ?



Şifre hatırlatması için sisteme kayıtlı e-mail adresinizi giriniz.



10lu Paket TelkinMP3

7,593.22 TL + KDV
8,960.00 TL
Havale İle : 8,064.00 TL
  • Stok Durumu :
  • Var
  • Marka :
  • telkincd
  • Hızlı Gönderi :
  • Var
    Bu ürünü 1,230 TL den başlayan taksitlerle satın alabilirsiniz.

    *ADRES Elektronik fatura için istenir, kargo da isterseniz sipariş notunda belirtiniz. Ürünler link olarak gelmektedir.

     

    10 adet seçtiğiniz cd yi bu paketle 7 cd fiyatina yani daha indirimli alabilirsiniz.Seçtiğiniz cd leri not bölümüne belirtiniz.

    Ritmotrans ritmli okuma ile hazırlanan cd leri seçmekte güçlük çekerseniz destek alabilmek için 0212 481 66 45 ya da 0539 559 64 22 den Atakan Sönmez'e ulaşabilirsiniz.Cd ler yaşam boyu başarı garantilidir...

    Özellikle

    Yeni geçmiş oluşturucu 

    Büyük düşün

    Keskin odaklan

    Para Mıknatısı

    Kendini Kabullen

    Hayatını Sevgi ile Doldur

    Telkinlerini öneriyorum.

    ⤵ Bu bölümdeki yorumlar 200 üründen karışık olarak seçilmiştir.
    ceylan
    Insanlarla konusurken, fikirlerimi soylerken belirgin bir fark var. Daha onceden hareketlerim ve tepkilerim insanlarin dusunceleriyle sekil alirdi onlar ne dusunur diye hareketlerimi ve soyleyeceklerimi planlardim Ama smdi boyle degil icimden gecenleri ozellikle profesyonel ortamlarda ( is toplantilari) hic cekinmeden ve ustunde dusunmeden soyluyorum Insanlarin dusundukleri de belli bir seviyeden sonra beni ilgilendirmiyor Bu harika bi sey ozellikle takintilari olan biri icin :)
    gamze kocaman
    Ya bu nasıl bişedir kardeşim hazırlayandan Allah razı olsun nEdiim walla hi süper inanın kendime geldim yaaaa :)
    Rabia
    Ürünü satın alalı tam 7 gün oldu hergün düzenli olarak dinliyorum. Genelde gece yatarken diğer telkinlerle beraber dinliyorum. Gündüz ders çalışırken vs tek ders çalışmak telkinini dinliyorum. İnanır mısınız bilmiyorum ama gerçekten içime bir ders çalışma şevki geldi. Maşallah diyelim :). Belkide psikolojik ama iyi ki almışım. Şuan vize dönemindeyim. Bakalım notlarımdada artış olacak mı vize notlarım açıklandıktan sonra tekrar yorum yaparım.
    adem cihangir
    güzel bir adam sayılmam. kadınlarla tanışma başarım yüksek olmadı. Bu telkini alınca birkaç kadın tipime olmasa da, sempatikliğime işaret etti. henüz bu kadar.
    alper
    benm buraya gelmeme arkadasım sebep oldu ve yolda giderken daha dik yürüdüğümü söyledi gerçekende etkisi oluyor herkese tavsiye ederim daha 2. günümdeyim başladığım gün mp3 almak istedim ve 2. gün gidip mp3 aldım sırf bu telkinler için herkese tavsiye ederim.
    arzu gürel
    daha önce evden tek çıkamuyordum.bu telkinlerle mi oldu nasil oldu bilemiyorum artik çıkabiliyorum.çekirdek inanç yaptırmak için de artık hazır hisssediyorum.çooook slmlar.
    ZEYNEP Hanife Abuşoğlu
    Nereden başlasam bilemiyorum. Bu harika kayıtları bir süre önce aldım ancak birkaç hafta öncesine kadar onlarla cidden ilgilenmedim. Derken, borçlarım birikmeye başladı. Sonrasında kayıtları baştan sona defalarca dinlemeye başladım ve para sıkıntılarım kendi kendine çözülmeye başladı. Artık maddi konularda endişelenmiyordum ve nasıl daha fazla kazanacağım konusunda birbirinden güzel fikirler buluyordum. Artık parayı bir gereklilik olarak değil, bir lüks olarak görüyorum.
    ibrahim
    ' Her zaman bir yol daha vardır..' bir haftadır ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinliyorum. Normalde zaten dik yürürüm ama gözlerimi kaçırırdım yürürken (gözlerim uzağı net görememesine rağmen ) insanların gözlerine bakamazdım hemen kaçırırdım gözlerimi;ama şimdi rahatlıkla yürüyebiliyorum baktığımda yanlış anlarlar mı vs vs gibi düşünceler yok artık aklımda.Baksam nolcak ki niye yanlış anlaşılayım ki hem dimi.Telkinlere devam bu kadar kısa sürede işe yarayaileceğini sanmıyordum açıkçası. Teşekkürler bugün ilk defa arkadaşlarımla konuşurken gözlerinin içine bakabildiğimi farkettim mesela göz renklerine hiç dikkat etmemişim bugüne kadar onu farkettim bende göz temasında daha rahatım artıkkk.birde bende arkadaşlarıma ne kadar şanslısınız benim gibi bir arkadaşınız var gibi cümleler kurmaya başladığımı farkettim.aynı şekilde ailemede böyle söylediğim oluyor.galiba artıkkk kendime güvenimm geldii ve kendimi değerliii hissetmeye başladımmm.Başka bir etkide aklıma gelenlerii söylemeye başladımmmm.konuşurken sinsiceee laf sokuşturanlara karşılık vermeye başladımm.ara ara dalgalanmalar meydana gelmiyo değil geliyoo ama genelde çabukk toparlanıyorummmm.tekrarrrrr tekrar teşk.ediyorum atakan abiye
    salih guler
    pozitif düşüncenin varlığından haberdar olduktan sonra ki bu son 4 seneyi kapsıyor; hemen hemen bütün günüm sözlü olumlamalarla geçiyordu ve aynaya bakıp kendime gülümsemeye çalışırdım. fakat "40 haramiler" hikayesinden sonra uzun yıllarımı heba ettiğimi anladım. neyse, zararın neresinden dönülse kardır. kardır diyorum zira bu siteye rastlamamış olsaydım birilerinin cebine çok fazla para girecekti. yine bilinçaltına telkin veren ve bunun için fazlasıyla para alan insanlar var maalesef...
    ari güzel
    aslında kolay bir dil...ben hem telkini aldım hem de bu dilin konuşulduğu yerlerde bulundum..sadece telkinle olacak iş değil.
    feyza tümgiden
    Kocam çok kıskanç. Plazmayı kırdı dizi izliyorum diye. Hormonlarından mı diye düşündüm.Sonra bu telkini dinlettim. 2.5 hafta oldu. Şu an için biraz daha az kıskanıyor, etrafı kırmıyor en azından. Ama hala kıskanç.2 ay sonunda yeniden yorum yapacağım.
    muhammet
    gerçeken ben de öğrendiğim ingilzce sözcükleri aklımda rahatlıkla tutabiliyorum.. ve düşününce 3 5 saniye civarında aklıam geliyorlar
    Emre
    Madem her şey var burada... Bunların hepsini dinlemişseniz sizin superman olmanız gerekir.
    Selahattin Karaarslan
    Bu subliminal öğenin tam olarak amacı nedir?
    husna öz
    selamlar ben ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum ayrıca neredeyse bir haftadır topluluk önünde konuşma telkinini de dinliyorum ancak konunun şu an için bununla pek alakası yok şimdi soruya cevap olarak hafifleme hissettim mi ? evet uzun bi zamandır hatta neredeyse kendimi bildim bileli insanlardan çok rahat bi şekilde nefret edebilen bi karaktere sahiptim olur olmaz şeylerden insanlara kızar anında nefret eder kin tutardım neredeyse 3 gün çnceydi sanırım gece yatarken aklıma bi kaç kişi geldi haliyle nefret ettiğim arkadaşımla hep kendini ve hayatımızdaki diğer tüm insanları affetmenin önemini konuşuyorduk ki arkadaşım yoga ve meditasyon ve ayrıca kişisel gelişim konusuyla da uzun zamandır uğraşıyo onunla yaptığımız sohbetlerden de öğrenmiştim insnaları ve kendini affetmenin önemini ama hiç becerememiştim her kendime soruşumda (bu mp3 leri dinlemeden önceki normal hayatım da) düşündüğüm insnadan daha da çok nefret ettiğimi ona daha fazla kin tuttuğumu hatırlarım ancak dediğim gibi geçen gece yatarken aklıma bi kaç isim geldi ve kendi kendime onları affedip affetmediğimi sordum ve içimdeki bşr başka kişiyle konuşuyormuşcasına aldığım cevap evet ti ve ben bu evet lafını her duyuşumda derin bi nefes alıp bırakıyodum tabi bu nefes olayını dün farkettim ve aynı gece devam ettim aklıma gelen herkes için seni affediyorum, onu affediyorum gibi sözlerle devam ettim ve içimde bi huzur vardı en son olarak da bi ka çgündür kendi kendime devamlı kendimi affettimmi diye soruyorum ve cevabı da her seferinde hiç zorlanmadan evet oluyo şu an bunu yazarken bile derin bi nefes aldım cdlerin bir çok etkisi gibi bunu da yaşadım ardı ardına okduğum her konuya mesaj atmaya çalışıyorum ilk başlarda pek yeltenmedim buna sonuçta ilk günden emin değildim hiç bi şeyden ki zaten ilk etkiyi 3. veya 4. günümde dik yürüdüğümü fark ettim ancak yine de beklemek istedim şimdi etkilerden eminim neredeyse 1 ay olacak bazı sebeplerden dolayı uzun tuttum özellikle ego ve suçluluk telkinlerini ve beni bu sıralar tek ayakta tutan şeyler bu telkinler buna eminim bunu da paylaşmak istedim tekrar bu site ve bu tip bir paylaşım olanağı sağladığınız için teşekkür ederim...
    halil medayen
    Mümkün olduğunca uçaktan uzak durmaya çalışanlardanım. Birkaç kere panik atak bile geçirmişliğim var. Telkini 2 ay dinledim, Geçen gün uçağa bindim. Şaşırtıcı derecede sakindim. Korkum tam geçmedi. Ama yolculuğu atlattım.
    hanife
    Tepkilerim eskisine göre daha net önceden de olaylara karşı tepkisiz kalmazdım fakat bu günlerde benim en çok tepkimi alan konu çevremde hayatınlarından yakınan insanları görmek oysa ki olumlu düşünebilmek ne kadar da güzelmiş
    mehtap
    Aldım fakat düzenli dinleyemedim.doğumdan sonra dinlemeyi planlıyorum.burada fikirlerimi paylaşacağım.
    hanife
    Mutluluktan çok herkesin bu dünyada eşit yaşama hakkına sahip olduğunu kavradım.Basit bir otun da benimde yaşama hakkım var.Örneğin bugün gördüğüm benekli kediyi daha önceden sövüp yanımdan çekilmesi için kovmaya çalışırdım.Bugün ise yağmur yağdı ve apartmanın önünde geridönüşümlerin arasında görülmeyen bir misafiri gördüm.Bizim benekli kediydi.Çok acıdım ona ve bu düşüncelerimi bir kez daha belleğimde canlandırdım.Sonra bazen kendimden çok uzaklaştığımı fark ettim.Kendimle iç diyalog halindeyken bir eski ben bir de yeni ben birbirine yanıt veriyordu.Ben iki tane gibi hissettim kendimi.Eski bende umarım giderek uzaklaşır benden:)
    melay gurler
    Merhaba bu anketi okumadan önce arkadaşlarıma e 6 aydır televizyondan ve dizilerden ilginc bir sekilde sogudugumu ama sebebini anlamadıgımı söylemiştim Bu telkinlerin etkisinden olabileceği aklıma gelmemişti
    bade güney
    bu telkin ilk aldığım telkinlerdendi. Kendime saygımın arttığını hakkım yendiğinde karşı çıkınca, değer görmediğim kişilerle ilişkimi kesmeye başlayınca gördüm.
    Ayşe
    60 yaşındayım. Tam 55 yıl tırnaklarımı yedim. Senelerce çeşitli yöntemlerle tırnaklarımı uzatmaya çalıştım. Tam anlamıyla hiç başarılı olamadım.Cd yi 21 gün dinleme ve 7 gün ara verme şeklinde geceleri 6 ay kullandım. Artık tırnaklarımı ağzıma götürmek hiç aklıma bile gelmiyor.Çok teşekkür ediyorum. .
    melike
    Ben iki metre önümü göremezdim insanların gözüne kısa görünürdüm v.s şimdi sanki birisi beni dik durmam için sürekli uyarıyor baş ağrım var. Şu depresyonu yensem bir şunun yarattığı zararlardanda kurtulucam =)
    murat yıldız
    Kesinlikle Tv izlememi azalttı. Telkin öncesi dizikoliktim. Tv yi açınca kapama iradesini gösteremiyordum. Şimdi ise çok şükür açma iradesi göstermiyorum. Eşim işten gelince açmasa belki hiç izlemem. Aynı şekilde müzik de fazla dinlemiyorum. Bilhassa acı, matem arabesk duyunca hemen kapatıyorum. Bir de şu netkoliklik bitse. Foruma vs. gireceğim diye saatlerdir kalkamıyorum pc başından. Tamam nette faydalı bilgiler de öğrensem zaman çok uzun oluyor. Diğer işlerimi yetiştiremiyorum.
    duygu özkab
    sürekli biri beni uyarıyor gibi bende dik yürüyorum
    Özge Demirel
    Çalışmaların isme özel hazırlandığı belitilmiş.Geçen yıl kuzenim bu seti almış.Onun setini ben kullansam aynı şekilde etki eder mi?
    özlem erdogan
    Bendede böyle bir durum söz konusuydu çevremdekiler huzur veren kendi derisi içinde halinden memnum birisi olarak bilir. İçimdeki çekişmeleri ben bilirdim, Mutlu olduğum zamanları da geleceğin kaygıları, hesapları ile kısa tutmayı başarırdım, Tabi bunlar telkinleri dinlemeye başlamadan önceydi.
    tunç berk
    ben yurtdisindayim bu konu bence buradakilere şart.turkiyede nadir goruluyor olabilir .
    Seyhan kural
    uyku düzenim çabuk bozuluyor, telkini uyurken dinlemeye başladım. Sadece doga versiyonunu dinliyorum. Sesini de fazla açmıyorum. Uykuya önceye göre daha önce dalmaya başladım fakat hala uykum kesintisiz değil. 2 ay geçince yeniden yorum yapacağım.
    emel
    Fransızca telkinini 4 ay dinledim.Özellikle son ay etkilerini iyice farketmeye başladım.Sabırla dinlenmesi gereken bir çalışma.
    kaan
    been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... Huh huv! :) Tiyatroya yazılma kararımı 2008 de almışım ve 2011 de bunu yaptım. Niye bu kadar uzun sürdü? Arayış içindeydim ve sonunda karar verdim. Hiç de heyecanlanmadım oynarken, keyifliydi :) Nİye heyecanlanmadım? Tiyatro telkinini dinlemiştim çünkü:) Ama oyun sonunda selam vermeye çıkarken tansiyonum dengesini yitirdi az kaldı yere kapaklanıyodum :) Şimdi de yıllardır yapmayı düşündüğüm, istediğim;ama bir türlü cesaret edemediğim bi atraksiyon yapmayı planlıyorum. Benim için büyük bi adım :)Gittim kursuna yazıldım. Hadi hayırlısı :) Yaptım olacak :):)Allah'ın izniyle inşallah. Sen yüzümü kara çıkarma Yarabbiiiiiim . Amiinn.
    Mert
    Açıklamadaki olumlamalarmı yer alıyor sadece yoksa onlar örnekmi Aciklamalardaki ornektir
    murat keser
    ...bu telkini istiyorum ama sadece MP3 link olsun....
    ismail
    selamlar herkese ben bu telkinleri bi arkadaşım sayesinde öğrendim ve araştırma sonucunda şans eseri sizin siteyi buldum (bunu neredeyse her mesajımda yazıyorum ama kusura bakmazsınız artık :) ) şimdi bende atakan bey in ve sitede bulunan diğer moderatör, kıdemli üyelerin tavisyeleri üzerine ego ve suçluluk telkinleriyle başladım dinlemeye (aslında zinde uyanmayla başlamıştım ama siteyi henüz daha adam akıllı araştırma zahmetine girişmemiştim hata yapmışım :) ) başladım ilk 3. günde dik yürümeye aşladım ve bu benim için çok yoğun bi etki olmuştu açıkçası daha sonra da (affedersiniz ama sonuçta bu etkileri bi kısmımız yaşıyoruz sanırm ve bu bi paylaşım olduğundan pek çekinmiycem yine de kusuruma bakmayın) karnımda gaz olduğunu farkettim ki ben bu telkinleri bi arkadaşımla dinliyorum birbirimize etkilerden ve gidişatımızdan deamlı bahsediyoruz zora girdiğimiz zaman birbirimize yardımcı oluyoruz ve aynı etkiyi arkadaşımda yaşamış ama bunu pek paylaşmamıştık birbirimizle haliyle aynı ortamda bulunduğumuz için farketmek pek de zor olmadı :D ve anladık ki 1 hafta sonra filan bu etkiyi gördük bizde 3 gün kadar sürdü ikimizde de tam olarak saat farkı var tabi ama bazen olan şeylerin psikolojik olduğunu da düşündük birbirimizden etkilenipte ama bunu özellikle saklamıştık birbirimizden yani ikimizde de olmuş ayrı ayrı ve ben bu etkiyi henüz sitede de görmemiştim bunun ardından ilk olarak sindirim sisteminde etkiyi ben gördüm ben normal de bu konuda sorunluyumdur 3 gün arayla boşaltım ihtiyacımı görürdüm pek rahatsız etmezdi öyle gözle görülür bi şekilde ama artık her gün oluyo ve resmen düzene girdim bu konuda artık daha rahat olduğumu hissediyorum ilk başlarda biraz çekinmiştim herhalde hasta oldum diye düşündüm ama öyle bi şey olmadığını ve bu düzenin sorunsuz bi şekilde devam ettiğini görünce de anladım ki bu tamamen elimizde olan mp3 lerin etkisiymiş paylaşmak istedim bunu da umarım rahatsızlık vermemişimdir biraz extrem bi konu ama... __________________ Her şey çok güzel!!! Hızlanmak ne demek resmen uçuşa geçti Yemek yedikten 2 saat sonra acıkıyorum, kendimi tutmasam günde 10 öğün yerim herhalde. Eskiden zaten hergün tuvalete çıkardım, artık günde 2-3ü buluyor. Telkinlerle içimde yeni bir organizma mı peydahlandı onu mu besliyorum acaba diye düşünmüyor değilim.
    ilter ışık
    Bence bu sırlar herkes için aynı etki vermez..ben aldım etkili olmadı kuzenim dinledi onda etki etti. O telkinlere daha hızlı mi tepki veriyor.
    Nevzat aksu
    Kekemelik set aldım, ilk Aydan itibaren düzelme yaşadım. Aralık vermeye başlayınca düzelme hızı azaldı gibi. 2 ay düzenli mi dinlemek gerek?
    halim
    siteyi günlerdir okuyorum, inceliyorum ve okudukça telkinlere inancım ve değişim hevesim artıyor. ilk günden itibaren (inanılmaz birşey!) 7 yıldır depresyonda olan bünyem mutlulukla doldu
    sermin
    günaydın herkese:) ben eskiden insanların gözlerinin içine bakmak için....bakabiliyorum...ben kendimden eminim bak demek için gözlerimi patlata patlata koca koca bakardım...abartırdım...şimdi sakince....sanki yıllardır böyle yapıyormuşum gibi... telkinleri dinlemeye başlayalı bir hafta oldu ... ben, bendeki değişiklikleri yaşıyorum....çok değiştiğimi hissediyorumm... bu anlatılmaz bir şey...ekibe çok teşekkür ediyorum...henüz çok yeniyim...dinlemeyi planladıklarım var yaşayacaklarım için çok heyecanlıyım... değişimim ayrıca etrafımdakiler tarafından da hissediliyor en çok buna seviniyorum.... ben son zamanlarda yaşadıklarımdan dolayı çok uzun zamandır his nedir duygu nedir bilmeden...çok büyük kızgınlıkla nefretle yaşadım...ama şimdi için sıcacık... sanki hep böyleydim...aradığımı bulmuş gibiyim... sevgilerimle:)
    XxX
    Derin içsel oyun telkin bugün elime ulaştı zaten öncesinde kendimi hazırlamıştım 21 günlük ilk çalışmaya keyifli dinlemesi de verdiği histe muhteşem olacağına eminim.. Düzenli ve disiplinli yapılmalı sonuç kaçınılmaz.. BAŞARI ;)
    rabia
    Gerçekten işe yaradı hem de bir kaç gün dinlememe rağmen. Şuan hafızam daha duru istediğim şeyleri rahatlıkla hatırlayabiliyorum. Ben bu telkini sınavlarım için aldım. Çok unutuyordum sınavda. Ama bu sefer hepsi aklıma geldi. Bu telkinler iyi ki varlar.
    seher adıgüzel
    strese dayalı panik atak yaşiyorum.bu telkin her iki konuda da etkili oldu.biraz daha öfkeli gibiyim.sanirim bu da geçici bir durum.
    sevilay
    Merhaba, Benimde çok uyumak gibi bir problemim vardı.. İşin kötüsü ne kadar uyursam uyuyayım, hep yorgun ve bitkin uyanıyordum...Sanki uymamış dünyanın işini yapmış gibi uyanırdım.. Bu gün 6. günüm ... 6 gündür gündüz bile uyuduğum oldu...Ters etki yaptığını düşünmeye başlamıştım... Dün gece, 3 gibi yatmış olmama rağmen...Sabah sekizde gözlerimi açtım ve kendimi dinlenmiş, dinç hissediyorum.. Bu arada dinlediğim sadece ego-güven-suçluluk telkinleri.. Henüz başka telkin eklemedim listeme...
    yağmur kara
    telkinlerinizden çok faydalandım.bu telkinde ölçümlerde yağ oranımı azalttı.telkini tekrar edecektim amatelefon sıfırlanınca kaybettim.mailinize yazdım biraz hızlandırabilir miyiz.tekrar adresime gönderilmesini rica ediyorum.çünkü tekrar dinlemek istiyorum.
    Hayatkısa
    Çekirdek inanç çalışması birden fazla kez karşıma çıktı.Ben de aramaya cesaret edemeyenlerdedim..Çalışma sonrası yapılan cd lerimi dinledim.Bir çok arkadaşıma önerdim.Bu bir yıl süresince aradığımda tüm sorularıma yanıt aldım.Çekirdek inanç sonrası sizinle daha farklı çalışmalar yapmak isteyenler ilerlemek isteyenler olabilir.Onlara daha ileri düzey çalışmalar yapabilirsiniz.Her şey için tekrar teşekkürler.
    dursun
    şuan kendimce zor bir süreçten geçiyorum.. sizden bir kaç telkin aldım... bu süreç iyi geçerse telkinlerinizin her tarafta savusunusu olacağım. söz veriyorum.. etkisine gelince bir gündür dinliyorum.. ve bir iki etkisini hissettim gerçekten.. inşallah diğer telkinleriniz gibi yararlı olur
    muge
    Bendede böyle bir durum söz konusuydu çevremdekiler huzur veren kendi derisi içinde halinden memnum birisi olarak b ilir. İçimdeki çekişmeleri ben bilirdim, Mutlu olduğum zamanları da geleceğin kaygıları, hesapları ile kısa tutmayı başarırdım, Tabi bunlar telkinleri dinlemeye başlamadan önceydi.
    mehtap öztürk
    benim çekirdek inanç cd ile geldi. gerçekten işe yarıyor kelimeler dostum oldu.
    suleyman
    Çok güzel Teşekkür ederiz.Ellerinize sağlık.Çok işime yarıyr bu site. Tabii ki hafifleme rahatlama oldu. Çok güzel. Çok seviyorum.
    kadir ayaz
    telkini ismi sacma bence yine de bir aydır dinliyorum gozle görülür fark var..
    murat
    en yakın arkadasımla uzun zmndır problemler yasıyorduk ve ben hep alttan alıyordum ve fedakarlık yapıyordum , telkinleri dinlemeye basladıımdan beri almıyorum ben de kendi istediklerimi yapıyorum, sanırım böyle çözülmeler olacak.. ama yolda daha sağlıklı ilişkiler var.. bundan umudu kesmemek lazım.. :)
    semih
    ya cidden tv seyretmiyorum yanlız olmadığımı bilmek iyi bu konuda geçen hafta bir sinemayı bekliyordum tv de geçenlerde açtım tesadüf başlamış ama 4 hadi bilemedin 5 dk sonra kapattım entresan ya.. dur bakalım daha adam akıllı 3. günümdeyim sırada neler olacak hadi hayırlısı.... bu arada uzun zamandır ilk defa iş baş vurusuna gittiğimde oradakilere insan kaynaklarına kıllık yapmadım ( ama hala insan kaynaklarına kıl olurum mevkisi arkasına gizlenip insanları gıcık etmek için aptal sorular soran kıllar topluluğu
    murat türk
    Bildiğim kelimelere rağmen daha az kelime kullanıyordum. Telkini dinledim 2 ay sonunda daha çok kelime kullandığımı gözlemledim.
    Yalçın Çömelek
    Kayıtlarınız inanılmaz, ne kadar hızlı işe yaradığına inanamadım. Ertesi gün tüm yemek alışkanlıklarım konusunda daha sağlıklı tercihler yaptığımı fark ettim ve birden sağlık konusunda bilinçlendim ve otomatik olarak salata ve meyveler tüketmeye başladım. Eskiden bunların yüzüne bakmazdım. Onun yerine çikolata, kola, yağ ve hamurişi tercih ederdim. Ancak şimdi bunların yerine meyve ve meyve suyu içiyorum. Birkaç gün sonra annem daha zayıf göründüğümü söyledi. Kotlarım bol gelmeye başladı.
    meltem
    Çoğu kişiyle aynı duygu ve hisleri yaşadığını öğrenmek güzel bir şey. Herkesin yazdığını okuyorum ve okudukça anlıyorum ki onların yaşadıkları değişiklikleri bende yaşamaya başlamışım Kendini dinleyen biriyim ve hatta bazen dinlemeyi abartan. Denediğim yöntemler mi kolaylaştırdı bilmiyorum ama bu değişimde telkinlerin etkisinin büyük olduğu kesin. Artık müzikleri dinlemediğimde bir eksiklik hissediyorum. Bu tarz bir şeyi arardım hep demek kısmet bu günlereymiş. Hayatta her zorluk geçiyor, gülüyor insan daha zoru var mı diyorum şimdi olsa ne yazar Yazdıklarıma bakıp gamsız sanmayın sakın acayip dertli biriydim. Şimdi dim diyebiliyorsam bunda sizinde katkınız büyük. Özel hayatımdaki ani değişikliği atlatmaya çalışırken dün 3 aylık olan ilk işimde de oldum. Şimdi ne mi hissediyorum bilmiyorum açıkçası. Çok tuhaf bir duygu ama gerçekten bilmiyorum, ne hissettiğini bilmemek iyi bir şey mi acaba? Gözlerimi kaçırmıyorum artık özellikle dik dik bakıyorum bazen, kimsenin bakılamayacak gözleri yok. Tek gerçek güven sanırım, onu çözünce gerisi düzeliyor. Yeni bir yaşama başlamıştım artık daha da yeni çünkü işim de yok ne hissettiğimi anlayınca kopacam diye korkuyorum açıkcası Sevgiyle kalın __________________ Meltem
    arif öz
    önceki nesillerimde büyük travmalar var, onuun için aldım. Kendimi daha iyi hissediyorum bundan kaynaklı sanırım
    narin beril
    spor salonlarına yazılmamla uğramamam bir oluyordu. Bu telkinden sonra daha çok gitmeye başladım.
    yasar
    telkinleri dinlemeye başladığımdan beri hemen hemen hiç televizyon seyretmiyorum zaten televizyonun bize kazandırdığı herhangi birşey yok tabii belgesel ve sinema hariç sanki ben birşeylerden kaçıyordum ve kendimi televizyona veriyordum kendimi ne bileyim karşısına geçtiğimde boş boş kanal değiştir seyretmiş olmak için seyret özelliklede şu televoleleri seyredenlere hayret ediyorum kim kimle çıkmış o onu aldatıyormuş banane kardeşim milletin özel hayatından neyse telkinler cok şeyi değiştirdi özellikle televizyon bağımlılığım kalmadı __________________ onceden cok bakardim ama simdi bakmiyorum beni kandirmiyolar daha gercekci daha ogretici seyler ariyorum her gun yeni seyler ogrenmek istiyorum telkinlerin sayesinde olucana inaniyorum
    suzan yağmur
    Oğlumda matematiğe karşı aşırı bir ilgisizlik vardı. Notları zayıftı. Telkini isme alıp dinlettim 2 ay düzenli dinledi. İlk ay bir gelişme olmadı. 2 ay matematik ödevlerini yapmaya çalışırken gözlemledim. Bu benim için bir ilkti, heyecanlandım.
    senem tur
    1.5 aydır dinliyorum. Eskiden kendimden çok başkalarına göre yaşardım, artık kıyafet seçerken, sosyal etkinliklerde başkalarına göre değil kendi kararlarıma göre hareket etmeye başladım! mutluyum.
    sena
    Normaldede sık sık kabızlık problemi yaşayan biri değilim. Genelde sindirim sistemim iyi çalışır. Ama telkinlerden sonra daha da iyi oldu. Sanki içimdeki bütün toksinleri gereksiz herşeyi atıyorum. Çok iyi geldi.
    Yunus
    Kaydı dinlemeye başladığımdan beri günlük rutinim büyük bir değişime uğradı. Artık sahnede kendime olan güvenim çok daha fazla ve çok daha rahatım.Aynı zamanda şakalarıma ve fıkralarıma insanlar daha iyi tepki vermeye başladı.Yakşalık 2 aydır kayıtları kullanıyorum.Kayıtları ilk aldığımda arkadaşlarım bana gülmüştü ancak şuan daha çok gülüyorlar.
    nisa kılıç
    Kesinlikle dogru bu bende de oldu, ustelik sadece 1 hafta olmasina ragmen, sanki TV izlemek ya da internete girmek gereksiz ve zaman alici gibi gelmeye basladi... Sanirim bu bilincaltimizin bize oyunu ama guzel bir oyun:)))) Ben cok memnunum artik her dakikami yararli islere ayirmak keyifli:)
    Sezer
    İnsanın kendisine yapacağı en iyi yatırım bilinçaltını temizlemesi ve doğru yönlendirici,güven verici bir takım mekanikleri bilinçaltına yerleştirmesidir.Bu vesileyle yaklaşık 6 aylık bir periyotta buradaki MP3 formatında bir çok telkin dinledim.Ve hiç işe yaramıyor dediğiniz anda bırakıyorsunuz,işte herşey o andan itibaren başlıyor...Uzay çağındayız ve kesinlikle faydalı,dinlenilmeli ve alınmalıdır.Çünkü artık şu kesin,bilinçaltı diye bir şey var,ve ona bir şeyi ezberletir kabul ettirirseniz hayatınız değişir,yapamayacağınız hiçbir şey olamaz...Freud bu çağda yaşasaydı,bence iyi bir telkin uzmanı olurdu...SAYGILAR
    Devrim okçuoglu
    Benim yeme durtum senelerdir var.bir de sanssizim. Telkin ilk bir ayda etki etti.siparis sonrası link mailime gelmiş ama spama düşmüş gormemisim.bu konudaki abartili tepkim için tekrar özür diliyorum.bundan fayda görmeye devam edersem arkadaşlarıma onerecegim
    Kadir Doğan
    Bu akşam şans oyunları kaydınızı satın aldım ve sonra hiç adetim olmadığı halde bir kazı kazan aldım ve 500 tl kazandım ! mp3 kayıtlarınızı herkese tavsiye ediyorum ve daha fazla kayıt satın alıp sonuçları size bildireceğim.
    derya yolveren
    abimde çalma hastalığı teşhisi kondu. Napalım diye araştırırken bu ürünle karşılaştık. Geceleri dinletiyoruz şu ana kadar çalma olayı henüz olmadı. 2 ay sonunda yeniden bildirimde bulunacağım.
    Fallingforever
    Daha önce isme özel dinlediğim 3 telkin hayatımı baştan başa değiştirdi. Maddi konulardaki sıkıntılarım artınca artık bunun da zamanı geldiğini düşünüyorum. bilinçaltında istemeden kontrolsuzce yerleşen kayıtların tekrar programiza edilmesi gerekiyor.
    Nevzat aksu
    Kekemelik set aldım ilk Aydan itibaren düzelme yaşadım. Aralık vermeye başlayınca düzelme hızı azaldı gibi. 2 ay düzenli mi dinlemek gerek?
    fatih guler
    İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez. haklı bile olsam savunmazdım kendimi şimdi karşı taraftan gelecek olumsuzluklara aldırmadan rahatça konuşuyorum ohh içimde rahat önceden olsa
    Cansu
    Başta saçma gibi gelmişti ama bir yandan da bu kadar yorum yapanların boşuna konuşmadıklarını anladım.bende sabırla dinlemeye başladım ve gerçekten değişimler olduğunu yaşadım önceden düşündüğüm zaman kendimi kötü hissederdim ama şimdi artık düşünmekten korkmadığımı ve inancımın nasıl sağlamlaştığını kendime olan güvenimin gelmesini hayata başka yönden bakmayı öğrendim başta rabbimin yardımı var elbette çok şükür herşeye, hatalarımdan utanmak yerine onlardan aldığım dersleri düşünüyorum bence ilkönce ne istediğimizi ve inanmayı bilmemiz gerek inanırsak inşallah herşeye sahip olabiliriz çok teşekkür ederim bunları bizlere sunduğunuz için allaha emanet olun sevgilerimle
    Ayla
    Bir çok telkini aldım ve özel telkin yaptırdım.Kendimden ziyade çocuğum için,gerçekten inanılmaz.Bence telkinleri uyurken bilgisayardan dinlemek daha iyi,her şey için çok teşekkürler.İyiki varsınız.
    aysel
    sizi seviyorum merhaba herkese.. Ben bu konuda farkıda olmamıştım ama burda anketi görüş düşündüm ve ne kadar çok şeyin değiştiğini fark ettim hayatımda.. yaklaşık 3 aydır sürekli dinliyorum telkinleri.. Evdeyken mutlaka tv açık olurdu hep şimdi haber izlemek için yada bir yada iki program için açıyorum artık.. bilinçli izliyorum sanırım bu en büyük fark.. ölesine bakmıyorum tv ye.. genelde boş boş tv izlemektense telkinleri dinleyeyim ve yanında kitap okuyayım diye düşünüyorum.. bu arada yabancı ve klasik müziklere ilgim arttı.. moralim çok iyi ..çok teşekkür ederim size..
    mübeyyen zümre
    Resim yapıyorum uzun zamandır, yeteneğimde gelişme oldu diyemem fakat tarzımın geliştiğini iletebilirim.
    mina
    selam :) benim kötü ama, kahvaltı alışkanlığım uzun senelerdir yoktur.ilk defa çok aşırı acıktığımı hissettim. ki uzun zamandır aç kalmışsınızdır mide bulantısı yaşarsınızya öyle bir his işyerinde öğle yemeğine kadar zor durdum diyebilirim. açlıktan değil ama o mide bulantısı kötüydü :( Sebebinin yaklaşık bir aydır erken kalkıp işe gidiyor olmayışıma bağladım ama Heralde ilk gün zorlandığımı düşündüm. Bu olay dün oldu ve bugün özellikle sabah bişeyler yedim :) açlık hissi gelmeye başlamıştı Telkinlerin bir etkisi diye düşünüyorum... Zaten sindirim sistemim hızlı çalıştığını düşünüyordum ,şimdi öğünlerde fazlada yemeye başladım Eyvah eyvah :D
    Egemen Akın
    Merhaba, yaklaşık bir ay önce çekirdek inanç çalışması aldım. neredeyse bütün sorunlarımdan kurtuldum. o kadar doktora,psikoloğa gitmeme rağmen hiçbir sonuç alamadım. ama sizin sayenizde bir ay kadar kısa bir süre içerisinde bütün sorunlarımı çözdüm. bunun için size minnettarım. teşekkür etmek istedim işinizi hakkıyla yapıyorsunuz.
    ayhan
    sizin burada yaptığınız şey son derece hümanist ve takdir edilesi. eminim aldığınız hayır dualarıyla hayatınız daha da bir güzelleşmiştir :) benim de dualarım sizinle. annem de çok teşekkür ediyor, o da çok faydasını gördü daha 5. gününde:)
    yunus
    depresyon dünde kaldıyı dinledikten 10 dakika sonra bir gece sağnak yağmur yağmıştı hafiflemenin yanısıra aaaa yağmura bak harika gibi coşkulu bir duygu gelmişti.
    Gerçek
    Böyle telkinler görünce insan daha almadan mutlu oluyor.Buda alıcagım telkinlerden biri.
    ışık
    herkese selam Dik yürümek tabi çok etkileyici bi sonuç.. bunun yanında bide ben insanların yüzüne rahatlıkla bakamazdımm ama şimdi gayet normal şekilde dewam ediyorum benden de tavsiye hakkateen işe yarıyo
    muhammet kara
    ben neredeyse 3 aya yaklasık dınledım ve su an hıc dınlemıyorum ..tepkılerım sadece benı ıstedıgım gıbı kım ne dıyecekmıs yada sonra pısman olurmuyum dıye hıc umursamıyorum bıle hayatımda hıc boyle bısey yapmamıstım herkesın gorusu benden onemlıydı ama sadece sımdı kendı goruslerımı uyguluyorum kımın benı bıraktıgı onemlı degıl cunku ben bana zorluk cıkaranları bırakıyorum ve kesınlıkle arkama bıle bakmıyorum harıka bı deneyım...bu sıteyı 3 ay once baska bı sıteden arkadstan duymustum ve hemen hepsını yukledım mp4 ume gece gunduz ıste ayakta yemekte sokakta nette tv ızlerken uyurken dınledım ve benle dalga gecenler bıle oldu ıs yerınden sureklı guluyorlardı onlara aldırmıyordum bıle,hayatımın cok guzellesecegıne odaklanmıstım bıkere ve su an ıstedıgım hersey var sukurler olsun onlar su an ıssızler ve ben ısteklerıme ulastım kımseye boyun egmeyın derım ve ınanarak sukurle bıldıgınız yolda ılerleyın...sızlere tesekkur edıyorum cok yararlı bır sıte herkes duysun gorsun dıye cevremdekılerıde yonlendırıyorum tabıkı onlarında sadce ıstemelerı yeterlı...amac ve ıstek en mühim olanı.
    gonca
    inanamıyorummmmm bende acaip dik yürümeye başladım ya inanmıyorıum ben umutsuz başlamıştım açıkçası bu telkinlere ama tamamen görüşlerim değişti atakan bey Alalh sizden razı olsun
    ersoy
    Gördüm, gördüm Atakan bey gerçekten dediğiniz gibi saat 17:40 gerçekten etkiler çok çabuk ortaya çıktı.Gözlerimin içi gerçekten gülüyor ve daha parlak.
    Lütfi Barlas
    Motivasyon kayıtlarını dinlemeye başladığımdan beri hayatım tamamen değişti. İş yerindeki performansım çok daha fazla arttı birkaç ay öncesine kadar bana yabancı olan harika iş etiği ve üstün performans gibi gerekçelerden ötürü terfi edildim! Yeni şeyler yapmaya odaklandım ve hiçbirşeyden vazgeçemez gibi, her şeyi bitirmek zorundaymışım gibi hissediyorum. İnsanlar yeni birine dönüştüğümü söylüyor ve bende bunu gerçekten hissediyorum.Çok Teşekkürler
    İsimsiz
    Ben ev işi yaparken çabuk bıkardım toparlıyamazdım ama şimdi toparlıyorum ve zevk alıyorum ben 10 tane telkin dinleyen biri olarak MP3 lerin hepsi hediyeler hariç isme özel dağınıklığı kontrol altında isimsiz ama işe yarıyor TEŞEKKÜR Ler ATAKAN SÖNMEZ ve EKİBİNE ben çok umutluyum bugün 17 neci günümdeyim süper
    oktay benöz
    Evliliğimde çalkantılar var.Eşimle ilgili sorunlar olduğnu hissediyorum Bu telkini aldım 2 haftadır dinilyorum. Eşimle daha az kavga etmeye başladık ama henüz çok erken gelişme var demek için.
    okan
    Merhaba. 6 aydır sindirim sisteminde sorun yaşıyordum. TV reklamrında gösterilen ürünlerden kullandım fayda göremedim. Sinameki dahil önerilerle içmediğim ot, yemediğim sebze kalmamıştı. En sonunda bir haftalık şişkinliğin ardından mecburen müshil almak zorunda kalıyordum.
    güneş yurtsever
    Almanca kursuna başladım fakat dil öğrenmekte zorlanıyorum. Telkini uyurken dinlemek üzere aldım. Öğrenme motivasyonumda artış oldu, daha çok pratiklere katılım gösteriyorum.
    cavidan ışık
    senelerdir devam eden bu sorundan ücretsiz suçluluk telkini dinleyerek kurtuldum.tam etk almak için bu telkini de düşünüyorum.çekirdek inanç çalışmasını da telefonla yaptıracağım.sadece ücretsizler bile çok ciddi fayda sağladı.
    Deniz H
    Bu albüm hayat kalitemi gözle görülür şekilde arttırdı. Zihin kapesitemi açarak daha hızlı ve etkili okumama ve edindiğim bilgileri daha etkin bir şekilde olanak sağladı. Keşke bunu 10 sene önce yapsaydım! Diğer kayıtlarınızıda deneyeceğim.
    kamer gül
    oğlum bilgisayar ve oyun bağımlısı, telkini aldık fakat umudumuz hiç olmadı. Gece uyurken dinlettik. İlk haftalar daha az oyun oynamaya başladı fakat derslerinden dolayı diye düşündük. 2. aydayız ve ciddi anlamda oyun oynamıyor. Şaşkınız.
    nadir turan
    Atakan bey telkinlerle ilgili ne zaman eğitim açacaksınız senelerdir bir çok CD alıp faydalandım ayrıca bu konuda eğitim bekliyoruz.ritmli okumayı merak ediyorum.
    kerim mudan
    her adımımda başarısızlık ihtimali nedeni ile çekingen ve engellere karşı vazgeçen kişi olarak kendimi tanımlıyorm. Telkini dinledikten 4 hafta sonra ilk etkileri gözlemledim. Özellikle risk yönetimi konusunda gelişmeler sağladım. 2 AY sonunda ise daha girişimci ve girişken yapılı olmaya başladğımı görüyorum.
    Betül
    Ben değiştim çünkü ben Danimarka da bilmediğim bir dili öğrenmeye çalışıyorum ilk defa testi kolaylıkla zorlanmadan geçtim ben değiştim artık yarınlara umutla bakıyorum çünkü telkinleri dinledikçe değişiyorum yakında çekirdek inanç cd alıcam ve o zaman ben başka Betül olucam kimseye muhtaç olmayacam kimseye Teşşekür ederim ATAKAN SÖNMEZ VE EKibine Anlayışlarına ben değiştim Ben artık herşeyin üstesinden geleceğime inanıyorum 15 gün oldu telkinleri dinleyeli
    mustafa ayaz
    öncelikle merhaba çalışmalarınız dikkatimi çekti dafa fazla aydınlatıcı bilgi almak istiyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz telefonum 05448800816 vereceğiniz bilgi için şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar diliyorum
    zeki
    arkadaşlar ben bu sitede yeniyim. ego güçlendirici olan mp3'leri dinledikten yaklaşık 1 hafta sonra etkileri görmeye başladım. Önceden bakabilsemde acaba yanlış şeyler düşünürler mi diye fazla bakmaktan kaçınırdım. Şimdi konuşurken insanların gözlerinin içine daha rahat bakmaya başladım. Artık gözünü kaçıran taraf karşı taraf oluyor. Bu da benm içimde anlık bi zafer duygusu oluşturuyor.
    Muhammed Razi
    Birkaç ay önce Şansı çek albümünüzü aldım ve cidden çok etkilendim; her gün dinlemeye başladığımdan itibaren sadece birkaç kaydı dinledikten sonra sabahları kendimi harika hissetmeye ve güne harika başlamaya başladım. Sonuç olarak da şans benden yana oldu ve birbirinden güzel tesadürler birbirini izledi. Örneğin, her zaman park yeri bulabiliyordum; hiçbir zaman trafikte takılmıyordum ve asla mümkün olacağına ihtimal vermediğim şeyleri başarıyordum. Ayrıca, artık negatif insanlar yokmuş gibi geliyordu ve herkes gözüme bana yardım etmeye niyetlilermiş gibi geliyordu. Çok teşekkürler!
    ESİN EZGİ
    2 yıl önce edindiğim CD ara ara dinliyorum..Tabii belirlenen sürede dinlemek daha da faydalıdır.Ara sıra dinlememe rağmen etkilerini yaşıyorum..Teşekkürler..
    yağmur kelam
    önceden daha alıngandım, geçen gün biri saçımla ilgili bir şey söyledi, doğal karşıladım ilk kez.
    Funda Karakaşoğlu
    Bu harika kayıt için çok teşekkürler normalde gün içerisinde çok yoruluyorum ve derslerimin ortasında dağılmaya başlıyorum. Bu kayıt sayesinde gece uykularım daha etkin hale geldi ve sabah kalktığımda kendimi güne başlamaya hazır hissediyorum.
    veysel
    tv siz hayat benim için boş gibi bişeydi.aşırı derecede tv bagımlısıydım.hala tv izlemeyi severim fakat 5 gundur yanı sıteyle tanıstıgımdan ve telkınlerı dınlemeye basladıgımdan beri tv den biraz uzaklastım.muptelası oldugum dizileri anneme soruyorum yıne de merak edıyorum işte...ama ben bu uzaklasmayı pc basından kalkamıyo olmama baglıyorum.pc basına her gectıgımde baktıgım sıtelere artık bakmıyorum cunku aklıma gelmıyorlar.hayatimdegisti.com dan cıkıp da baska bır yere bakamıyorum.hatta lıstemdekı arkadaslarımı maıl bombardımanına tutardım hergun en az 5 maıl atardım artık maıl kutuma dahı bakmıyorum ...ama bu telkınlerın etkısı mı yoksa hayatimdegisti.com bagımlıgı mı bilemiyorum açıkçası gün içinde bir bakıyorum ki tv açmayı unutmuşum hatta geçen gün hiç kaçırmadığım tek dizimi de izlememişim sonradan farkettim, hele IQ ve EQ seviyesi düşük programları görürnce midem bulanıyor onları izleyenlere de çok şaşırıyorum, zaten pek tv izlemezdim ama iyice izlemez oldum yakamozdüşleri arkadaşımın dediği gibi ben de bunun sebebini sonradan farkettim, bence de telkinlerin etkisi...
    perihan gül
    Ağzımı tutamama sorunumdan dolayı diyetlerimi boza geldim. 1 haftadır diyetimi hala bozmadım bakalım daha ne kadar devam edecek. Canım abur cubur daha az istiyor.
    derya kılıc
    gülenyüzüm kabızlığın bizi terk etmesi kalıcı,hayatımda ilk defa dolu dolu birbuçuk aydır rahatım,neler yapmadımki zeytin yağından tut aklına gelebilecek hertürlü ot ve tohum denedim,otların çöplerin kabızlığıma faydası olmadı ama keten tohumunun menapoz döneminde çok faydasını gördüğümü düşünüyorum,çünkü kemik erimem,ve menapozla ilgili hiç bir şikayetim yok,yanlış bilmiyorsam keten tohumunun faydaları arasında buda varmış.aslında otlar çok şifalıda bizim istediğimiz yönde olmayınca sinir oluyor insan..şimdi eksik olan bir çok tahtada yerine koyuluyor ( bazılarında çatlak olan tahtalar bende epeyce eksikti) gün geçtikçe daha iyi olacaksın..müzikleri birazda eylemlerimizle desteklemek gerekir diye düşünüyorum, ilaçları eczaneden alıp içmedikten sonra doktorun yazdığı reçetenin bir faydası yok değilmi, saygılı sevgiler
    dilara
    BU SİTEYİ TANIDIĞIM GÜN HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI....23/04/2010 TELKİNLERİ DİNLEMEYE BAŞLADIĞIM GÜN HİÇ UNUTAMAM....İLK ZAMANLAR YAN ETKİLERİ VAR ANCAK İNANIN HEPSİ GEÇİCİ AMA HEPSİ BİR SÜRE SONRA ASLAAA NEGATİF OLAMIYOSUNUZ.... ASLA OLUMSUZ DÜŞÜNEMİYORUM TEPKİLERİM NET ÖFKEMİ KONTROL EDEBİLİYORUM AYRICA ÖFKELENMİYORUM :) AYAKLARI YERE BASAN KENDİNE ÖZ GÜVEN DUYAN KENDİNE DEĞER VEREN BİR BİREY OLDUM KENDİ GÜCÜMÜN FARKINDAYIM GECE KABUSLARIMDAN KURTULDUM KIRMAMAK ADINA ALTTAN ALMAYI BIRAKTIM YILLARDIR SÖYLEYEMEDİĞİM HERŞEYİ SÖYLÜYORUM AFFETMEYİ ÖĞRENDİM MUTLULUĞUN KENDİ SEÇİMİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM ÖZEL TELKİNLERLE KABUSUM OLAN TERLEMEYİ
    sedat
    valla Allah razı olsun bılmıyorum telkınlerden mı yoksa bu sıteye olan bağımlılığımdan dolayı mı artık fazla film izlemıyorum.çunku gelır gelmez hemen h.d.coma giriyorum bi bakmışım gecenın yarısı olmuş.artık tiryaki yaptı bende oku oku bitmiyor atakan beye tekrardan tşk.ederim.
    keriman bulan
    oğlum için aldım. Ortaokula gidiyor. Abisi ders anlatırken daha kolay anlamaya başlamış. Umarım kalıcı olur
    Ali
    Başarıyı çek albümünü dinledikten sonra ilk başta başarılı olacağıma inanmaya başladım daha sonra başarılı bir insan gibi hissetmeye başladım.Daha sonra vazgeçmediğimi farkettim.En güzelide başarılı duruşa sahip olmam oldu.Başarılı olma halini içselleştirince yavaş yavaş hayatım değişmeye başladı.Tabiki telkinleri disiplinli şekilde her gece dinliyorum.Çekirdek inanç cdmle beraber 35 konuda telkin dinliyorum.3 yıl kadar dinledim halada dinlemeye devam ediyorum.Belki sadece başarı telkinini 2 ay dinledim.Tek tavsiyem dinlemeye devam edin sıkılmayın.Zaten gece açıp uyumak zor değil.Mutlu gelişimler herkese
    emsal gurur
    kendim dışında karşılaşdığım her kişide yüzüm kızarıyor diye telkini aldım. Artık daha az strese giriyorum, yüz kızarmamda azalma oldu. Ben hala yüzüm kızarıyor sanıyorum fakat etrafımdakiler söyleyince kontrol ettim, kızarmamıştım.
    eray
    Telkinlerin tv izleme isteğini azaltma etkisini 0 yaşıyorum. Bir ay öncesine kadar tv siz yaşayamayacağını düşünen biriydim. İzlemesem dahi, tv nin kapalı olması beni huzursuz ederdi. Dolayısıyla evde olduğum sürece açık durması gerekirdi. Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri tv yi unuttum. Hiç izleme isteğim olmadığı gibi, açma isteğim bile yok. Bazan çevrem arayıp "şu program başladı" gibi hatırlatmalar yapıyorlar. İnanın son derece manasız geliyor ve duyunca bile sıkıntı duyuyorum. Evde iki tane televizyonum var. Artık benim için birer fazlalıktan ibaretler. Umarım böyle devam eder ve ben onları cd aldıkça film izlemek için kullanırım. Bu durumdan inanılmaz keyif alıyorum . Sevgiler hepinize... Ve teşekkürler Atakan Bey...
    Gülay Kartal Jones
    Bu mesajı size kısaca teşekkür etmek için yazıyorum! Birkaç tane bilinç dışı mp3 kayıtlarınızdan satın aldım ve büyük etkisini gördüm. Çocuklarım genelde erken kalkar ancak her zaman ben her zaman erken kalmakta sıkıntı çekmişimdir.Mp3 kayıtlarını kullanamaya başladığımdan beri yataktan kendimi harika hissederek kalkıyorum çok teşekkürler.
    mehtap
    2 hafta dinledim faydasını görmedim, daha uzun dinleyiz,mükemmelliyetçilik telkiniyle kombin yapmayı düşünüyorum.
    nedim temel
    e ticaret işi yapıyorum. ürünü aldıktan sonra sitemi geliştirmek için yeni fikirler aklıma gelmeye başladı. Denemeye başladım, sonrasında gelişmelere göre bildirimde bulunacağım..
    Ali .S
    Arkadaşlar psişik yetenekler telkininde olanı söyliym; İnsanların ruhunu hissedebiliyor düşüncelerini okuyabiliyor yani anlayabiliyorsunuz.Niyetlerini farkedebiliyorsunuz.Buda size güzel bir donanım sağlıyor.Bence önemli bir telkin.Hayatımız insan eksenli geçtiğinden dolayı insanları anlamak çözebilmek hayâti bir fonksiyona sahip.Çevrede onlarca yalancı insanın bulunduğu bir çağda bu özellikleri kazanmak gerekli.Şuan insanları çok iyi analiz edebiliyorum ama yinede insanlara karşı dikkatli olmak gerek.
    ahu turan
    kızım karanlıktan aşırı korkuyor geceleri ışık açık uyuyor. Işığı açık bırakmaya devam ediyoruz fakat telkini de dinletmeye başladı. Daha az ürkek gibi duruyor ama karanlık için yeteri kadar cesareti yok hala.
    Bedri Ergin
    Lotoyu kazanma kayıtlarınızı 2009 yılının sonbahar aylarından beri sürekli dinliyorum. Haftalık bazda loto kazanmaya başladım. Genellikle 5, 10, 20 dolar ve bedava biletler kazanıyorum. Ocak 2010
    nergiz
    bir kaç yıl öncesine kadar umursamazdım pek yürüyüşümü. ama sonraları farkettim ki dik yürüyen insanlar daha kendinden emin görünüyorlar ama bazısı da öyle bir dik yürüyor ki sanırsınız peri padişahının çocuğu. gerçi bana da bazıları havalı der ama alakası bile yok ben gerçekten sağlıklı kendinden emin bir görüntü sergilemek için dik yürümeye çalışıyorum. kendimi daha iyi hissediyorum çünkü.
    gülay serim
    2 aydır dinliyorum. geçen hafta yeni biri ile tanıştım. heyecanlıyım.
    can turan
    merhabalar telkinlerden sonra . gözlerimde canlılık ,duruşta kendinden eminlik,yürüyüşte dik yürümek bi okadarda esneklik.aynı anda sevcenlik,yüzümde hafif bi gülümseme. sanki 15 yaş gençleşmiş hissediyorum.iyiki varız tşkler
    rüzgar günel
    Kafam çok karışık biriyim. Bu telkini alırken kararsızlıklarımı ve huzursuz davranışlarıma çare aradım. Daha net kararlar alabiliyorum fakat yeterli değil. Çekirdek inanç da yapsam daha iyi olur mu?
    handan
    'şaşkınım.kendime inanamıyorum.daha ilk denemde etki edeceğini söyleseler güler geçerdim. geçen yıl bu siteyi gördüm ama inanmadığım için bakıp çıktım.dün akşam gece 12 civarı öylesine sitelere girip çıkarken bu siteyle karşılaştım.iyicede okumadım.ücretsiz müzik filan yazıyordu.son yıllarda sabahları kalkamıyorum ağırlık, halsizlik,bitkinlik vir kahvaltıyla kendimi sokağa attım akşama kadar çarşı pazare hiç bir şey yapamamak beni çok üzüyordu enerji hapları,vitaminler aldım fayda etmedi.bende 59 yaşındayım herhalde yaşlanıyorum diye düşündüm.dün gece ilk kez bu sitede.önce sabah zinde kalkmak için sonra zayıflamak için ücretsiz bölümleri açtım.önce su sesi dinledim.sonra ney aman sende işte müzik dinletiyorlar diye düşündüm.ama aynı anda aşırı bir kalp çarpınıtısı heyecan hissettim.tuhaf geldi.biraz daha aşağıda yorumları okudum.meğer benim sadece müzik zannettiğimin içinde telkinler varmış.sabah erkenden çok hafif kalktımki ben asla duşa girmeden kendime gelemezdim.akşama kadar çarşı pazar dolaştım yorgunluk bilmeden.ve eve gayet dinç geldim.halen şaşkınım.bu gece gene tekrarlıyacağım.dilerim hep devam eder.her gün böyle zinde olursam neler yaparım.neler.'
    anı yener
    turnuvalara katılıyorum. önceye göre daha derin düşünmeye başladım. Rakibimin hamlelerini daha detaylı tahmin edebiliyorum. Yine de tek başına yeterli olmayacaktır.
    Suzan Demirtaş
    Bir hafta oldu ve Öfke Yönetimi kayıtlarını hala dinliyorum. Üzerimdeki etkisi inanılmaz oldu. Hala biraz gerilsem de artık öfke patlamaları yaşamıyorum ve bu durumun daha da iyiye gitmesi için sabırsızlanıyorum. Kocam bile farkı görüyor ve artık bağırmadığımı söylüyor. Çok teşekkürler!!! Ben gençken nerelerdeydiniz? Çok teşekkürler.
    Alper
    Bu telkini alali 20 gün oldu ...dinlerken yüz kızarması devam ediyordu.biraz ümitsizliğe kapıldım.telkini bıraktıktan sonra etkiler muthisti.yanında gönderdiğiniz kılavuz da bununla ilgili bir şey yazıyordu.bu gibi deneyimleri yazarsanız daha iyi sonuç alınır.ben etki görmediğimi sanıp endiselenmistim.!
    keram aşık
    . Fransızca ya odaklanmami sağladı ..daha çok konusmalara katılıyorum ama ders çalışma isteğim halen az bu konuda ne önerirsiniz.
    melis hakyemez
    bu hastalıktan komşumuzun kızında var onlara önereceğim.
    Ayşe
    Sınavlar için almıştım henüz birkaç hafta oldu ve hafızam gerçekten günden güne iyiye gidiyor. Ama geçmişte yaşadığım kötü olaylar gün yüzüne çıktı hiç aklımda yoklardı şimdi sürekli aklıma geliyorlar :)
    ferda erkaplan
    Telkinleri düzenli dinlemeye başlayalı tam 3 gün oldu.. ilk 2 gün cok yorgun ve mutsuz basladım güne ama bu gün sabah beynimde şimsekler çaktı resmen ve uzun zamandır özel hayatımla ilgili önemli bir karar alamazken bu sabah hatta az önce tam istedeğim gibi bir konusma yaptım ve tamda istedğim tepkileri aldım.. konusmaya baslamadan önce öz benliğim sana güveniyorum dedim ve imgeleme yaptım :) sonunda beni özgürleştiren cok güzel bir karar almış oldum çok mutluyum hemen sizlerle paylaşmak istedim.. ve sorunun benim erteleme problemim olduğunu farkettim..ve artık hayatımda kafamı cok mesgul ettiğim ve bana kendimi iyi hissettirmeyen birşeyden kurtulmuş oldum.. ohhhhh kuş gibi hafifledim.. :))
    sevgi çelik
    Bollukla ilgili bir çok telkin var içerik olarak da benziyor hangisini almalıyım bu konuda bana dönüş yapın.
    saduman
    artık sabahları erken uyanabiliyorum. eskiden 13'den önce kalkamazken, şimdi ne kadar geç yatmış olsam da, 8-9 gibi gayet dinç bir şekilde, kolayca kalkıyorum ve içim kıpır kıpır oluyor acaba bugün ne sürprizlerle karşılaşıcam diye...
    mehtap
    Alalı çok oldu, topluluk önünde konuşmayla beraber geldi, surpriz oldu 2 telkinim birden oldu.dinlicem ertelemeden daha fazla ins
    halil buca
    oğlum kitap okumayı hiç sevmiyor. Verdiğimiz kitapları sıkıldım deyip elinden atıyor. telkini dinleteli bir kitabın yarısına geldi ilk defa. Yine de hala bitireceğine inanasım gelmiyor.
    Mehtap
    Dogumdan sonra dinleyip yazicam demistim aradan iki yil gecmis :) oglumun 1. Yas gununden sonra basladim kiloverme telkinini dinlemeye, diyet motivasyonu ile birlikte dinledim, tam iki ay sonra diyete basladim ve -30 kilo verdim, inanilmaz bir degisim, hamilelik oncesi kilomun hatta evlenme kilomun bile altina düstüm şuan :)
    mehtap
    Doğumdan sonra dinliyorum ise yarıyor. Enerji veriyor is yaparken yorulmuyorum
    hülya
    3 aydır telkinleri dinliyorum.İnanılmaz değişimler yaşıyorum.Başlangıçta doğru bir şey yapıp yapmadığım konusunda kuşkularım,korkularım vardı.Fakat kendimi o kadar dipte hissettiğim bir dönemde tesadüfen bu siteye rastladım ki kurtarıcı gibi telkinleri dinlemeye başladım o dönemde benim için can kurtaran simidi oldu bu site.Etkileri görmeye başlayınca iyice sarıldım telkinlere ve forumdaki paylaşımlara.Teşekkürler Atakan bey.Daha öncede duygularımı paylaştım.TEŞEKKÜRLER. Denemelisiniz
    Anne
    Gergin ve stresli bir insansanız ve anksiyete hapları kullanmak istemiyorsanız size bu telkin şifa olucaktır.Ben bir gün ara verek gün aşırı dinliyorum.Bu şekilde kendimi hem canlı ,hem huzurlu hissettim.Aynı zamanda haftada iki kere ergenlikteki çocuğumada dinletiyorum.Paranın satın alamayacağı şeyler vardır,bu telkinde aynen öyle.Atakan bey,teşekkürler.
    anıl berker
    Programlar konusunda çok daha seçici oldum.film izleyeceğim zaman bile netten izliyorum sadece..farkındalık yarattığı kesin..
    kader uyanık
    ses sanatçısıyım, üst seslere daha çok çıkabilmeye başladım. Bu konudan sonra çekirdek inanç da yaptıracağım
    suna korkmaz
    merhaba . Ben yaklaşık iki haftadır telkinleri dinliyorum, ilk bir kaç gün baş ve mide ağrılarım olmuştu. Şu anda fiziksel rahatsızlığım yok ama rüyalarımı daha net hatırladığım halde şimdi hiç hatırlayamıyorum ben bunu değişime uyum sağlamak olarak yorumluyorum.... Gerçekten değişen bir şeyler var dusun Kendime dönmeye başladığımı farkediyorum, meğer ben genellikle dışımdaymışım... insanlar ne der, bana bakıyorlar. beni eleştiriyorlar vs. vs. hastalıklı bir durum söz konusu yani Bir ben var bende benden içeri
    SERHAT
    Gerçekten Mükemmelsiniz Atakan Bey bu telkini(derin sakinleşme ve rahatlama) bence herkes günlük listesine eklemeli ve umarım sınavlarımda başarılı olur ve atanırım atandıktan sonra ilk yapacağım işlerden biri sizin 1 yıl süren telkin uzmanı olma sertifika programınıza katılmak olacak
    Isimsiz
    Bende telkinlerin etkisi yavas yavas gozukuyor bunyeden bunyeye etkisi ayri ama rahat araba kullan telkini diger telkinlergibi etkisi harika cok mutluyum CUNKU basaricagima inaniyorum artik tessekkur ederim
    seda bilen
    bu telkin yerine daha iyi partner ol var onu öneriyorum...birde çekirdek inancı.
    murat düzen
    1.5 aydır bu ürünü dinliyorum. Şans eseri mi bilmiyorum ama geçen hafta bir yarışmada ikincilik kazandım. 2 aya tamamladıktan sonra, çekirdek inanç da düşünüyorum.
    Fatih
    Kilo almaya başladım hiç kilo alamayan ben iştahım arttı çekirdek inancda yaptırmıştım onlara ek olarak dinliyorum fayda sağladı alayimmi almayimmi diye düşünenlere alın derim zihnimde artık daha kuvvetli istediğim şeyi imgeleyebiliyorum tavsiye ederim
    gülhan yalçın
    Eşimle tedavi görüyoruz. Psikolojik olarak da desteklemesi için bu telkinden aldım. Adetim düzenli olmaya başladı, bundan kaynaklı olabilir mi?
    nurgül
    Merhaba arkadaşlar; Ben de gözlerimin pırıl pırıl parladığını ve renginin bal renginden ela'ya hele bir de şimdi güneşin de etkisi ile (ki genç kızlığımda da böyleydi yaşım ilerledikçe koyulaştı.) tıplı eskisi gibi yosun yeşiline döndüğünü hayretler içerisinde bugün farkettim... Pırıl pırıl parlıyordu...
    adem alçam
    .. Bu telkini online çekirdek inanctaki eril enerji ile dinliyince daha etkili oluyor...tek başına dinleyince etki süresi uzayabilir
    volkan
    açıkçası bu telkinleri zevkine dinleyen biriyim acaba etkileri ne olacak ve kendime birşeyler katabilir miyim diye. herhangi bir sıkıntımın olduğunu düşünmüyorum da rahatım o konuda. buraya paylaşılan müzikler de çok hoşuma gidiyor o yüzden başta Atakan Bey'e teşekkür ederim.
    cem zeytin
    selam bu telkinleri dinlemeden önce insanlarla göz temasına girdiğimde inat ve ezilmeme duygusundan ötürü kaçmamaya gayret ederdim ve bir çok kez bu kendimce uydurduğum savaştan yenik ayrılmıştım :) ancak telkinlerden sonra bunu çok rahat bi şekilde başarabildiğimi farkettim ancak bazen bilerek deneyimlemek amacıyla yaptığımda eski halimden beter oluyorum sanırım bu tamamen eski halimi bilip ona göre davranıyorum bununla alakalı galiba emin değilim ama normalde kendimi kasmadan tamamen normal bi şekilde göz temasına girdiğimde insanların gözlerini kaçırdığını veya kaçırmayanlarla çok rahat bi şekilde göz temasında bulunabildiğimin farkındayım... bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam eğer tabi araştırmada insanlar birbirlerinin gözlerine en fazla 30 sn gibi kısa bi süre bakabiliyorlar bunu ancak sevgililer aşabiliyormuş diğer türlü ise karşı tarafı bi tehdit olarak görüp gözlerini kaçırmak istiyorlarmış şimdi eski halimi düşünüoyurm da mükemmel sonuçlar alıyorum bu gece biraz fazla mesaj yazdım kaç gündür etkilerden emin olmak için bekliyordum ama artık eminim mükemmel gerçekten de ve daha da mükemmel olacak ve ben yanlızca ego ve suçluluk haricinde topluluk kar......... telkinini dinliyorum ve bunlara ilave olarak kendine güven, sosyallik arttırıcı, erteleme alışkanlığı, zinde uyanma, erken uyanma ve sigarayı bırakma telkinlerini dinliycem bütün bunları bitirdikten sonra kısa bi tekrar yapıcam gerekli gördüklerime ve ardından da sipariş için bi kaç özel cd siparişi vermek istiyorum bu site gerçekten mükemmel size bir şeyler satmak için dayatma yapmıyo zaten siz kendiniz karar veriyosunuz herşeye tekrar tekrar teşekkür ederim bu sitenin ve bu mükemmel paylaşımda emeği geçen herkese ayrıca diğer etki gören arkadaşların yorumları ve katılımları da yeni başlayanlar için müthiş bir motivasyın olacaktır buna eminim... __________________ Her şey çok güzel!!!
    yunus güleç
    Saçma sapan şeylere kafam çabuk takılıyor. Telkini aldığımdan beri daha az dalmaya başladım.
    zubeyde
    formu.doldururken kendimle yuzlestim.aglayarak doldurdum.dogrusu form sorularini boyle beklemiyordum.cd lerimi merakla.bekliyorumhu
    ruhi akça
    sanırım bende işe yaramaya başladı!
    arzu seçer
    İlk hafta hiç etki görmedim. Sonra gittikçe iştahımda azalma oldu. 2 ay sonunda 2.5 kilo verdim. Umarım devamlı olur.
    isimsiz
    merhaba arkadaşlar bu telkin gerçekten işe yarıyor kalıcı sonuç için 6 ay devam edin, telkin isme özel olduğundan etkisinin daha etkili oldugunu anlıyorsunuz..
    Şükran
    İnanılmaz 30 yıldır migren krizi ile boğuşuyorum ağrı hissettiğim an telkini açıyorum ilk 10 dakikada azalıyor 30. Dakikada hiç birşey kalmıyor. Çok teşekkür ederim. İnanmadan aldım, biz miğren hastaları herşeyi denemeye meğilliyizdir ağrı geçsin diye, ama bu bir mucize
    hale benli
    ben amator de olsa arada gitar çalıyorum.telkinle birlikte daha istedigimi gibi caliyorum hata daha az yoruluyorum. gitara daha fazla vakit ayırma konusunda bir değişim yok.1 saatten fazla vakit ayiramiyorum.verimliliğim ise ciddi artti.
    Ali
    Bu telkini dinledikten sonra hiçbirşeyi içime atmaz oldum.Eğer birisi canımı sıkmışsa paaat yüzüne bunu söylüyorum artık.Eğer beni mutlu etmişsede direk iltifat edebiliyorum.Bu harika bir gelişme.Herşeyi bastıran,kendisine yalan söyleyenlere dahi birşey diyemeyen ben çok değişti artık.Şimdi millet lafınıda biliyor haddinide.Bastırmıyorum ve öfke patlamaları yaşamıyorum.Teşekkürler atakan bey
    adil mutlu
    Bende olan korku bu senelerdir var...bir ay önce aldım telkini .korkum azaldı ama tam gitmedi.
    emirhan
    bende tv yi çok izleyenlerdim.hem öyle böyle belgesel falan değil ne bulursam.tv yi kapatınca yalnız hissederdim kendimi,izlemesem bile mutlaka açıktı.hemde tüm gün sabah 7 akşam 24.abatmıyorum inanın.bazen oğlum hem salonun hem oturma odasının televizyonunu açıyordu.gidip kapatacağıma hoşuma gidiyordu, bi ses kargaşası içinde bende ikisinide izleyemeyip gündelik işlere dalmışken rahatsız olmayıp aksine rahat hissediyordum.cümlelerimi geçmiş zaman diye bitiriyorum çünkü inanılmaz bir şekilde tv den soğudum.hemde farkında olmadan.anlayın işte nasıl bir manyaklıkla tv izleyen ben iki haftadır tv açmadım.bu arada müptelası olduğum tek bir diziyi bile haftada bi gün izleyemiyorum.yarım yamalak şöyle ilgisizce bakıp hemen bıkkın şekilde kapatıyorum.gün boyu hiiiiçççç açmıyorum.bunun farkında değilmişim ayrıca.atakan beyin yazısını okuyunca aaaaaa ben hiç tv izlemiyorum ki dedim kendime ve yazmak istedim.ben bile farkedince şaşırdım.şu anda hissettiğim duygu sanki televizyon nedir bilmeyen böyle birşeyden haberi bile olmayan bir kişi duygusu.ilginç ama gerçek.sağolun atakan bey ve site yönetimi
    bekir tur
    uzun süredir psisik yeteneklerimi geliştirmek için çalışıyorum fakat sonuç alamıyorum. Telkini 1.5 aydır dinliyorum. Pratik yaparken daha çok sezgilerimin arttığını ve enerji alanımın genişlemeye başladığını hissetmeye başladım.
    zehra
    Sagol be kardesim senin cd sayesinde iyilestim.allah senden razi olsun.o eski huzuruma kavustum.sana sadece sunu derim.allah seni sevdiklerine bagislasin.
    Yüksel er
    Sorunum kendi hayatımı nasıl manüpile edeceğimi bilemememdi. Elimde var olan değerleri nasıl kullanacağımı bilememek. Bir adım ilerisine giderken bile sürekli bir temkin ve şüphe içinde olmak, değişime karşı direnmek, huzursuzluk çıkacağını anladığım her yerden arkama bakmadan kaçmak. Bunlar benim önüme çıkan fırsatları hep kaçırma nedenimdi diyebilirim. Bana verilen Cd leri dinledim.Bana yapılan açıklamalar ve verilen güvenceler kendimi iyi hissetmemi sağladı. Şimdi çekirdek inanç çalışmasına katılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum.
    memhet can
    Telkinlerin etkileri güçlüdür bunun yanısıra telkine yatkınlık da önemli...Yeni gelişmeleri güzel haberlerinizi bekliyorum... hayatimdegisti isimli Üye şuanda online konumundadır Online inş. atakan bey çok teşekkür ederim arada sıkıntı veriyor arada gülme krizi yaşatıyor kendine güven bakalım henüz buna yeni başladım görecez ilerleyen günlerde. Birde boyle garip bir duygu var,oylece otururken yuksek kahkaha atmaq istiyorum,kiminlese de konusurkende komik olmayan bir weye cok guluyorum,kendi-kendime diyorum oolum yavas ol ))
    ufuk pamuk
    zindelik de önemli tabi ama hani siz de demissiniz ya sabahları tersinden kalkardım diye, aynen öyle, korku ve endise artı olumsuz duygular var...hani gün icinde zihnimi kontrol edebiliyormusum da, gece serbest kalınca olumsuz düsünceler dolmus gibi :) halbuki bütün gece sucluluk ve ego telkinlerini dinliyorum..3-4gün oldugu icin ilk önce bu ikisini dinleyeyim diyorum, sabahları kötü uyanma devam ederse 1-2 hafta sabredeyim sona sizin önerdiginiz bir baska telkini eklerim diyorum..ne dersiniz? buarada klasik müzik telkinleri de güzelmis gündüz klasik müzik gece de ney dinleyelim bakalım neler olacak
    Harun Ersoy
    Borçlarından kurtul kayıtlarını yaklaşık iki haftadır dinliyorum ve şimdiden gereksiz ev ve işyeri harcamalarımı düzene soktum ve kredi kartı harcamalarımı artıran önemli miktardaki masrafları kısmayı başardım. Her seferinde kendime peşin ödeme yapmam gerektiğini hatırlatıyorum ve bu sayede tüm kredi kartı borçlarımı ödedim. Şimdi sadece bankamatik kartlarımı kullanıyorum ve kendimi çok daha özgür hissediyorum. Sanki bir fiyatına iki program satın almış gibiyim!
    merve yardımcı
    Daha önceleri yorgun bir şekilde uyanırdım.Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra ise özellikle sabahları dinlenmiş rahat ve mutlu bir şekilde uyanmaya başladım. Özellikle uyanma anında mutlu hissetmek çok güzel bir his... O an içinizden.. -Buradayım dünyadayım ve bu iyi hisetme halim devam ediyor kendimi iyi hissediyorum diye Düşünüyorsunuz.. Bu benim için çok keyifli.Çünkü hayatımın neredeyse tamamında uyandığımda kendisini pek iyi hissetmemisimdir.. Hani derler yaaa.. Sabahları tersinden kalkmak diye.. İşte bu durum onun tam tersi.. Yani sabah mutlu ve iyi hissetmek ve bunun aylarca senelerce devam etmesi en azından bu bile oldukça keyifli
    yusuf türkten
    Çok komik olmadım hiçbir zaman ama lafı gediğine koymak en büyük hedefim oldu. Bu telkin aldıktan sonra başarı oranım biraz daha arttı.
    hüseyin çevik
    benden daha az çalışan kişiler daha iyi gelişim sağliyorlardi.olayın psikolojisini araşrtırdım ve size ulaştım.hadi bakalım zihin gücümüzü kullanalım.
    ezgi özkanca
    eskisine göre çok iyi. arasıra yolda yürürken bi silkinip dik yürüdüğümün farkına varıyorum ama yeterince dik değil. nasıl diye sorarsanız bezgin ve yorgun bi yürüyüşüm vardı ayaklarımı kaldırmak zor gelirdi. Şimdi o halime göre iyi. Fakat ben daha kendinden emin adımlar atar hale geleceğime inanıyorum.
    tuncay
    göz teması benim için her zaman önemli olmuştur. karşımdaki insan benimle konuşurken gözlerime bakmazsa dürüstlüğünden şüphe duyarım. bence göz teması iki insan arasındaki güen duygusunu oluşturmak açısından kesinlikle çok önemli. __________________ AY IŞIĞINDA SAKLIDIR...
    mehtap
    Buradaki yorumlara bakarak telkini satin aldim tedarik surecinde heyecanla bekliyorum
    mert
    Gerçekten benimde sırtımdan bir yük kalkmış gibi oldu.Önceleri hep bir acelem vardı.Her işimi çabuk yapmaya kalkardım.Bazen buyuzden işlerim ters giderdi,sinirlenirdim.Bu durumda beni daha gergin yapıyordu.Şimdi daha sakinim.Birseyler kaçıyoda ben geri kalıyorum duygusu yık.Daha dikkatliyim ve acele etmiyorum.En cok Bu duruma şaşırıyorum.Rahatım yani.Benim için önemli olan da bu zaten. çooook hafifledim bir sorunum var onuda halladebilirsem beni tutamazsınız sayenizde onuda çözmek üzereyim.biraz yasal zaman alıyor haklı olduğumu ilan etmeyi seçtim.teşekkürler hepinize..
    erturk sinan
    ben ego suçluluk kendine güven telkinlerini dinliyorum daha önce ego ve suçululuğu 1,2 hafta gbi bi süre belkide daha az . dinlemiştim sonra sabırsızlık ettiğim için bıraktım ama şimdi tekrar basladım busefer 3 telkinle.. dinlmeye baslayalı 4 gün oldu ve olup olmadık şeylere gözlerim dolmaya basladı tv de azda olsa duygulu bi sahne çıksın gözlerim doluyo bu bende öneden hiç olmazdı etkilemezdi beni..ve bi olay oldu bugün normalde aglamazdım diye düşünüyorum ama kafama kötü şeyler geldi ve aglama bastırdıı..kendimi kötü hissediyorum..inşallah düzelicek.sabırla dinlemeye devam
    muhammet
    genel olarak telkinlerinizde çok yarar gördüm ama bu telkinden nasıl bir yarar gördüğümü söyleyemem çünkü öğrenci değilimi.. ama bu telkinlerle birlikte aldığım telkinler zekamı artırdı... sizi seviyorum
    adem gülenyüz
    aşırı kiloluyum. Doymak bilmeyen bir yapım var. İlk birkaç gün etki olmadı. 2. hafta kendimi daha çok yemek için zorladığımı farketmeye, düşünmeye başladım. Artık daha yiyip daha çok doyuyorum. Kilo kaybımı henüz ölçmedim .
    bade gürel
    çekirdek inanç yaptırdım .sonra düşündüm de ben ne istediğimi bilimiyorum hatta amacım yok...bu telkini de bana hediye olarak gönderirseniz çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler...
    elif ilter
    Araba sürmeye cesaret edemezdim, telkini dinledikten 2 ay sonra ilk kez trafiğe çıktım ve rahattım. Hala şaşkınım. 2. ve 3. kez de çıktım böylece emin oldum. Telkini dinlemeye devam ediyorum yine de.
    cem yüksek
    İş yerimde hep mutsuz oldum. Asıl olan, hedefim işe yönelik çalışmak için cesaret edemedim. 1.5 aydır bu telkini dinliyorum, ilk kez cesaretimi topladım ve hedeflediğim firmaya başvurdum. Şaşırtıcı şekilde bu hafta görüşmeye çağırıldım ve çok olumlu geçti.
    Banuyum
    Albümü alalı 3 gün oldu. İki gündür iki kaşımın arasında bir sıkışmışlık ya da biraz baş ağrısı gibi bir şey yaşıyorum. Çok düşük nikotinli bir sigara içtiğim için 1 tanesi beni hiçbir zaman kesmiyor, her sigaraya uzandığımda mutlaka 2 tane içiyordum. Ama garip bir şekilde 2 gündür sigara sayısı teke düştü ve aralıkları uzamaya başladı. Galiba oluyor ki; 2-3 günde bu sonucu almış olmaya inanamıyorum! Çok teşekkürler sevgili Atakan, emeklerinize sağlık.
    mustafa
    aslında olmasını istediğim şekilde gidiyor tepkilerimi kısa ve öz ifade etmeyi öğreniyorum,evet net artık.ayrıntıyla değil anafikirle hareket ediyorum aslında tıkandığım noktada buymuş değişim beni korkutmuyor buna çok ihtiyacım vardı olması gereken buydu zaten, beni bu boyutta daha önce durduran duygusal yaklaşımlarım gerçekçilikten beni uzaklaştırıyordu, artık net ve tutarlı(kararlı) oldum.çünkü duygusal yanım çabuk karar değiştirmeme neden oluyordu,artık olmayacak,teşekkürler, birde hayvanlardan çok korkan bir insanım garip bir şekilde son zamanlarda hayvanlara dokunup sevebiliyorum hatta görünce kaçmıyorum artık bu nasıl oldu bende bilmiyorum çok şirinler artık köpeklere dokunabiliyorum onları sokakta bulup ofisin kapısına kadar getiriyorum, tabi sonrada anlatıyorum sizin için normal olabilir ama ben yıllarca evime giderken bile tanımdığım insanlardan yardım istedim, sevgiyle kalın ....teşekkür ederim süper daha önce insanları kırmamak için susmayı tercih eden ben şimdi lafı tam yerinde ve hakedene göre söylemek baya ii oluyo içimde birikimi olmuyo süper SEVGİYLE KALDIK
    sakire
    Merhaba arkadaşlar.. televizyon izlemek benim için alışkanlığın ötesinde birşeydi.. öyleki televizyon çalışmazken uykum gelmezdi, ama telkinleri dinlemeye başladıktan sonra ve burdaki yorumları okuduktan sonra anladımki televizyon hayatımdan çıkmış gitmiş.. kesinlikle televizyonu sorunlu ruhların sığındığı bir araç olarak düşünüyorum ve bu telkinleri dinledikçe ruhumuzdaki güzel gelişmeler sonrasında televizyona olan ihtiyacımız azalıyor.. bu benim görüşüm tabii ama kesinlikle telkinler televizyondan kurtarıyor.. sevgiyle kalın..
    hacer sungu
    Hastalık takıntım her zaman oldu. Çalışmayı isme aldım. Hastaneye gitme istedğimde azalma var ama hala yeterli değil. 2 ay sonunda yeniden yorum yaparım.
    burcu erdem
    Sosyal fobim daha az tetiklenmeye başladı, set çalışmasından ciddi fayda gördüm.
    mukaddes türkmen
    denemeler yazıyorum, her zaman bir yerden sonra tıkanmaya başlarım. Telkini dinledikten sonra, yazım kabiliyetimde artma oldu, daha yaratıcı hikayeler bulabilir oldum. Gene de şüphe ile yaklaşıyorum.
    Serhat Duruer
    Bu telkini dinlemeden önce birikien projelerim yığılmıştı.Hem işyerinde hemde çalıştığım üniversitede bir türlü yapmak istediklerimi zamanında bitiremiyordum.Telkini dinledikten bir hafta sonra ertelediğim şeyleri tek tek yapmaya başladım.Öğrencilerin sınavlarını okumayı ilk kez erkenden bitirdim.Ben diğer telkinlerinizi aldım.En çok verim aldığım bu telkin diyebilirim.
    muge celebi
    Bendeki değişimler geniş çaplı oldu nedendir bilmem anneme bile daha çok yardım eder oldum belki hep enerji dolu ve mutlu olmamdan kaynaklı olabilir.Konsantrasyonumunda arttığını düşünmekteyim.Bide eskiden konuşurken uygun kelimeyi hatırlayamazdım şimdi o sorunumunda baya azaldığını görüyorum.Ayrıca ben gelişmeleri gün gün defterime yazıyorum.Bugün şu oldu bu oldu şöyle kabus gördüm gibi..Eskiden bir film izlerken aklım hemen başka yerlere giderdi artık daha yoğun konsantre olabiliyorum.Bunlar hep beni mutlu eden gelişmeler çok işime yarıyolar.Kilo telkininede 1 hafta sonra başlarsam eğer gelişme görürsem onlarıda sizinle paylaşmayı isterim.. hadi esen kalın
    Tarkan gencer
    Bu telkini bir yıl önce aldım ilk etapta faydali oldu.su sıra tekrar kötü hissediyorum.tekrar basliycam.new age versiyonu müziği biraz yorucu gibi.doga versiyonu dinliyorum.
    ceyda
    Dinlemeye başlayalı daha iki gün oldu ikinci günde kendimi "torpaaak!! torpaaak!! senin sözlerin bana kayferengi geliyor"edasında yürürken buluyorum.Resmen dötüm kalktı:)))
    Asya Gülen
    Normalde 1 ile 3 arası yatardım ve sabah oldukça geç genellikle 10 da kalkardim.Bu telkin sonrası daha zinde uyandığımı fark ettim.
    aslı
    ben ürünü aldım gece yatarken dinliyorum genelde sadece cdyi dinlemem yeterli mi başka bişey yapmam gerekiyor mu ne zaman faydasını görebilirim
    isa
    bende şunu farkettim arkadaşlar.kararında dinlemek gerekiyor. bende 2 yıl önce indirdim telkinleri vedönem dönem dinliyorum. ama özellikle ego güven güçlendiriciyi çok fazla dinlediğimde kendimi tanıyamıyorum.bayağı egosu şişik bir insan gibi davrandığımı farkettim.birkaç tartışma yaşadıktan sonra bunu farkettim. yani özellikle egoyu çok fazla dinlenmemesi gerektiğini düşünüyorum.
    Ekrem celikel
    Yaklaşık iki sene öncesine kadar bir çok teknik denedim yaptigim teknikleri 3 günden fazla surduremiyordum, hayatımda değişiklik yapamiyordum, online bilinc alti telkini aldım, çekinerek de olsa deniycem dedim, ve hayatımda en büyük iyikim oldu,iyiki dinlemisim, elbette kabuk değiştirmek biraz zor olsa da geri dönüp baktıkça, yeni ben yaratıldı adeta, ve haala ara ara diliyorum, Teşekkür ler Atakan bey
    cafer akgün
    hafıza konsantrasyon büyük düşün ve bu telkin yani keskin odaklan listemde hep bulunuyor.benim için odaklanmak hayatta çok önemli. odaklanma olursa zaten bolluk mutluluk gelir. o yüzden belki de herkes gibi hepen para çekmek için telkinler almadım.herkesin önceliği farklı.
    burcu
    10 günü geçti. şu an suçluluğu çıkartıp yeni birşey eklemeye çalışıyorum.. evet kendimi farklı hissediyorum. ama şu da bir gerçek ki kendimize değer verip kendimiz için art birşey yaptığımızda kendimizi iyi hissetmeye de başlarız. ayrıca bir sürü yeni şey öğreniyorum olumlamalar v.b. şeyler üzerine. hepsini denemek olası olmasa da.. sonuçta ortaya bir karışık yapacağım sanırım :) bildiğim birşey var. içgörümü farkındalığımı bilinçli bir şekilde yükseltiyorum.
    ali
    Kendine saygı.!Birçok telkin dinledim hepsi ayrı ayrı etki ettiler.Çekirdek inanç çalışmasıda yaptırdım.Ama eksik olan birşey vardı halka tamamlanmıyordu.Ama ben telkinlerden vazgeçmeden dinlemeye devam ettim.Hergün telkincd sitesinden araştırmalar yaptım eksik halkayı bulmak için ve vazgeçmememin meyvesini aldım.Eksik olan halka kendine saygıymış.Bu telkini dinlemeye başlayınca zihnim duruldu,kendimi sevmeye başladım,kimseyle kendimi kıyaslamıyorum artık.Sırf kendimi ispat için zengin olmak gibi gereksiz bir çabam kalmadı zenginmişim meğer. En zengin olma isteğinin canı cehenneme artık:)Artık kendimim ve sakinim.Benden iyi birilerini görünce aşağılık komplekslerim devreye girmiyor artık.Oh ne iyi kendini geliştirmiş bir insan deyip onunla arkadaş olabiliyorum.Sırf bu sebeptendir ki etrafım kendini geliştirmiş insanlarla dolmaya başladı.Önceden benden iyi biri varsa o ortamdan kaçardım,tek konuşan ben olmalıydım.!!!Ama ben bunun bir hastalık olduğunu biliyordum ve tedavisini aradım hep ve sonundada buldum.Eksik halka tamamlandı şükürler olsun.Arkadaşlarımı kabulleniyorum artık.Ve kendimi kimseden aşağı görmüyorum,kimsedende üstün değilim artık.Aliyim lan ben ali işte bu kadar basitçe sadece ali.Kimlik arayışlarımda son buldu.Çünki kimliğimi buldum; ali..Şatafatlı giyinme arzumda kalmadı bir tişort bir pantolon bir ayakkabı hepsi bu artık.Basitleşti hayatım.Artık tek renk giyiniyorum siyah..Basit işte.Basitçe siyah giyiniyorum.Takıntı değil.Sadece basitçe siyah giyiyorum.Ne güzelmiş kendini ispat etmek için yıtınmadan yaşamak.Ne güzelmiş basitlik.Hergün birilerini ezmek için en cix! kıyafetleri giymeden v yaka basit bir tişörtle gezmek ve mutlu olmak ne güzelmiş.Yaşasın basitlik:) kahrolsun ucuz insanlık:). Ah be azizim işte yıllardır yakalamak istediğin içsel huzur ve dinginlik.Artık deneyim senindir tadını çıkar.Galiba ben aydınladım:p Herkese selamlar.As deyin :)))
    serap biçen
    bence bende en etkili telkin bu oldu.isme olmayan çok etki etmedi ama isme özel versiyonu verimli
    faruk
    inanılmaz kararlar aldım.. 3 ayda... ama aldığım kararlarla insanların gözünde büyüdüm... başkaları benim peşimde koşuyor artık..... sevdim telkinleri..... aldığım en büyük karar süperman olmaktı.. hem süperman hem de bruce lee oldum..... seviyorum kendimi... ölümüne metal.
    Adalet Arslan
    Size asla yeteri kadar teşekkür edemem! Yeni evimin yanında bir spor salonu yoktu ve evde spor yapmak için yeterince motive değildim. Spor aletlerimin olmaması da bu durumu iyice kötüleştiriyordu. Kayıtlarınız sayesinde artık her sabah evde spor yapıyorum. Yeni aletsiz spor programı sayesinde cidden farkı hissedebiliyorum.
    Yasemin Tohumcu
    Bu albüme oldukça şüpheyle yaklaşarak bir denedim ve yavaş yavaş değişimi hissetmeye başladım. Sanki her zamankinden çok kilo vermeye kararlı gibiydim. Benim için gerçek kanıt, ilk hafta üç kilo vermek oldu. Geçtiğimiz ayda ise 10 kilo verdim. Herkese çok teşekkürler...
    Meliha Gizdeş
    Egzersiz motivasyonu kayıtlarınızı bir süre önce dinlemeye başladım. Birkaç haftada edindiğim sonuç kendime bunu devam ettirmeye söz vermem yönünde oldu. Çünkü işe yaradı, şüphe yok ki mp3 kayıtlarınız cidden işe yarıyor. İşe yaradığını biliyorum çünkü kayıtları dinlemeye başlamadan önce egzersiz yapmaktan cidden nefret ederdim. Kayıtlarınız içimde bir ateş yaktı. Artık spor yapmamak için bahaneler üretmiyorum. Ayrıca metabolizma kayıtlarınız benim için altın değerinde. Resmen içime giriyor ve beni spor yapmaya teşvik ediyorlar. Sonuç etkisini mutlak kılmak için spordan önce ve sonra dinliyorum.
    melek karaca
    ingilizceyi biliyorum ama konuşamiyordum.ingilizceyi gerçekten öğrenmek için bu ve bir kaç telkin daha aldım sitenizden.rüyalarım başlangıçta değişti.daha çok konuşma ihtiyacı hissediyorum
    Kübra
    merhaba arkadaşlar ben bu siteyi tesadüfen 2 gün önce buldum.bu tarz şeylere merakım olduğu için de mp3 leri hemen indirdim .suçluluk ve ego güçlendirici yi dinlemeye başladım.pc deyken,uykuya dalarken ve gündelik işlerde fırsat buldukça dinledim.kesintisiz 8 saat dinlediğim hiç olmadı fakat değişimin sadece 1 gün gibi kısa bir sürede kendini göstermesi beni epey mutlu etti.bende astigmat var ve gözlük kullanıyorum.telkinleri dinledikten sonra gözlerimde belirgin bi farklılık oldu mesela.çok iyi derecede keskin görmeye başladım ve dik yürümeye de..kendimi daha rahat hissediyorum.topluluk içerisindeyken önceden söylemeyi sakındığım şeyleri sakınmaya fırsat bulmadan ağzımdan çıkmış buluyorum : ) ben 2 gündür eski ben değilim anlayacağınız : ) kilo verme ve sosyalleşme telkinlerini de dinleyip hayatımı tamamen değiştireceğim ve fırsat buldukça da sizlerle paylaşacağım.emeği geçen herkese teşekkür ederim
    CG
    Bu cd yi dinlenmeye başlayalı daha 2 hafta olmuştu ki, ruh eşimle görüşmeye başladım. 7 ay içinde de evlendik. Hep sorunlu ve zor ilişkiler seçen biriydim. Şimdiyse çok mutlu ve huzurluyum. Bu kadar kısa sürede ruh eşimle bir araya gelmemde dinlediğim cd nin de etkisi olduguna inanıyorum. Herkese tavsiye ederim
    cemile yıldırım
    Telkinleri dinlemeye başlayalı, Henüz iki gün oldu...neredeyse non-stop dinlemekteyim :) Ben de yarattığı ilk etki DİK YÜRÜME oldu... Normalde omuzlarım sürekli düşük, bedbaht vaziyette yürürdüm ve bir arkadaşım sürekli uyarırdı kambur olacaksın diye... Bu gün farkettim ki omuzlarımı istesemde düşüremiyorum.. Duruşum değişmeye başladı.. Çabuk mu etkilendim? yoksa benim hüsn-ü kuruntum mu? dusun ben yürürken çok eğik yürümem ama kambur otura otura anatomim değişmiş olucak ki dik oturamam. ama telkinleri dinlemeye başladıktan sonra daha önce bana olmayan bir şey olmaya başladı. diğer bi kaç arkadaşında belirttiği gibi birden bi şey beni dik oturmam için dürtüklüyor ve dikeliyorum. yürürken de çok kambur yürümem ama yine de baya bi dikleşme gerçekleşti bende de.
    mehtap öztürk
    benim çekirdek inanç cd ile geldi. gerçekten işe yarıyor kelimeler dostum oldu.
    duygu ozkan
    Hayatımda yaşadığım en büyük sorunlardan biriydi tepki verememek ama bunu çok iyi aştım süper bişey, başlangıçta daha sinirli ve serttim ama şimdi çok mantıklı ve doğru zamanda doğru yerde doğru kişiye doğru tepkiyi verebiliyorum, bu iş kesinlikle sabır ve inanç ... Like Tree1Likes hakikaten birisi bana laf attığında önceden sesimi çıkaramazdım kedi gibi kafamı eğerdim vur kafasına al lokması deyimi tam bana göreydi şuanda eskiye göre çok aktifim ikili atışmalardan kaçmıyorum hemde kekelememe rağmen bunu yapıyorumya helal olsun size şu sinir bir gitsin (çünkü kekelememin nedeni aşırı sinir) işte o zaman hayat benim için başlayacak teşekkürler
    kerem alan
    mutluluk bana göre hormonel bir şey değil zihinde bitiyor.bu yüzden yeterli etkili olmayacağını düşünüyorum.bu telkinin metni bana çok hitaf etmiyor.
    şeyma
    Ben yaklaşık 1,5 aydır dinliyorum telkinleri Bugünlerde bir şey daha farkettim arkadaşlar. Daha doğrusu ben değil iş arkadaşlarım farketti.
    Nimet
    Ben kışın kullandim ama yazın etkili olur mu diye merak ediyorum eğer yaz da etkileri devam ederse bilinçaltı temizliği almayı düşünüyorum.birde sosyal fobi için set alsam o da faydalı olur mu?
    perihan durmuş
    Enerjim inanılmaz düşük ve test sonuçlarım hep normal çıktı.2 aydır telkini dinliyorum 1. aydan sonra enerjim artmaya başladı. Kendimi iyi hissetmeye ve motive olmaya başladım. Korkum bunun devam etmemesi?
    ersin kaya
    Etkili bir ürün,porno baağımlılığım geçti muhteşem bir ürün.Teşekkürler.
    beyza cursi
    merhaba, ben de daha önce göz teması kuramazdım. 2 yıl önce tanıştım bu siteyle.kendine güven,suçluluk ve sosyallik artırıcı.. bence özellikle sorun göz temasıysa hepsinin de etkisi olcaktır. bende oldu..şükürler olsun.
    soyhan budur
    Hafızam çok kötü durumda. Vitaminlerim vs. eksik çıkmadı. Ben de bu telkini aldım. İsimleri daha kolay hatırlamaya başladım ama hala istediğim seviye değilim. Başka telkinlerle birlikte dinlesem etkisi artar mı?
    İrfan Ülker
    Yıllarca para kazanmak için çalıştım. Başım parayla hep beladaydı. İsimsiz Borçlular terapi grubuna katıldım ancak benim için bir faydası olmadı. Nereden başlasam bilemiyorum. Bu harika kayıtları bir süre önce aldım ancak birkaç hafta öncesine kadar onlarla cidden ilgilenmedim. Derken, borçlarım birikmeye başladı. Sonrasında kayıtları baştan sona defalarca dinlemeye başladım ve para sıkıntılarım kendi kendine çözülmeye başladı. Artık maddi konularda endişelenmiyordum ve nasıl daha fazla kazanacağım konusunda birbirinden güzel fikirler buluyordum. Artık parayı bir gereklilik olarak değil, bir lüks olarak görüyorum.
    hikmet
    acaba sizede oluyarkadaşlar telkinlerin ilk etkilerine bir yenisini eklemek istiyorum içimden devamlı saarkı söleme isteği ggeliyo omu sarkı söylemek istiyorum
    hülya
    Gerçekten insan rahatlıyor. Kendimi kuş gibi hissediyorum. Ben bir aydır zevkle telkinleri dinliyorum. Önce bir sinirlilik hali geldi yapıştı üstüme. Bir süre sonra geçti gitti. Ama şimdi kendimi çok hafif, mutlu,huzurlu ve dingin hissediyorum. Çevremdeki insanlarda bunları söylüyor. Ve laf aramızda yüzüne ne yaptın cildin pırıl pırıl diyorlar. Hiçbirşey yapmadım sadece telkinleri dinlemeye devam ediyorum. Çok ama çok teşekkürler .
    damla demir
    merhaba arkadaşlar, ben iki gün önce keşfettim bu siteyi.aslında arasıra googledan karşıma çıkıyordu da girip bakmıyordum içinde ne var diye, ısrarla karşıma çıktın.iki gün önce akşam eve döndüğümde inceleyeceğim dedim, akşam girdim siteye.mutlu değildim ama neyim olduğunu bilmiyordum, bilmiyormuşum, suçluluk metnini okuduktan sonra hissettiğim şeyin o olduğuna karar verdim meraklandım şarkıları indirip dinledim ve sabaha mutlu uyandım :) bende de göz teması kuramama, girdiğim kalabalık ortamlarda heyecanlanma (ellerim titremişti hatırlıyorum)i bi çok vaktimi kendi kendimle geçirme, içinde olduğum hiçbir proje için sonunu görememe isteksizlik vs vardı.şimdi sürekli insanlarla vakit geçirmek istiyorum ve önümüzdeki günler için çok heyecanlıyım (belki çok hızlı sonuç aldım ama bu tamamen aradığım şeyi bulduğumdan kaynaklı okuduğum metinlerden dahi çok etkilenmiştim ben müziklerini dinleyince daha keyifli bir hal aldı, mutluyum)
    yunus altunsoy
    Telkini aldıktan sonra 1 hafta geçti.Derin nefes alıp verdiğimde o panik his ve kızarma hissi gidiyor.Tam sonuç için daha uzun süre kullanacağım.Ayrıca içinde gelen diğer telkinler özgüvenimi arttırdı.
    aykut
    Dün tesadüf eseri karşılaştım sitenizle çok ilgimi çekti gün boyu okumaya telkin metinlerini incelemeye başladım akşam eve gittiğimde ego güçlendirici ve suçluluk duygusu isimli telkini dinledim defalarca bugün gergin değilim sıkıntılı değilim ruhen rahat hissediyorum kendimi bu sıkıcı problemli sinirli gergin ve bezmiş halimdan kurtulurum inşallah telkinlere devam edeceğim elbette umarım daha çok faydasını göreceğim. emeği geçenlere teşekkürler
    funda
    merhaba arkadaşlar, benim bugün telkinlere başlayışımın üçüncü günü ve şükürler olsun ki herşey mükemmel buna göz teması,konuşmamda ki akıcılık v.s. dahil.telkinlere yeni başlayanlara tavsiyem kesinlikle yılmadan dinleyin size en kısa yoldan amaca götürecek en kestirme yol bu telkinlrdir emin olun çünkü ben daha önce her türlü kişisel gelişim yolunu denedim ancak bırakın telkinler kadar etki yapmayı çok uğraşmama rağmen bi faydasını göremedim onun için bu telkinler çok büyük bir şans ısrarcı olun ve istediğini sonuca emin adımlarla yürüyün __________________ İNSANA YAKIŞAN EN GÜZEL ELBİSE EDEPTİR.
    talip açıkgöz
    gerçeken ben de öğrendiğim ingilzce sözcükleri aklımda rahatlıkla tutabiliyorum.. ve düşününce 3 5 saniye civarında aklıam geliyorlar
    adil gün
    ..kızım tenis turnuvaların katili yor bu telkinle motivasyonu arttı.bu gibi telkinler den daha çok olsun...
    buse
    utancımdan kimsenin değil gözlerine bakmak, yüzüne bakamazdım. Telkinkleri dinlemeye başladığımdan beri (yaklaşık bi 20 gün sonra) herkesin benim gibi olduğu utanılacak bi şey yapmadığım duygusu ağır basmaya başladı. kendimi daha rahat hissediyorum. bazen takılsam da düşüncelerim beni çekmeye çalışsada zihnim bana oyun oynuyor diyip olumlu şeyler düşünüyorum. ya bunları paylaşmak ne kadar güzelmiş.
    yusuf aslan
    Zamanımı kötü kullanıyorum. Telkini aldım 4 gündür etki yok. ne ZAMAN etki olur?
    oguz danlı
    Ben karışık 7 tane dinliyorum , ego , kendine güven , suçluluk, sosyallik artırıcı , koruma kalkanı ve kilo verme (hepsi new age) ve ertelemeyi bırak Ney version çünkü new age yoktu. ondan sabaha kadar rasgele çalıyor. 2 gece kulaklıkla dinlemiştim mp3 playerimdan, ilginçtir kulağımdan çıkmadan uyumak için 2-3 kere gece uyandığım oldu bende şimdi 3 gecedir . Bir hoparlör yardımıyla dinliyorum. Artık sabah dinç kalkıyorum ve daha az uyuyurum. kendime bakıyorum. (genelde bakımsız biriydim) , güvenim geldi , derslerim daha iyiye gidiyor. 96 Çok mutluyum bu konuda
    Devran İskender
    Sitenizi internette gezinirken buldum bu telkin konusu saçma geldi.bence zihin gücü ile böyle bir şey mümkün degil.
    utku ataç
    boşalmadan sonra bile en az 20 dakika sertliği koruyorsunuz..
    Nevin yalcin
    Ruh eşi diye bir şey olduğuna inanmiyordum.bu telkin çekirdek inanç içinde hediye geldi.ilk bir yıl içinde ruh eşim mi bilmiyorum doğru bir kişiyi hayatıma çektim.telkinler bende çok baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı.belki dirençlerin yüksektir.
    sefer tekin
    önceden çok yorgun ve uykulu kalkıyordum. Enerjimde artış oldu ve kalkmak daha kolay olmaya başladı. Özellikle okyanus sesi ile dinliyorum. Klasik versiyon beni rahatsız etti. Çekirdek inanç da düşünüyorum.
    canan çay
    Tabii ki Yaklaşık 2 aydır düzenli dinliyorum. Arada bir iki gün aksattıklarım oldu. İlk hafta sonunda ego ve suçluluğu düzenli dinleyince harika bir hafifleme yaşamıştım. Sanki duştan çıkmış gibi oluyor insan ama ruhen tabii bu Ego ve suçluluğu hala dinliyorum listemde var. Gece özellikle daha iyi oluyor. Ayrıca kendine güven ve topluluk karşısında konuşma da çok etkili telkinler gerçekten. Benim gözlemlerim bunlar __________________
    güner türk
    bu telkini seneler önce kendim için almıştım oldukça iyi etkiler oldu. oğlum 14 yaşında ona dinlettiğimde belirgin bir etkisi olmadı. çekirdek inanç mı önerirsiniz.bu dönemleri beni çok zorluyor.
    Yunus
    Öğrenciyim ve hemen hemen aklınıza gelebilecek her şeyi erteliyordum.Sınav günü son geceye kadar çalışmıyor gece ise uyuyor bu yüzden sınavlara girmiyordum.Bir dönem okulu bile bırakmayı düşündüm.Erteleme telkini sonrası sınavlarıma düzenli çalışmaya başladım.Aslında sitenizi 2006^dan beri takip ediyordum.Ancak ismime özel bu telkin ciddi anlamda yaşamımı değiştirdi.Zamanla diğer almak istediğim telkinler var.Özellikle fotografig hafizayi merak ediyorum.
    gulseren duman
    Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. çevremde herzaman birileri vardı bizi birarada tutan onların benden alacak birşeyleri olması ve aynı şekilde benimde onlardan birşeyler alabilmemdi. telkinleri dinlemeye başladığımdan beri kendimi çevremden daha bağımsız hissetmeye başladım sanki kendi kendime yetiyor gibiyim bakalım bu his ne kadar sürecek böyle giderse benimde terkedilmelerim yakın gözüküyor. herzaman için çevremize verecek birşeylerimiz vardır. yeterki isteyelim şu anda yeni benle biraz vakit geçirmek istiyorum. kendime alışınca çevremle paylaşıma geçerim herhalde
    ruhi temel
    Kendimi hiç sevmedim. Sevmiyorum da. Ama bundan rahatsızlık duymaya başladım. Sanki sevilir yanlarım da var gibi geliyor. Bu telkin kafa karıştırmak için olmasın?
    filiz kestane
    Öncelikle selamlar sevgiler arkadaşlar. 3. haftamdayım .... bu üç haftada 31 yaşına kadar farkına varamadığım beni; yaşamaya ve uygulamaya başladım. Hayatımı istediğim gibi yönlendirmeye, olumlu düşünmeye, kahrolduğum olay ve kişilere daha dik ve net olamaya başladım. Planlamam inanılmaz gelişti. Kendimi farkettikçe ve gücümü gördükçe çok daha fazla mutlu olmaya başladım..Korkularımın üzerine gidebiliyorum . ( onlar benim üstüme değil, ben onların üstüne :-) gidiyorum. ) 2. haftamın başlarında biraz telaşe kapıldım çok fazla uyumak, farkına varamadığım huzursuzluklar yaşadım 4 gün kadar sonra nasıl oluysa daha da güçlendim... allah razı olsun emeği geçen herkesten. Hiç birşey tesadüf değil onu farkettim...
    Reyhan Menke
    7 Şubat 2016 tarihinde Parayı çek kayıtlarınızı aldım ve derhal dinlemeye başladım. Ertesi gün E-Bay hesabımda bir satış gerçekleştirdim!
    ayşe erdogan
    Benim çevremle hiç bir sorunum yok çok iyide iletişim kurarım tek sorunum ailemdi şimdi onlarada daha net bir şekilde cevap veriyorum ve de çok sakinim tıpkı arkadaşlarımla olduğum gibi bana bir şey dedilermi hayır cevabını dahi alıyorlar ve babamda buğün arkadaşıma benim hakkımda der yanmaya başladı bile gelinim sana söylüyom kızım sen anla misali ile benden herhangi bir tepki bulamayınca ben gayet sakin bir şekilde işime bakıyom kendimle ilgileniyom baktı olmadı ancak işyerimi terketmekte buldu çareyi suçlulukmu duyuyorsunuz dersiniz hayır hiçte bile çünkü ben yanlış yapmadığımı biliyorum ve yıllarca önce vermem gereken tepkilerimi vermeye başladım çünkü artık bilmeli ailem bende bir bireyim vede benimde kendime göre zevklerim arkadaşlarım var benimde bir hayatım var bunun bilincine artık varmaları gerekiyor __________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... Bende eskiden hayır deme korkusuda var dı.Kırılma pahasına kıramazdım insanları ama artık bunu nasıl söylediğime ben bile şaşıyorum hem özel hemde iş hayatımda bişeyler yoluna girmeye başladı.minnettarım sizlere sevgiler
    hikmet ertürk
    antrenman yapan öğrencilere salonda dinlettim.pek bir fark olmadı...judo antrenmanı tek tek mi dinlemek gerekiyor!
    kerem bartun
    ilk hafta etki görmedim 2. haftadan itibaren değişiklikler olmaya başladı. kendimi daha rahat hissetmeye başladım.
    sevgi tekel
    Çocukluğumda yaşadığım travmalar var. Bu telkini aldım aklıma daha az gelmeye başladı ama hala rahatsızım. Çekirdek inanç yaptırsam etkisi artar mı?
    aslı
    Kendimi tanımak için başvurduğum onca danışman ve psikolojik yöntemlerin yanında sizin kullanmış olduğunuz bu yöntemin hızlı ve etkileyici bir şekilde doğru tespitlerle olması inanılır gibi değil. Her fırsatta söylediklerinizi hatırlıyor ve kendime dışarıdan bakabiliyorum. Telkin cd’lerinizi hala ara ara dinliyorum. Özellikle de ‘Boy uzatma üzerine daha çok yoğunlaşmam gerektiğini biliyorum. Ama yine de bana o kadar çok faydası oldu ki, bu doğru tespitleriniz için size çok çok teşekkür ederim
    dilek bingol
    insanların dikkatini çektiğimi farkettim ama bunun telkinlerin etkisiyle olduğunu düşünememiştim..şimdi daha iyi anladım..Burada emeği geçen herkese teşekürler..Ayrıca foruma yazan arkadaşlarada teşekür etmek istiyorum...forumuda yorumları okudukça motivasyonumuz artıyor..telkinlerin etkisini kısa sürede almamızı kolaylaştırıyor..
    sercan yalçın
    .bu konuda çocuklar için çekirdek inanç yaptirdik bu telkini de almak gerekiyormu ...ilk bir ay icin sonuçlar mükemmel ötesi...
    züleyha
    evet kesinlikle tepkilerim daha net. istemiyorsam istemiyorum. istiyorsam da istiyorum. ortası yok. seçim yapmak için uzun uzun beklemiyorum. değişik.. ama güzel değişik :)
    ersan
    evet dik yürüyorum yalnız beni en çok sevindiren olay şudur, önceden dik duramama problemim vardı... yani, otobüs beklerken dururken iki ayağımın üzerinde duramazdım birini kırar tek ayak üzerinde beklerdim hep sanki sürekli yorgunmuşum gibi, fakat şimdi iki ayağımıda yere sağlam basar oldum... çok teşekkürler, bu arada dik oturamama problemini henüz yenebilmiş değilim dusun
    Rahşan Çeliker
    Çekirdek İnanç tespiti yaptık. Öncesinde de zaten sitedeki ücretsiz telkinleri disiplinli bir şekilde 21 güne tamamlayarak gece gündüz dinlemiştim. Öncelikle hayattan şikayet eden iç sesim sustu, elimdeki imkanlarla en güzelini yapmayı en iyiyi elde etmeyi öğrendim, önüme çıkan imkanları algılamaya başladım.Bu değişiklik bana çok iyi geldi Sağolun..
    kezban yesildağ
    Merhaba, 2 haftadır telkinleri dinliyorum. dün dik oturduğumu fark ettim. ister istemez dik oturup,dik yürüyorum. hafif yamulunca biri arkamdan dik dur diyor sanki. şiddetli baş ağrılarım ve mide bulantım oldu. gece ve gündüz sürekli dinliyorum. arada 1-2 saat ara veriyorum. kendimi daha iyi hissediyorum. iyi ki varsınız:) yaklaşık 1,5 aydır dinliyorum telkinleri. ben herkesten farklı olarak başka bir şey söyleyeceğim belki de söylenmiştir ben görmedim. normalde kambur yürüyen biri değilim bende en büyük farklılık yürümemin yavaşlaması oldu. biraz telaşlı bir tipimdir acelem olmasa bile hızlı yürürüm hep. birgün evden çıktım resmen yavaş yürüdüğümü fark ettim. durup ayaklarıma baktım noluyo diye sonra güldüm kendime:) rahat rahat yürümek güzelmiş.
    osman
    Ben pek tv izleyemiyordum zaten işimden dolayı. simdi de ozellikle takip ettiğim bazı programları bile izlemiyorum. tv izlemeye useniyorum gibi bişi :) onun yerine ben de kitap okuyorum ya da sevdiğim insanlarla biraraya gelecek sohbet ediyorum.
    sevda akbaş
    benim gibi hızlı sonuç almak isteyenler için telkinleriniz birebir .sabira ihtiyaci olanlar bu telkini hiç düşünmeden alsınlar...
    murat kara
    .ben bu konuyu çok önemsiyorum..dil öğrenmeye zaten yeteneğim olduğu için mi inandığım için mi bilmiyorum farkı hissetim
    Emre Açıkgöz
    Sağlıklı Yemek Yeme Alışkanlıkları kayıylarını dinlemeye başladığımdan beri sağlıksız yemeklerden başarılı bir şekilde kaçınıyorum.
    demir çelik
    konsantrasyonu artır telkini ile birlikte dinledim ve çok yararı oldu. kpds ales sınavlarında yüksek notlar aldım.. ki ales sözelden gidiyorsanız 100 türkçe sorusunu yapmak çok zor ve yorucu bence alın
    Melek
    Yüz kızarması telkinini alalı 3 sene oluyor.fayda gordun ama taşınırken CD kayboldu.tekrar almak istediğimde bize ait kayitlarin yaşam boyu saklandığı söylendi ve kargo ücreti alınmadan tekrar gönderildi.bunun için tesekkur ederim.harikasiniz.
    Melis Kutlu
    Çekim yasası isimli kayıtlarınız bana da yardımcı oluyor. Yaklaşık 1-2 yıldır Sır ve Çekim yasası ile çalışıyorum. Başlarda cidden işe yaradığını düşünmedim ancak 4 hafta kadar sonra eskiden farkına varmadığım değişiklikler olduğunu gördüm. Zaten önce ufak değişikliklerin, sonra büyük olayların olacağını söylüyorlar. Bu sebeple, inanın bana, bu kayıtlarla çalışmaya devam edeceğim.
    Vahe Sametoğlu
    şuan dinliyorum yararı olursa söz buradan herkese yazacağım. diğer telkinler işe yaradı.. umarım bu da yarar
    Güney Çelik Yalçın
    Parayı çek MP3 kayıtlarını dinlemeye başladıktan sonra 15..000$ değerinde bir üniversite bursu kazandığımı bildirmek için yazıyorum. Tüm albümleri satın alıp iTunes a atmayi düşünüyorum.
    kemal maden
    cretsiz topluluk konusma indirdim sitenizden o daha etkili geldi bana.bunun isme özeli değerlendirilebilir bende tam fayda olmadı gibi...
    derya güner
    bu telkin ile kendim özgürleştirdiğimi hissetmeye başladım. Çok daha enerjik ve iyi hissediyorum.
    murat çevik
    Konuşmamda aşırı duraksamalar oluyordu. Çalışmadan çok fayda gördüm. 2 ay düzenli dinledim. Devam etmeli miyim?
    gökhan kılıç
    iyi bit girişimci ol. bir çok kişi girişimci değil yine de kendilerini girişimci saniyorlar.anlayacağınız kafam baya bir karişik.siteleri inceliyorum.
    mehtap
    benim de çekirdek inançlarımla geldi. ayrı olarak dinlemeyi planlıyorum.kelime dağarcığım ve kendimi ifade etme zorluğumun düzeleceğine inanıyorum.
    halil coşkun
    bu telkin sadece profsyonellerr için mi ? Kızım için düşünüyorum.
    Yunus Peker
    Daha önce suçluluk ve ego telkinlerini ücretsiz olarak dinlemiştim.Bu cd yi isme özel aldıktan sonra oyunumda büyük gelişmeler oldu.Uzun süredir beklediğim transfer bana göre oldukça iyi bir rakam ile gerçekleşti.Yeteneğim vardı ama bunu özgüvenli bir şekilde yansitamiyordum.Daha önce futbol ile uğraşmama kızan ailem şu anki durumdan çok memnun.
    müzeyyen çınar
    Geçmişe dair çok pişmanlıkllarım ve suçluluklarım var. Dinlediğimden beri başka şeylere odaklanabiliyorum. Fakat yaralarım o kadar derin ki yeterli olacağını sanmam. 2 ay yeterli olacak mı?
    Hayri Asrlan
    Ben kilo verme telkinini dinlemeye başlamamdan, 1 ay içinde 10 kilo verdim benim bu çok zordu ama oldu çok menmunum.Hedefim 1 yılda 36 kilo vermek. bunu yapabileceğime inanıyorum .yaşım 42
    sefa umur
    borsa konusunda bilgi şart ama şans da hislerde önemli.ben hep başkalarına kazandırıyordum bu telkin sonrası ilk defa kendime de kazandırdım.şansımı pozitife çevirdi.yeni geçmiş oluştur telkini istiyorum.zihnimde temizlenmesi gereken bir çok şey var
    umut sebep
    geçmişte bu konuda çok emek verdim.senelerdir birakmiştim.yeniden başlamadan önce bu telkini dinledim.o eski hirs istek geri geldi.egzersiz motivasyonu telkini de bunla birlikte motive ediyor.hafiza için de bir çok telkin var ama cok benziyorlar hangilerini önerirsiniz
    Teoman Okçu
    Sizden 2 çalışma aldım.Saç dökülmesi için olan çok etkili olmadı.Ancak yüz kızarması iyi sonuç verdi.Benim için gerçekten önemli bir konu özellikle iş yerinde çok sorun oluyordu.Artık kendimi daha güvende hissediyorum.Bu konuda yaşam boyu garanti vermeniz de oldukça güven veriyor.
    nesrin özcan
    ben dik durma konusnda büyük problemi olan bi insandım resmen kamburdum ve bu benim için aşırı derecede kötü bi durumdu hatta bi dönem artık dik olamayacağımı kabul ettim ancak daha telkinlerimi dinlemeye başladığım 3. veya 4. gün bunun inanılmaz bi şekilde düzeldiğini ve artık dik durduğumu fark ettim ilk başlarda hafif eğilmeler yaşıyodum ancak devamlı içimden bir ses sen artık kambur değilsin dik durucaksın kafanı kaldır ve ileriye bak diyodu şu an için bir tek yemek yerken eğiliyorum haliyle yoksa zor oluyo :) ama şu an ilk başlarda dediğim gibi inanılmaz gelmiyo artık çok rahat bi şekilde inanıyorum buna zamanında telkinin gücü ile ilgili biraz bilgim vardı ancak bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim gerçekten çok başarılı işler çıktı sonuşlarını görebilmek muhteşem bi şey ve şu an dik yürümek benim için mikemmel bir motivasyon çok çok teşekkür ediyorum her mesajımda ediyorum ancak yine de az olduğunu da biliyorum sayenizde şükretmek nedir onu bile öğrendim.... __________________ Her şey çok güzel!!! önceleri özentiden midir nedir eğilerek yürüyordum şimdi dik yürüme ve dik oturma konusunda şu an çok rahatım.
    barış
    Bugün 4.gün ve bu kadar kısa zamanda belirgin değişiklikler olması beni ister istemez şaşırtıyor. Mesela düne kadar ilk 3 gün yoğun bir öfkelenme oluyordu ara sıra. Bu öfke ise eskisi gibi kontrol edebildiğim yada bastırabildiğim bir öfke değil, tersine kontrolü mü kaybetmeme neden olabilecek bir öfkeydi. Yani eski öfkeli hallerime göre çok farklıydı. Allahtan yalnızdım da kimse nasibini almadı :) Bugün 4. gün ve öfkeye dair ne bir iz nede bir belirti kalmadı. Hatta kendimi sinirlendirmek için elimden geleni yaptım. Kafamda nefret ettiğim ve taamülsüz davrandığım olayları kurguladım ama öfkeye dair hiç bir şey yok. Tersine içimdeki ses daha anlayışlı davranıyor artık. Düne kadar beni kızdıran olgulara dinamit gibi patlayan o ses, şimdi ise olguları sorguluyor ve inceliyor. Kimisi 10 günde bile netice alamazken, 4 günde bu kadar net bir değişim olması ister istemez şaşırtıyor insanı, bilmiyorum bu doğalmıdır?
    adil
    Ben telkinleri dinlemeye başladığım günün akşamında dik yürümeye başladım evin içinde 10 saat kadar dinledim ilk gün bugunde dik oturuyorum mucize gibi otururken çok kambur otururdum hatta annem sandalyeye baglıcagını söylerdi beni dik oturayım diye zorlanırdım çabalardım dik oturmak dik yürümek için ama şimdi kendiliğinden çok rahat bir şekilde dikleştim dik yürümek oturmak boyuda daha uzun gösteriyor hem benim gibi 160 lar için :D selamm..bende oyumu kullandım...herşey hızlı bir şekilde çok güzel degişiyor...iyiki bulmuşum bu siteyi...Ama bulmadan önceki gece dua etmiştim RABBİME bi ışık göster,kapı aç diye...o kapı neden burası olmasın...
    tolga mutlu
    ben bu konuda çok profesyonel olmak istiyorum .sporda subliminal etkisi yadsınamaz.
    adem
    Yakinda gunluk acmaya niyet ediyorum ama onun oncesinde hep birlikte bir degerlendirme yapalim istedim Telkinler sonrasi Sizdeki Degisimler? Telkin sonrasi ya da daha da genellersek bu site ile tanisma sonrasi Sizdeki duygu degisimlerini, dusunce degisimlerini hatta ve hatta daha da genellersek tum degisimlerimizi burada paylasim diyorum ne dersiniz, olumlu olumsuz genel:) Ben basliyorum, Site ( Telkinler oncesi) *** Kendime guvenim azdi. *** Hergun ayni seyleri yapma ihtiyaci( Ise hep ayni isten gitmek zorunda olma hissi, ayni tv programini izleme, kisacasi monotonlasma ve bu hali farkedememe *** Sinirlilik ***Sabirsizlik *** Tahammul azligi ***Pismanliklar ama ayni tekrarlar *** Affedememe ***Huzursuz olma hali *** Asosyal olma( is sonrasi gezme haric sadece uyuma istegi ...vb) *** Yeni arkadasliklara kapali olma ( savunma mekanizmasi) *** Sigara icimimdeki artis *** Bunalma, cabul daralma ***Konsanrasyon daginikligi ***Is uyarilarini kisisellestirme . . . ve daha neler neler:)))) Ben ne cekilmez insanmisim beeee Telkinler sonrasi Sizdeki Degisimler?
    Yunus ulusoy
    Yüz kızarması için beklediğimden çok daha iyi etki oldu ama terleme konusu geçmedi.bu konuda ne onerirsiniz.terleme için çalışmayı ayrıca mi almalıyım.ikisini birlestirseniz bizler için daha verimli olur.
    haice
    İNSANLARI TANIDIKÇA KÖPEĞİMİ DAHA ÇOK SEVİYORUM sanırım geçte olsa bende de hafiflemeye benzer bir etki oldu..eskisine nazaran daha az kaygılıyım..telkinler biraz geç etki etti ama dinlemeye tam gaz devam ediyorum hiç umudumu kaybetmeden..yavaş yavaş etkilerini görmeye başladığını görmekte beni son derece mutlu ediyo
    ali uzun
    .çok biriktiriyorum duygularımı bu telkin sayesinde eskisi gibi patlamalar olmuyor.son üç ayda bir defa öfke patlaması oldu.o konuda bana telkin bile bir şey yapamazdi
    JALE T
    Sağlık kayıtları albümünüz inanılmaz! Başağrısı albümünden harika bir şekilde faydalandım ve ayrıca daha hızlı iyileşme ve hassas bağırsak sendromu bilinçdışı kayıtlarınız inanılmaz faydalı oldu! Bir problem çıktığı zaman bu problemi çözüyorum ve işlerimden geri kalmıyorum!
    nermin özturk
    Kesinlikle sırtımdan bir yük kalkmış gibi enerjim var bugün oysa daha dün başladım dinlemeye
    Pınar güzel
    Prim üzerinden çalışıyorum, satış oranım azsa, maaşım kuşa dönüyor. Telkini aldım ilk ay pek etki olmadı, bu ay yüzde 10 satışlarım arttı. Umut verici.
    metni uzun
    seti 2 haftadır dinliyorum, konuşurken heyecanım azalmaya başladı fakat hala yeteri kadar akıcı konuşamıyorum.Tamamen düzelmem lazım. 2 ay sonunda yine yorum yapacağım.
    caner
    bendede bir takım değişiklikler oldu mesela tabi birazda olumlu düşünme isteğiminde olmasıyla bu durum daha iyi bir hale girdi şimdi çok daha mutluyum kendimi sevmeye başladım,hayatı,doğayı ne varsa işte telkinleri çok fazla dinleyemiyorum açıkçası,günde 2,3 saat falan dinleye biliyorum ilk başlarda biraz baş ağrısı çektim ama tatlı,değişik bir ağrıydı bu sonra kesildi tabi burada olmamın bir tesadüf olmadığını düşünüyorum the secret i de izledikten sonra çok farklı bakmaya başladım hayata kendimizi kısıtlamışız meğer.....herkese mutlu bir hayat diliyorum...
    nazlı
    Insanlarin gozlerine rahatca bakabilmek.... Ne kadar da ben oldugumun gostergesi... Ve acikca, netce karsi tarafin gozlerine gozlerini dikmek.. Bazilari bu etkimden dolayi noluyor sana ya ne bakiyorsun bile diyor:)))
    ayça dizer
    Önceden başkalarının enerjilerini alırdım birden bire kötü olurdum, psişik yetenek telkini de dinlediğim için enerjileri hissetme yeteneğim inanılmaz gelişmişti, çekirdek inanç telkinlerimi düzenli dinliyorum ve kendi kendime çok daha güçlü bir şekilde, kimsenin enerjisini kabul etmeye tahammülüm yok bunlar onların seçimi benim değil gibi şeyler düşünmeye başladım. Demek ki yokluk telkininden dolayı bu düşüncelerim güçlenmiş. Tekrar teşekkür ederim.
    oguz duman
    Eskiden en gerekli çok üzüldüğüm/incindiğim zaman bile karşımdakileri üzmemek veya kırmamak adına konuşamaz, tepki gösteremez içime atardım. Zamanla bu kendini koruyamamaya döndü. Daha sonraları bu gerekli zamanlarda kendimi savunmak için atak yapmaya, fevri davranmaya dönüştü. Bu da benim haklıyken haksız konumuna düşmeme, en haklı olduğum konularda bile haksız muamelesi görmeme yol açmıştı. Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra tepkilerimi gerekli zamanlarda, yeteri kadar göstermeye başladığım için gereksiz öfkelenmelerim de kalmadı. Bir nevi öfke kontrolü sağladı bilinçaltım. Ben bu durumdan çok memnun kaldım açıkçası...
    hasan akkgül
    Hayat amacımdan uzak bir halde yaşadım. Hiçbir zaman enerjim yüksek olmadı. İçinizdeki tutku telkinin aldım. Birkaç gündür dinliyorum fakat hayat enerjimde artış oldu, yeni şeyler keşfetmeye çalışırken buldum kendimi. Çok ilginç gerçekten.
    şakir
    ya bu cok tuhaf telkinlere dinlemeye basalyalı yaklasık daha 5 gün oldu ve ben nereyse hic tv izlemiorum önceden tvsiz yapamazadım hep diziler programlar hepsini izlerdim şimdi sadece müzik dinliorum ben çok şaşkınım şaşkın ama cok mutluyum hic tv izleme ihtiyacı duymuyorum wave wave
    ilker inan
    kendini kandırmadan gerçekten mutluluğu hissetmek apayrı bişe..mutluluk insanın içinde ama birazda yaşadığı koşullarda..yaşam koşullarındA..ne kadar istersek mutlu olabiliriz desekte dıştan yaşanan bazı durum ve olaylar bizi etkiliyor çünkü onlarla yaşıoruz..çok fazla etkisinde kalmadan kendi içinizde kendi yağınızda kavrulmaya çalışın..ve mutlu olmanın sürekliliğini sağlamak istiyorsak her olumsuz durumun olumlu ve doğru tarafını düşünün ve geçin kafanızda..her kötü olayın mutlaka günün birinde hayırlı olduğunu göreceksiniz..ölümün bile hayrı var inanın bana..hayat öyle bi döngü içinde ki ölümler olumsuzluklar güzellikler olmasa inanın kısırlaşır..durağanlaşır..unutmayalım her şeyin olumlu bi tarafı var ilk nce bunu bilelimmm ve görelimm..kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin..iyi bencil insan olun:)) mutlu olarak yaşamaya devam etmek yeniden doğuş gibidir,her gün yenilenirsiniz,yeni bir sen olursun her gün..ya olmazsaların olmadığı,dolu dolu yaşadığınız bi hayattır,ayaklarınız yerden kesilir..ben olmadım böyle ama kafamda düşünüyorum mutluluğu..söylediğim gibi bi mutluluk olursa nasıl yaşarım diye..işte böyle yaşarım galiba..
    Mustafa
    Bunu dinleyerek 1 ay içinde 10 kilo aldım
    Yunus Konur
    gerçekten inanılmaz bir hafızaya sahip oldum... bununla birlikte yeni öğrendiğim ingilizce sözcükler kısa sürede aklımda kalıyor...
    ferhunda badem
    oldum olası kabızım. Stres ve suçluluk duygılarımın yüksek olduğunu düşünüyorum. Telkini dinledikten sonra tuvalete daha rahat çıkmaya başladım. Daha çok ve daha rahat çıkıyorum. Yediklerime göre değişmiyor. İnanılmaz gerçekten. Tuvaletten çıkasım yok artık.
    Neslihan Yalçın
    Birkaç aydır seanslarımda albümlerinizi, özellikle pozitif düşünce üzerine olanını, rehberlerimden biri olarak kullanıyorum. Son derece popüler oldular ve gruplarımın konuşurken albümleri dinlemelerinden ve ilerleme kaydetmelerinden ötürü son derece memnunum. Sizi birkaç meslektaş ve arkadaşıma da tavsiye ettim; bence bu harika, basit ve etkili bir tamamlayıcı terapi yöntemi oldu ve yardımlarınız ile rehberliğiniz için sizlere minnettarım. Esen kalın.
    selim kalkan
    Ölüm korkumdan dışarı bile çıkamıyordum, her zaman başıma gelecek gibi hissederdim, doktordan çıkmazdım. Takıntı olmaya başlamıştı. Telkini dinlemeye başladım. 2 hafta oldu. Ölümü daha az düşünmeye başladım.
    neriman türkmen
    Uzun yıllardır bu sorunu yaşıyoruz, gitmediğimiz doktor kalmadı.İlişki sırasındaki stresimde azalma oldu gibi. Hala dinliyorum.
    ömer kalkan
    bu zehire yıllardır bağımlıyım. Telkini isme özel aldım, ilk kez tiksinme duygusu oldu. Hala şaşkınım. Sigara içmekte zorlanıyorum artık.Kusacak gibiyim. Bu etki telkinden mi gerçekten?
    metin
    Mükemmel etkiler Telkinleri dinlemeye yaklaşık 1.5 ay önce başladım. İlk önce isme özel mutluluk ve disiplin telkinlerini dinledim. Sonra kendine güven ve daha yaratıcı ol gibi telkinleri listeme ekledim ve şuanda hem kendinden emin, hem oldukça farklı düşünen ve hemde ...
    Buğra Böke
    Pazar günü dinlemeye başladım, pazartesi dersim vardı ve ben normalde pazartesi olan dersi pek dinleyemiyordum fakat bu telkini dersten bi gün önce dinlemeye başlamış olduğum halde dersin tamamını pür dikkat dinleyebildim. Bu yorumu cuma günü yazıyorum ve bu haftaki derslerin tamamını dikkatim dağılmadan dinleyebildim. Dersten sonra kafa dağıtmak için dizi izlerken normalde dizinin ortasında telefona dalma gibi hareketlerim vardı fakat bırakın telefona bakmayı, etrafımdaki herşey ile bağlantım kesilmişti diziye odaklandığım için, hatta bi ara gözümü bile kirpmayi unuttum diziye odaklandığım için. Bu telkin benim hayatımı birkaç günde değiştirdi. Normalde adhd ilaçları (concerta,ritalin) ile bu dikkati sağlayabiliyordum fakat hem bulunması zor, hem pahalı hem de bir sürü yan etkisi olduğu için kullanması oldukça zordu. Bu telkinden sonra hiçbir ilaca muhtaç kalmadığım için atakan beye sonsuz teşekkür ediyorum.
    turan yılmaz
    bence telkin listenizdeki temel telkinlerden bir olsun ve hergün listenizde olsun.. bir saat de olsa günlük dinleyin.... dinleyin ben ilk dinlediğimde hasta olarak dinledim.. ve hop ertesi gün güçlü güvençli bir biçimde yerimden kalktım.. her hasta olduğumda da şimdi dinliyorum.. herkese sevgiler... ayrıca atakan beye baskı yapalım yüksek miktarlarda telkin aldığımızda daha fazla hediye telkin olsun
    pınar pan
    Özellikle stres anında çarpıntım olluyor, hastaneye taşınıyordum. Telkin dinliyorum. 2 ay oldu bugün itibari ile. Stres yönetimim daha başarılı ve ciddi bir panik atak belirtisi henüz yaşamadım. Doktoruma da danışıp ilaçlarımı azaltmaya başlamayı düşünüyourm. Umarım kalıcı olur.
    kenan
    Şu an neler hissettiğimi çok daha özenerek anlatmayı planlamıştım ama içimden nasıl geliyorsa öyle yazmayı tercih edecek kadar, kaygılarımdan uzaklaşmamı sağladığınız için size minnettarım. Bu değişimi geçirmeden önce (çekirdek inanç çalışmasından önce) sitenizde bulunan bir çok yorumu okumuştum ancak o an ki hislerim yazılanları anlayamayacak kadar olumsuzdu, şimdi ise hissettiğim duyguları aktarmakta güçlük çekiyorum. 30 sene yaşadığım hayatı daha fazla devam ettirmek istemediğim bir dönemden sadece bir kaç hafta kadar kısa bir süre içinde çıkıp, gökyüzüne bakarken kuşlarla dans ettiğini hisseden bir insan olmama yardım ettiğiniz için tabi ki çok değerlisiniz. Sizi aradığımda gerçekte, aslında kim olduğumu görmek istediğimi ve yaşamak için bir nedene ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. Şimdi ise hayatın tamamen bir mucize olduğuna inanıyorum. Bu inanması zor değişimi çevremle birlikte ben de şaşkınlıkla izliyorum. İnsan hep tek bir anda gerçekten var olabiliyor
    Gizem Kiril
    Selam, geçtiğimiz hafta satın aldığım ev işlerini sevme kayıtlarından ötürü teşekkür etmek için yazıyorum.Genellikle yapacak çok büyük işlerim vardır ve evim herzaman dağınıktır.Sadece geçen hafta,son 2 ayda yaptığımdan daha çok iş yaptım.Evim çok daha temiz ütü ütülenecek eşyalarım çok daha az ve birdaha eskiye dönmeyeceğim Teşekkürler
    Aziz
    21 gun oldu biraz da olsa etkisini hissettim. Calisma istegi geldi. Eger kendime guvenirsem etkiler artiyor.tek ipucu bu kadar
    muzaffer
    merhaba arkadaşlatr ben almak istiyorum nasıl ?
    güneş uyum
    ..bence bu telkin herkese uymaz..para mıknatısın öneriyorum o daha etkili.
    Sakine Aras
    Öncelikle bir gönül borcu olarak bu yorumu yapmak istedim.Geçen yıl sitenizden sipariş verip sadece 2 hafta dinleyip ön yargılı bir şekilde davranmıştım.Ücret iadesi istediğimde hiç bir sorun çıkarmadan ücretin tamamını iade ettiniz.Hatta cd leri geri almadınız.Cd leri dinlemeye devam ettim ve 4 yıldır atanamadığım bölüme atandım.İlk maaşımla kabul ederseniz tekrar ödemenizi yapacağım.Hakkınızı helal edin.
    Nisan Buyruk
    Çok utangaç bir insanım, yeni birisi ile muhabbet kurmak benim için ölüm.. Telkini uzun zamandır dinliyorum ilk kez gerilmeden biri ile tanıştım ve muhabbet kurdum. Benim için büyük, dünya için küçük bir adım.
    Seval rein
    Bu telkini bir arkadasim almış önerdi.ona 3 günde ulaşmış ben yurtdışında olduğum için gelmesi 10 günü buldu.su an için etkilerden memnunum.
    Ali Özmen
    Bir yıl kadar önce psişik yeteneklerimi geliştirmek için bilinçdışı kayıtlarını satın aldım. Bir şeyler bana l at yarışı bayisine gitmemi söylemeye başladı ve bende içgüdülerimi dinledim. Altı tane ata oynayasım geldi ve ben de oynadım. Bilin bakalım ne oldu, 75.000 tl kazandım!
    türkan ışılay
    Önceden timsah görmüş gibi kaçardım. Şimdi kucağıma alamasam da, eskisi gibi ürkmüyorum.
    meryem
    bu gün 4.günüm ego ve suçluluk dinliyorum.pc den dinliyorum ve haliyle tv izlemiyorum.ama tv açıksa sesi beni çok rahatsız etmeye başladı kapatmak geliyo içimden ve kapatıyorum.sesini kesiyorum tamamen.yaşlılar sesi kafam almıyo derler ya aynen o havadayım.kapatınca bi oh diyorum yani:)
    gül tokgöz
    ben başkalarının düşüncelerini çok önemsiyorum bu konuda ücrretsiz telkininiz cok etkili olmuştu bunun da metni hoşuma gitti özel olarak yaptırmak istiyorum. link olması yeterli
    Meryem Tanna
    Başlangıçta biraz şüpheciydim ancak şu an gerçek bir takipçinizim! 2 diğer kaydın yanı sıra Parayı çek kayıtlarınızı edindim. Sadece 2 hafta gibi bir süre dinledikten sonra işyerimde masamda çalışırken olan şeylerin olmasını hiç beklemiyordum. İşimi sevmeme rağmen, bana çok iş yüklenmeye başladığını düşünüyordum ve karşılık olarak maaşımda bir artış bekliyordum. Bu talebim reddedildiğinde başka bir iş aramaya başlamıştım. Derken bir mülakata katıldım ve bir hafta sonra gittiğim mülakattan yılda 18.000$ getirisi olan bir iş teklifi aldım. Bu rakam o an kazandığımdan daha fazlaydı! Bunu bilinçdışı kayıtlarınıza bağlıyorum. Çok teşekkürler. Dinlemeye devam edeceğim.
    sertan akar
    askerden sonra bir yıl antidepresan kullandım. hem askerlik hem de antidepresanlar ciddi sıkıntılar yaratmıştı. sahip olduğum ereksiyon olamama sorunum bu telkinle artık tarihe karıştı...
    Deniz
    Bu telkinden fayda gördüm ama dinlemediğim zamanda bile kulağıma su sesleri geliyor. Çok mu dinledim acaba?
    sevil
    Merhabalar atakan bey ben sisizn sayfanızdan ücretsiz olarak hazırladığınız "depresyon dünde kaldı"yı indirip dinlemiştim. tam olarak 21 er gün dinlenmesi gerektiğini biliyorum da fakat ben kısa süreli dinlemeler yapabildiğim halde depresyona artık girmiyorum. öyle ki dua ederken bile ümitsizdim olmaz düşüncesindeydim. dinlemelerimin tesiri ile depresyondan kurtuldum.teşekkürler.
    ibrahim
    Telkinler benimde sindirim sistemimi etkiledi, hatta sitede bu etki yazılarını gormeden önce anneme bahsetmiştim, acaba telkinlerden dolayı olmasın anne demiştim. annemde eğer öyle bir faydası oluyorsa bende dinleyeyim dedi
    serkan
    mükemmel değişimler merhabalar ego ve suçluluk telkinlerini ilk etapta 3 gün dünleyip bırakmıştım ama kendimi zorladım ve içine erteleme telkinini de ekleyip geceleri dinlemeye başladım 8 10 saat gibi bir süre bugün tam 1 hafta oldu inanılmaz değişimler oldu ben merhabalar ego ve suçluluk telkinlerini ilk etapta 3 gün dünleyip bırakmıştım ama kendimi zorladım ve içine erteleme telkinini de ekleyip geceleri dinlemeye başladım 8 10 saat gibi bir süre bugün tam 1 hafta oldu inanılmaz değişimler oldu ben üniversiteye hazırlanıyorum ve kayıt yaptırmam gerekiyordu ben de çok üşengeç ve erteleyen bir insandım sabah kahvaltımı yaptım ve hemen okula gittim kayıt yaptırmaya kendime çok şaşırdım ve aynı gün içerisinde ailemin bana tepkilerinin değiştiğini farkettim ibadetlerimi ertelerdim onları bile tam zamanında yapar oldum 1 gün sonra saçlarımı kestirmeye karar verdim insanlar bana fazlasıyla saygı duymaya başladı ve dışarda farkedilmeyen bir insan olmama rağmen insanların ilgisini çekmeye başladığımı daha dik yürüdüğümü farkettim özellikle yatmadan önce kendimi çok sorgulardım hepsi yokoldu en önemlisi gün içindeki duygu değişimleri mutsuzluk hissi gitti sınava az kaldı ders çalışamıyorum kendimi harap ederdim ama mutluyum biliyorum ki onu da düzeltirim içimden bir ses kendimi olduğum gibi kabul ediyorum diyor sürekli artık farklı telkinler dinlemenin zamanı geldi sanırım belki yanlış yere yazmışımdır öyleyse özür diliyorum taşırsanız sevinirim içim kıpır kıpır bunu sizlerle paylaşmak istedim insanın kendini sevmesi başkalarının seni sevmesinden çok daha fazla mutluluk verici birşey mükemmel değişimler ego ve suçluluk özellikle etkilerini bariz bir şekilde gösterdi şu an gözlerimin altı mosmor telkinlerden olsa gerek 9 saat uyumama rağmen uyusam 3 saat daha uyurum ama benim merak ettiğim konu ben telkinleri ego ve suçluluğun üzerine mi ekleyip dinlemeyim yoksa onları listeden çıkarıp başka telkinleri mi eklemeliyim siteyi biraz araştırdım ama pek anlamadım bu arada yazmayı unutmuşum göz teması hiiiiiiç mi hiç kuramazdım şimdi özellikle hocalar gözlerini benden kaçırıyorlar :D o derece yani birde yolda yürürken sanki parmak uçlarında yürüyormuş gibi hafif hissediyorum kendimi sanki Allah a ettiğim duaların ve sabrımın karşılığı aldığım bir hediye gibi bu siteyi buldum en umutsuz ve en yorgun anımda hepinizi çooooook seviyorum
    kubra bektaş
    Müthis bir direnc gösteriyorum ya ben .Reiki gibi bir sürü enerjiye inisiye oldum ama hic bu kadar bas agrisi ve mide bulantisi olmamisti.sucluluk telkinlerini dinlerken bir bosluk hissediyorum ama dinlemeden de edemiyorum.Sabirsizca davranip hepsini dinledigim icin sistem de bi hata olustu galiba:)Bu arada ritmotransı bize sundugunuz icin tesekkür ederim.Ilk uyuyarak dinledim gece rüyamda korktugum seyleri yapmaya basladim gercege de aktaricam az kaldı:)Kilolu degilim ama dinlesem olur mu?
    Koray Çakmak
    Bu set ilk 15 gün bende biraz gerginlik yaptı.Sonrasında ise odaklandığımı hissetim ve test başarım arttı.Acaba bu gerginlik normal mi.Test başarım gerçek sınavda bu şekilde devam ederse sitenizden bir çok cd sipariş vereceğim.
    mehtap
    eşim için alıyorum, evlilik hayatında her iki taraf için de çok moral bozucu bir durum tabiki. 1-2 ay dinlemeden sonra sonucu hem burda hem de forumdaki günlüğümde paylaşacağım.
    ebru
    nasıl alıyoruz ?
    Emin Sayın
    3 albüm satın aldım ve cdleri geceleri dinlemeye başladım. Uyku ve gerginlik problemlerim vardı ve ne zaman uyuyacağımı bilmiyordum. Bilinç dışı mesajlar sayesinde dün gece rahat bir uyku çektim.Bugün çok daha enerjiğim ve iyi uyuduğum için çok daha az gerginim.
    tamer
    bu telkin cd sini kullandıktan 2 hafta sonra etkisini görmeye başladım. Boşalma süresi zamanla arttı eskiden 1-2 dk süren ilişki şimdiden 7-8 dk ya çıktı diyebilirim. çekirdek inanç yetkililerine teşekkür ederim.Bir kaç ay sonra gelişmeleri sizinle paylaşıcam.
    ali sungur
    Olabilir baski kuralim:) bu telkin tam olarak ne ise yariyor? Forum sayfasina verilen bilgi desteği burayada verilse cok iyi olur.bazi telkinlerin tam olarak ne ise yaradigini bilmiyoruz bu telkin gibi.
    kader hastürk
    İsmimden de anlaşılacağı gibi aşırı kaderci bir yapım var, bu yüzden enerjim çok düşük sanırım elime ayağıma gelsin istiyorum. Telkini dinleyeli biraz enerjim arttı, birkaç işin ucundan tutmaya başladım. İlginç.. Şimdilik devam..
    merve nazlı
    aah yasasıın nerdeyse agladığım için sevineceğim (: bnde neler oldugunu anlamaya calısyrdum .d ben zaten sulu gözlüydüm telkinlerin yan etkisi etkisi geçince ağlamak istemiyorum artık :(
    ferhat
    __________________ Benim de gözlerim artık daha çok parlıyor. Rengi de açıldı biraz. Çok müthiş şeyler şu telkinler.
    media
    10 günü geçti. şu an suçluluğu çıkartıp yeni birşey eklemeye çalışıyorum..
    Hakan velu
    Arkadaşlar bu telkinden kalıcı sonuç aldınız mı? Bu veya diğer telkinler kalıcı mı?
    ismail siverek
    ATAKAN BEY... kim olduğunuzu bilmiyorum... Neler yaşayıp, aşıp, planlayıp programlayıp ve uygulamaya geçtiniz bilemiyorum.... ama ... ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER... Telkinler ve elinizde ne kadar done varsa istiyorum.. yönlendirirseniz memnun olurum...
    Hamza
    Hastalığın meydana gelmesinde mutlaka psikolojik bir etken var ki bu tedavi edilmediği sürece gerçekten tam olarak iyileşmek mümkün görünmüyor. İlaçların yan etkileri de cabası. Tıpbi tedaviye karşı değilim elbette ancak tıbbi tedavinin yanında destekleyici (alternatif değil) yardımcı yöntemlerin da olması iyileşmenin daha hızlı, daha kolay ve kalıcı olmasını sağlayabiliyor. İşte bu ihtiyaçtan dolayı, bitkisel takviyeler, reiki, bioenerji gibi enerji teknikleri, nlp ve telkin gibi teknikler ortaya çıktı diye düşünüyorum. Çünkü Beden, Zihin ve Ruh bir bütün olarak tedavi edilince mucizevi şifaların da gerçekleşebileceği inancındayım.Herkes için sağlık, şifa, bolluk, bereket, mutluluk, neşe ve keyifli bir yaşam diliyorum. Atakan Beye teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız..
    okan
    Ben ilk bir ay etkisini gördüm.Kalici olmasini umuyorum.
    faruk arslantürk
    bU telkini aldım ilk etapta etki hissetmedim.Bir kaç arkadaşım ile eş zamanlılık yaşayınca farkettim etkilerini.Demek ki bazenleri kendimiz farkedemiyebiliyoruz etkileri.Çevremizin söylediklerine dikkat etmek gerek çzellikle mistik telkinler telepati konusunda.
    Okan erguç
    Evde satın alıp okumadigim yarim bıraktığım o kadar kitap vardı ki..bu telkin tek başına yeterli olmadı.yaninda hızlı okumayı alınca ideal bir liste oldu.ayda 5 kitap bitirdim.tek başına almayın .
    demet talun
    Ben genellikle kulaklıkla dinledim ve fayda göremedim.Sizi aradığımda kulaklık yerine hoparlor kullanabileceğimi belirttiniz.Bu şekilde daha rahat dinlemeye başladıktan sonra başarımda artış oldu.Bence gönderdiğiniz rehber notuna mutlaka kulaklıkla dinlemenin şart olmadığını yazmalısınız.
    funda yanık
    arkadaşlar ben ramazandan önce telkinleri dinlemeye başladım ve 1_2 hafta kadar dinledim fakat sonra ki haftalar çok ihmal ettim buna rağmen 3 kg verdim ve gerçekten iştahsızdım ramazan olmasına rağmen sahura bile kalkmadan oruç tuttum.bu gerçekten inanılmaz.ve tepkilerimdede ani ve güzel değişiklikler var....==]]
    kerim
    Telkinlere ilk basta sucluluk duygusu ve ego guclendiriciyle basladim daha sonra ozel telkinlerden dinlemeye basladim ( takintilardan kurtul) 2 3 senedir ilk basta hastalik takintisi olmak uzere bir cok takintili dusunceye sahiptim. Takintilarim tamamen gecti mi hayir bazi gunler kendimi cok daha iyi hissediyorum bazen de eskiden kalma beni uzen seyler gozumde canlaniyor ama telkinleri her gun dinlemeye devam edicem cunku degisimi farkindayim
    hediye aslan
    uzun zamandır mutsuzum. kendimi iyi hissetmiyoru. 2 gündür telkini dinliyorum. Bu sabah daha dinç ve mutlu uyandım.
    Saliha akarsu
    Atakan bey sizden bu seti geçen yıl almıştım.Sınavda ilk karşıma çıkan sorular oldukça zordu.Normalde moralim bozulur bildiğim soruları bile yanlış yapardım.Bu sefer hiç moralim bozulmadan devam ettim
    Belma
    Sık sorulan sorularda olunlama mi telkin mi diye sormuşlar telkin demişsiniz açıklamasyla... Fakat affetme telkinin altında yani bu sayfanın üst kısmında olumlamalar diye Bi bölüm var. O kısmı çözemedim
    yunus akça
    bence her gün dinlenilmesi gereken bir telkin ilk aldığınız gün ve ertesi gün zaten etkisini hissediyorsunuz... ciddiyim..
    seyhan kerem
    Çıplakken hep vucudumdan utana geldim. 3. hafta sonunda sanırım telkinin etkisi, kendimi daha rahat hissetmeye başladım. Cinsel hayatımı olumlu etkiledi.
    Hatice
    Kendini sev telkinini yaklaşık 1 haftadır dinliyorum,biraz önyargılıydım diğer sitelerde hazırlanan telkinler gibi pek etki olmayacağını pozitif duygular oluşturmayacağını zannettim,en önemliside ven oluşturduğu farkındalık ven sadece telkin zannettim dinledikçe geçmişte bana drğersizlik duyguları hissettıren ebeveynlerimin negatıf duygu yoğunluklarını alıp kabul etmiş fark edip serbest bıraktıkca kendini sevme duygusu geliyor.
    ercan tükenmez
    Kilolu yapım var ve yağ oranım özellikle yüksek olduğu için bu telkine başvurdum. Egzersiz de yapıyorum. Yağ oranım önceki aya göre biraz daha düşük çıktı. Bu açıdan umut verici fakat 2 ay sonundaki durumum daha belirleyici olacak.
    ismail
    oglum iki hafta icinde tirnak yemeyi birakti, herkese tavsiye ederim
    aynur gur
    hemen etkı edemıkı bilmiyorum ama bende çok su içtigim için bişiler oldu sanmıstım demekkı benı etkıledı telkınlerrr
    ibrahim yaman
    bu telkini bulunca çok sevindim bence zenginlik sadece para demek değil bir de maneviyati var. cümleler sen dilinde mi ben dilinde mi okunuyor?
    zuhal
    merhaba arkadaslar, bende 4 gundur gunde sekiz saat dinlemeye calisiyorum sucluluk ve ego guclendirici telkinleri.gunde bir bucuk saat yuruyus yapiyorum ve yuruyus yaparkende dinliyorum.herkeste bas agrisi olmus ama bende sirt agrisi oldu.bu da normal midir bilmiyorum ama burdaki yorumlari okuyunca farkettim ki bende bugun durusumu duzeltip duruyordum,yani egik yurumeye baslayinca omuzumu felan silkeleyip kendimi duzeltiyordum ama ben sirtim agridigi icin yaptigimi saniyordum ama sanirim telkinlerin etkileri baslamis :) Burdaki telkinlerle bir cok sorunumu cozecegimi umut ediyorum. Allah razi olsun Atakan bey...Rabbim gonlunuzun muradini versin
    yalçın şimşek
    İçe kapanık bir yapım var. Sosyal fobi tedavisi gördüm. Hala insanlarla tanışamıyorum, ısınamıyorum. Bu telkini isme özel aldım. 1.5 HAFTADIR dinliyorum sanırım erken henüz etki görmek iççin fakat bugün değişik bir olay yaşadım ondan bahsetmek isterim. Durakta bana adres soran biri ile hoş sohbet kurdum. Önceden olsa asla yapamazdım.
    sezgi gül
    Telkini 2.5 aydır dinliyorum. Her zamanki iş yerimde terfi aldım. Aynı zamanda sosyal ilişkilerde yeni kişilerle tanıştım. Bunlar teklinlerden mi gerçekten?
    Muhammed Razi
    Uykuda farkındalık için uzun süredir bir çok teknik kullandım.Bu telkinle rüyada farkındalık sürem uzadı..
    mustafa yanar
    Geçmişim acılarla dolu onları unutamadım bir türlü. Telkini dinledikten sonra aklıma daha az gelmeye ve günlük hayatımı daha az etkilemeye başladı. Bu mümkün mü gerçekten hala inanamıyorum?
    kader alev
    ressam olun kızımın dedesi resimde çok iyiydi.kizimda bu konuda özel eğitim aliyor.bir kaç haftada bu telkinle ciddi gelişme oldu.telkinleri özellikle uykuda dinlemek istemiyor.ben de 2 hafta dinlemesinin yeterli olmayacağnı söyledim. telkinlerde müzik çeşitleri arttirilabilir mi?
    deniz
    ben de daha az tv izliyorum önceden oyalanmak için izlerdim şimdi aramıyorum açık olsa da bakmıyorum pek sıkılıyorum telkinlerle daha mutlu oluyorum
    esra ergul
    içimdeki coşkuyu tarif edemem arkadaşlar,balık burcuyum duygusal,her yerde herşeyde sevgiyi görmek ve göstermek isteyen bir yapım var ve bulamadığımda da hırçınlaşıyorum tabiki,sonra bu siteyle karşılaştım daha önceden de kişisel gelişimle ilgili araştırmalarım vardı, telkinleri okumaya başlayalı sadece 3 gün oldu,kendimi bazen bulutların üzerinde uçar gibi hissediyorum,güzel rüyalar görüyorum,kendim için yeni birşeylere başlamak istiyorum,sizlerinde burada yazmış olduğu yazıları okudukça sevginin yayıldığını gördükçe daha da perçinleşiyor duygularım,hepinizi öpüyorum sevgi kelebeklerim benim
    atakan
    bendede bir takım değişiklikler oldu mesela tabi birazda olumlu düşünme isteğiminde olmasıyla bu durum daha iyi bir hale girdi şimdi çok daha mutluyum kendimi sevmeye başladım,hayatı,doğayı ne varsa işte telkinleri çok fazla dinleyemiyorum açıkçası,günde 2,3 saat falan dinleye biliyorum ilk başlarda biraz baş ağrısı çektim ama tatlı,değişik bir ağrıydı bu sonra kesildi tabi burada olmamın bir tesadüf olmadığını düşünüyorum the secret i de izledikten sonra çok farklı bakmaya başladım hayata kendimizi kısıtlamışız meğer.....herkese mutlu bir hayat diliyorum...
    su biçer
    ilk önce bu telkini mi yoksa çekirdek inancı mı alsam diye tereddüt etmiştim.bunun kişiye göre değiştiğini söylemiştiniz. çekirdek inanç da karar kıldık.Ardından bu konuda olumlamalara başladım.isteklerimi on cümlede yazdım.en az ücte biri oldu. bu beklentimden fazla.telkin cümleleri hazırlarken bir rehber olsa iyi olur.özellikle zamanlamalara cümlelere dikkat etmek gerekli
    tuğçe alp
    özellikle ders çalışırken inanılmaz dikkatim dağılıyor. 2 gün oldu alalı, gelişmeleri bekliyorum.
    zeynep fidan
    umarım bi işe yararlar ben madde bırakmak için istiyorum denemelimiyim yoksa denememelimiyim
    sennur
    İNSANA YAKIŞAN EN GÜZEL ELBİSE EDEPTİR. telkinleri dinlemeden önce göz temasını çok iyi yapıyordum.ama şimdi dinlemeye başlayalı 1hafta kadar oldu.çok daha iyi yapıyorum ben milletin gözüne baktıkça onlarda bana gülümseyerek bakıyor ."ben gülmüyorum"diyorum,:D ama yinede gülüyorlar o zamanda ben gülüyorum... kendime güvenim vardı ama ego ve suçluluğu dinledikten sonra güvenim dahada arttı...artık derslerde daha rahat kopya çekiyorum sanki yakalanmıyacakmış gibi...
    emre guzel
    artık hayatimdegisti.com'un müdavimi ve destekçisiyim. zamanla başarı hikayemi sizlerle de paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. büyük hedeflerim ve onları gerçekleştireceğime dair inancım var çünkü. şimdiden başaracağım herşey için size teşekkür ederim. keyifli günler
    adnan
    teşekkürler atakan abi tşkler destek olan herkese Bende sabah uyanir uyanmaz ilk yaptigim sey tv acmakti...fakat bende artik tv izleme ihtiyaci hissetmiyorum..hic acmasam aklima bile gelmiyor, sevdigim bi kac program var, saati ve gunu aklima gelmiyor artik, bu konuda cok mutluyum cunku cok fazla tv izliyordum... Atakan beye ne kadar cok tesekkur etsem azdir.. Allah sizden razi olsun ya televizyon ne kadar hereksiz birşeymiş...
    salih karaca
    Telkinlerin hepsinde pek istikrarlı değilim.Ama mutluluk telkinini hiç bırakmadım.İlk başta tekrarlanan kuş sesi beni rahatsız etmişti.Birşey hissedemiyordum.Şimdi her yürüyüşe çıktığımda doğa sesleri eşliğinde,sıra mutluluk telkinine geldiğinde resmen bir freshlik geliyor, rahatlıyorum.İçim şenleniyor..Artık engellere takılmadan faydasını gördüğümü düşünüyorum..Hazırlayanların ellerine sağlık diyorum...
    ayla demir
    evet bende yaklaşık bir haftadır dinliyorum.gerçekten dinlediğimin 2.günüydü gece tuvalete kalktım ve arkamdan biri beni dikleştirdi sanki birden bire dimdik durmaya başladım ve hiçte zor olmadığını gördüm.(ben hep dik durmaya çalışıdım fakat sırtım ağrıdığı için tekrar omuzlarım düşük pozisyona dönerdim.)hiç sırtım ağrımadı. daha mutluyum. son aylarda annemle babama takmıştım onlara çok kızgındım ve ağlayıp duruyordum. şimdi onlara hiç öfkeli değilim. geçmişte ne olduysa oldu diyorum. beynim düşünmek bile istemiyor.birde benim egom çok kötümser bir olay olduğunda yada olmadığında hep devrede.artık onunlada konuşuyorum. büyü artık kötü günler geçti diyorum. benide karamsarlığa sürükleme diyrum. kısacası dinlemeye devam
    hacer
    hayatımda ciddi kararlar alıyorum. iş yerimi değiştiriyorum. üniversiteye başlıyorum. önüme hedef koydum 4 yılda bitirecem. kendime güvenim artıyor. artık farkındalığı farketmeye başladım. tavsiye edilen kitaplarda ve sitenin içeriğindeki konuları sık sık takip etmeye çalışıyom. müzik kulağımda. çok faydası olacak daha çok. sevgili shamanice sonsuz teşekkürler. enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. sevgilerle bu site içinde sonsuz teşekkürler. paylaşımlarınız içinde.. sevgi ile kalın...
    aykut
    Tepkilerim eskiye göre daha net hatta şöyle düşünüyorum da eskiden galiba tepkisiz bir insanmışım.Yani karşımdaki bile hatalı olsa sanki yinede ben hatalıyım gibi düşünürdüm.Yaptığı hatadan dolayı tepki göstermezdim.Ama telkinleri dinlemeye başlayalıdan beri artık hatalara ve haksızlıklara tepkisiz kalamıyorum.Yeri geldiğinde karşımdaki kim olursa olsun fikrimi belirtip tepkimi gösteriyorum.Ama daha önceleri karşımdaki insan kırılmasın diye susardım.Şimdi telkinler beni çok değiştirdi. :)
    muzaffer
    merhaba arkadaşlatr ben almak istiyorum nasıl ?
    damlasu dere
    en telepatiye inaniıyorum bu konuda yeteneğim de var. eğer bunu bu telkinle başarırsam dileyin benden ne dilerseniz..
    egemen
    şok oldum! ben bu mp3leri 3-4 az önce düzenli bir şekilde dinlemeye başlamıştım sonra bırakmıştım. bugün tekrar bi bakıyım dedim. bu başlığı göünce çok şaşırdım. çünkü 4 aydır neredeyse hiç televizyon izlemiyorum. haberleri bile internetten ya da gazteden takip ediyordum. çoooook ilginç çook!
    Ali Cuma
    Fotoğrafik hafıza telkininden sonra sanki beynindeki at gözlükleri kalktı ve herşeyi daha kapsamlı analiz etmeye başladım.Bence bu telkinler yüzyılın buluşu.! Ben onlarca telkin dinledim ve dinlemeye zevkle devam edeceğim.Herbirisi harika.Resmen boyut üstüne boyut atlattılar bana.Kişinin bilgi seviyesi telkinlerin etkisinde bilginin gücüne dayalı ayrı açılımlar yapıyor.Adamlar beyin proğramlama teknolojisini ilan etmişler..! Daha ötelerinide keşfetmek dile
    seyhan durmuş
    şuan kendimce zor bir süreçten geçiyorum.. sizden bir kaç telkin aldım... bu süreç iyi geçerse telkinlerinizin her tarafta savusunusu olacağım. söz veriyorum.. etkisine gelince bir gündür dinliyorum.. ve bir iki etkisini hissettim gerçekten.. inşallah diğer telkinleriniz gibi yararlı olur
    ceyhun ırmak
    Eskiden sosyal ortamla olan içiciliğim günlük olarak artmaya devam etmişti. Sonra içmeden duramaz oldum. Alkolden aklım gitmiyordu. 2 ay sonunda daha az aklıma gelir oldu. Canım önceki kadar istemiyor.
    eylül ışık
    Çok seviyorum, para harcamayı ve birşeyler almayı. Bunun hastalık olduğuna karar verince bu telkini aldım. Daha az alışverş yapıyorum artık ama sıfırlanmadı hala?
    efe demir
    Yaklaşık 7 yıldır bu bakış kaçırma olayı yüzünden hayatta çok şeyi ıskaladım bunu yenerim diye çok savaştım ama bir türlü olmadı aksine artarak devam etti önceden 1-2 kişi ile sınırlıydı bu olay şimdi ailem ve bazı yakın arkadaşlarım hariç herkeste oluyor en çok bunun önüne geçmek istiyorum çünkü bu olay kendime güvenimi, sosyal hayatımı ve buna bağlı olarakta yaşama sevincimi olumsuz yönde etkiliyor inşallah bundan en kısa zamanda kurtulurum. herkese selamlar...
    Yılmaz Altunsoy
    Sizinle sadece parayı çek kayıtlarını dinlemeye başladığımdan beri bir zam aldığımı ve ayda 400 dolar daha fazla kazandığımı söylemek için yazıyorum. Hayatımda görmediğim paralar hayatıma girmeye başladı. Soran herkese parayı çek cd
    mumin
    ben hangi telkini dinlersem dinliyim belli bi zaman sonra içime aşırı derecede mutluluk doluyo normalde hep sıkılgan bıkkınımdırmesela şimdi 4 saattir kilo verme güven klasik telkinini dinliyorum henüz zayıflamamış olsamda çok mutlu hissediyorum kendimi çok eğleniyorum __________________ o kadar güzel ve faydalı bir site ki keşke daha önce burayı keşfetseymişim:)) öncelikle dış etkenlere bağlı olmadan mutlu,huzurlu ve güzel gözlerle dünyaya bakabilmek hayatın anlamıdır diye düşünüyorum zaten bu duyguların daimi olmasıyla aşılmayacak sıkıntı yoktur...desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkürler iyiki varsınız
    denizler
    toplumda kendini rahat edebilmek çok önemli kendine güvenim geldi sayenizde teşekkürler...
    hüsmen
    gözlerimi insanlardn kaçırmazdım ama bakmamaya çaışırdım nedense ...şimdi göz bebeklerini incelermiş gibi bakıyorum gözlere...korkmuyorum hatta bu iş hoşuma gitmeye başladı :D bana bakan kişilr içlerine düşüceğimi düşünmese bari :) __________________
    Soner Bulan
    10 Gündür dinliyorum eşim ve kızım yüzümdeki kırışıklıkların gittiğini söylüyorlar.Aynaya baktım evet. Telkinler mükemmel derecede ve başarılı.
    çiğdem
    önceden mutlu olmam için dışsal kaynaklar gerekiyordu. telkinleri dinledikten sonra ise-halan dinliyorum. içsel bir mutluluk ve sevinç duygusu kaplıyor beni. bu da oloğanüstü güzel bir duygu:)
    zafer
    bende önceden insanlarla göz teması kurmaktan korkardım annemle bile konuşurken kaçırırdım gözlerimi fakat birsüredir farkettimkki daha çok göz teması kuruyorum
    katibe
    ben eskiden insanların gözlerine çok bakamazdım,ama artık maşallah öyle bi bakıyorum ki ,gerçekten telkinlerin en önemli etkilerinden birisi budur
    suzan güzel
    içerik metni hoşuma gittği için satın aldım. İlk ay fayda görmediğim için neredeyse bırakacaktım bence buununla ilgili bir not iletilmeli. 2. ayda kendimin gücümün farkına varmaya ve atılımlar yapmaya başladım.
    hüseyin türkoğlu
    ilk dinlediğim hafta gözüm ve beynim kamera gibi çalışıyordu. herşeyi dedekte ediyordu desem doğru olur.... ki zaten kafamdaki harita çıkarma bölümü artık gelişti yol güzergah çıkarma olayı özellikle istanbulda yaşıyorsanız çok önemli.. inanılmaz geliişti..
    su burak
    Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum fakat istedğim özgün fotoğraflar karşıma çıkmıyyor bu yüzden bu telkini dinliyorum. Farklı bakışlarım olmaya başladı sanki ama etkisinden hala emin değilim?
    esra soydan
    bir aydır dinliyorum çok rahatlatti.kalici olur inşallah... cekirdek inanç yaptırmadım henüz onu da düşünüyorum
    şeyma
    tek kelimeyle MUCİZE dinlemeye başlayalı sadece bikaç saat oldu ve hayatımda hayalini bile kuramayacağım biş teklifi aldım ATAKAN SÖNMEZ VE EKİBİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER
    çetin söylemez
    erkek tipi dökülmem var. Birçok ürün de kullandım fakat etkili olmadı. Dinledikten 2 ay sonra etrafımdakiler saçımın gürleştiğini söylemeye başladı. Ben hala pesimist bakıyorum.Gerçek mi bu.?
    yasemin
    dün, yaşadığım bi olay yüzünden çok sinirliydim üzüntülüydüm,kendime güvenimi sıfır gibi hissediyordum,çok fazla düşüncelere kapıldım,böyle gidersem kafayı yerim falan diyordum,şu çekingenlikten nasıl kurtulcam diye derin düşüncelere dalmıştım böyle bi ara.sonra aklım başıma geldi toparlandım telkinimi açtım rahatladım, kesinlikle böyle bi site ile karşılaştığımız için çok şanslıyız..telkinler de acayip faydalı zaten,kesinlikle işe yarıyor.. mutluyumm huzurluyum güvenim tam umarım hep de böyle olacağım..güveni içte hissedeceğim
    Devrim
    Bu setten belirgin bir şekilde fayda gördüm.Zaman zaman baş ağrısı yaşıyorum.Ozellikle ilk hafta oldu sonra gecti.Bu normal mi?
    özge işci
    bu gercekten harika bisey yaa.. ben kendimi bildim bileli hep istedigim ama beceremedigim biseydi vazgecmistim artık ama cok sükür bitti o dönem. burada emegi gecen herkesten Allah razı olsun..
    samet t
    öncelikle erkesiyon sırasında penisinizin daha kalın olduğunuzun farkına çok rahat varıyorsunuz. aynı zamanda cinsel olarak da kendinize güveniyorsunuz. etkisi ilk hafta belli oluyor ama etkili sonuç için tavsiyem 6 ay dinleyin. derim
    ışıl
    Telkinleri 3 günden beri dinliyorum ve diğer kişilerinde yaşadığı gibi başağrısı ve diğer birkaç sorunu bende yaşadım ve devam etmekte bu durum ama şikayetçi değilimde pek açıkçası.Bugun 3.gün akşamındayım ve inanmak zor gibi gelsede 2.akşam dik yürüdüğümü farkettim.Evet inanmak zor gibi ama dik yürüyorum ve buna bende şaşırmış durumdayım.Diğer telkinlerede son sürat devam ediyorum şuan.Hernekadar zorluklar olsada ben bunu yeneceğim bu Deprosyon hali ve onun sebeb olduğu vucudumdaki hastalıklarıyeneceğim.Yendim bile hatta.Onunla muhattap olmaya bile gerek görmüyorum aslında.Onu düşünmedikçe mutluyum herzaman.Dalgalanma sürecini uzun zamandır yaşıyorum ve artık son ömürlerini yaşıyor bu sizinde bahsettiğiniz dalgalanma süreci.Hayat gerçekten çok güzel ve hep öyle olacak.Yendim seni işte varmı diyeceğin? .Sitenin yapımında emeği geçen herkese Teşşekür ederim.
    gonca cihangir
    Böyle şey olur mu diye düşünerek aldım. Tabiki kapasitem tüm b eyine çıkmadı. Ama hiç etki yok da değil, daha hazr cevap olduğumu söyler oldu etrafımdakiler, o kadar. Tüm beyin falan yok ortada.
    neslihan
    iki haftadır sucluluk ve ego güven güçlendiriciyi dinliyorum gercekten net bir şekilde karsımdakinin gözlerine bakarken daha kararlı ve etkileyici bakıyorum önceden içimde negatif düsünceler olusurdu karsımdakinin gözlerine bakarken şimdi ise ben öyle bir tesirli bakıyorumki neredeyse karsımdaki gözlerini kacıracak dereceye geliyor :)
    suleyman çil
    Arkadaşlar ben bu siteyi tesadüfen bulmuştum. Çok uzun zamandan beri sigaryı Bırakmak için denemediğim yol kalmadı. dünya paralar döktüm diyebilirim ama en fazla 15 gün bırakabiliyordum.Bu sitedede Sigarayı bırakma telkinini gördüm ve bilgisayarıma ve cep telefonuma indirdim. İşyerinde devamlı çalıyordu sigarayı bırakmak gibi bir niyetle indirmemiştim denemek amacıyla ve ney sesini çok sevdiğimden indirmişti.Ama dinledikçe sigara içme isteğim kendiliğinden azaldı.çok zorladım kendimi içeyim diye ama telkini dinlerken içmek mümkün olmadı. yaklaşık 5,6 gün dinledim hiç canım sigara istemedi tek sorun ara verdiğim zaman yani bir gün dinlemesem ogün canımın sigara istiemesi bir tane yakıyorum onuda bitiremiyorum ve hemen müziği açıyorum.İşe yaramaz demeyin deneyin hem müzik çok rahatlatıyor hemde sigara içmiyorusunuz. Bu siteyi hazırlayan herkese çok teşekkür ederim. Sigarayı tam anlamıyla bıraktıktan sonra diğer telkinlerede geçecem. Bu alkışlar öncebu siteyi hazırlayanlar daha sona bana ve sizlere
    selahattin gül
    zekam mı arttı bilmem ama, konsantrasyonumda artış oldu.
    derya derin
    Artık geçici olarak yaşadığım problemleri çözsem bile çekirdek inanca bağlı başka bir problemler beni engellemeye devam edecekti Fakat Atakan bey sayesinde hiçbir sorunum kalmadı mucize gibi.....
    tuna kırdı
    bende gözlerimin daha parlak ve canlı olduğunu farkettim,oleyyyy işe yarıyoooooooooo
    resmiye gündemez
    Aşırı mükkemmelliyetçi ve simetri takıntılı sorunlarım var. Bir yer, mekan, oda, mükeemmel olmadan orada vakit geçiremiyorum. Telkini 2 aydır dinliyorum. Biraz daha rahat gibiyim ama tam düzelmiyor. Çekirdek inanç ile devam edeceğim sanırım.
    Demet
    Bu sorunu yaşayan bilir özellikle iş yerinde toplantılarda yaşadığım bir sorundu.telkinde geçen derin nefes alma komutunu uyguladigimda ferahliyorum.bolluk ile ilgili telkini de aldım.aslında sitenizden almak istediğim çok sayıda telkin var.yaşam boyu garantili olması da güven veriyor. Su sesini dinlemek hoşuma gidiyor.müzikler daha fazla olursa daha rahat dinlenebilir
    barış
    Bu düşünce yapısının yalınlaşması ve sadeleşmesinden dolayı epeyce sakinleştim, büyük bir rahatlama hissediyorum. Kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. Rahatlama geldiği kesinlikle dogru ama üstüne birde sinirlilik oluyor.Forumda okumuştumm telkinler sonrası sinirli olma normal diye..İnşallah hayatımız tamamen değişir kısa sürede )
    hüseyin obenik
    orgazmlarınız daha eğlenceli ve keyifli oluyor...
    kerem
    Bende daha ilginç bişey olamaya başladı. Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri yürürken tanımadığım insanlar bile selam vermeye başladı. Bunu biçok kez yaşadım.Acaba eskiden de veriyorlardıda ben başım önde eğik yürüdüğüm için bunu farketmiyormuydum k geri bildirim ne kadar fazla olursa o kadar fazla insan yararlanacaktır ... yürüken yada oturuken içimden biri fırlayıp bak eğildin hadi doğrul sana yakışmıyo diye pırt diye cıkıveriyo bu dediğim telkinleri dinlediğim şu 1 aydır devam ediyo... evet doğru bildiniz aynen böyle...
    mursel
    bendeki bu net tepkiler karşımdakileri çıldırtıyo sanırım. muhahahaha....
    gamze beşli
    arkadaşlar, telkinlerin bana çok etkisi oldu.. ve çok teşekkür ediyorum... ancak telkinlerden sonra iştahım açıldı... kabus görmeye başladım ve çok su içiyorum.. bunların iyi işaretler olduğunu biliyorum... ama bir telkinlerden sonra dik yürüme olayını ben de gerçekleşmedi.. bir de insanların artık gözlerine bakamıyorum onlarla konuşurken.... yani bu konuda tam tersi bir durumdayım.... hepinize saygılar diliyorum
    selim akkaya
    gerçekten etkili bir ürün... kafanızı sanaldan kaldırıp gerçeğe çeviriyorsunuz..
    serkan selek
    merhaba ben de yeni basladım 3 gun oldu ve gunde 7-8 saat kadar dinliyorum telkinleri .. ilk basladıgım gunden beri icime huzur geliyor gibi hissediyorum . Korkularım ne kadar fazlaymıs dinginligi unutmusum ..... 2 gecedir cok rahat uyuyorum 10 gun sonra ne gibi degişiklikler olacagını merak ediyorum :)
    kenan burdan
    Yaratıcı zekayı yeni fikirler aklıma gelir mi dye aldım. Henüz elle tutulur bir gelişme yok. Birkaç fikir aklıma geldi evet ama ben daha fazlasını düşünerek aldım.
    hatice güzelyurt
    Sonsuz güç telkini ile birlikte dinliyorum bu telkini. İşyerimde yönetici olmak hedefindeyim. Bugün uzun bir aradan sonra terfi aldım ve işimde yükseldim. Yönetici olma yolunda bir adım daha ilerledim. Heyecanlıyım.
    sevgi güven
    Sunum yaparken kendimi çok heyecanlı hissettim. Bu telkinden sonra daha iyi hissettim fakat daha dengeli idim. Ama hala heyecanlanıyorum.
    onur
    bende kesinlikle dik yürüyemezdim.sanki yürürken herkes bana bakıyormuş gibi hissederdim.ama şimdi gayet dik yürüyorum arada gayri ihtiyari eğik dursam beni biri uyarıyor sanki dik dur diye hemen düzeltiyorum duruşumu
    ahmet
    Her zaman mutlu olmaya, pozitif olmaya çalışan biriyim. Ve bunu çoğu kez başarıyorum. Bazen de mutsuzluğu da yaşamak istiyorum. Kendi kendime biraz dertleşip ağlıyorum. Sonra yeniden mutlu oluyorum. :) Yaşamak güzel şey. __________________ Gülümse ve odaklan
    güler ayan
    Atakan bey telkinlerle ilgili ne zaman eğitim açacaksınız senelerdir bir çok CD alıp faydalandım ayrıca bu konuda eğitim bekliyoruz.ritmli okumayı merak ediyorum.
    Hatice saglam
    Bu konuyu uzun suredir cozememistim.sizden aldığım telkini cep telden dinledim.istediğim sonucu alamayınca PC den dinlememiştir onerdiniz.PC de dinleyince iyi sonuç aldım.
    Haluk yıldız
    Daha size kendimi anlatmak için kurduğum ilk cümlemde beni anlayarak bana beni anlatmanız ve tespitlerinizin doğru olması da bir o kadar şaşırtıcıydı. Kendimi tanımak için başvurduğum onca danışman ve psikolojik yöntemlerin yanında sizin kullanmış olduğunuz bu yöntemin hızlı ve etkileyici bir şekilde doğru tespitlerle olması inanılır gibi değil.
    yelda güz
    Elimde hiçbir zaman para kalmaz. Nasıl bittiğini anlamam. Telkini dinledikten sonra biraz bollaşmaya başladı param. Eskisi kadar çabuk bitmiyor ve birkaç ek kaynak daha çıktı. Telkinlerin etkisini arttırmak için çekiırdek inanç da yaptırmayı düşünüyorum..
    belgin
    Merhabalar.Bugün telkinlere başladıktan sonraki 13.günüm.Çok mutsuz geçirdiğim ilk haftamdan sonra çok rahatladım.Eskiye göre daha neşeli hatta çok daha neşeli olumlu ve canlıyım.Atakan abiye ve diğer herkese teşekkürler Teşekkürler sevgili meninje herkese tavsiyem sabırla ve kararlı bi şekilde telkinlere devam etmeleri..Tekrar teşekkürler
    ferhan turan
    boşanma ayrılık sonrası kendine gelme: o kadar kötü günler yaşadım ki... keşke o dönem bu telkin yanımda olsaydı.neyse ki benzer sorunu olan en iyi arkadaşıma önerdim o faydalandı.sizi bir çok kişiye önerdim .35 li telkin paketi almayı düşünüyorum.halen seçiyorum.hoşca kalın.
    muhammed eyüp
    ben değişimden korkuyorum.değişimden kabullenmek bunu da kapsar mi?bir çok konu var sitede ve hepsine ihtiyacim var görünüyor.hepsini birleştirip tek telkn yapsaniz ömür boyu dinlesek ne güzel olurdu.
    iclal temük
    yüzüm ferahladı bu telkin sonrası...ara ara tekrar ediyorum. bu telkinin etkisini saç dökülmede göremedim.onu da umutla almıştım.o telkini farklı versiyonla değiştireceğim.
    Muhammed Korhan
    Birkaç ay önce Şansı çek isme özel albümünüzü aldım ve cidden çok etkilendim; her gün dinlemeye başladığımdan itibaren sadece birkaç kaydı dinledikten sonra sabahları kendimi harika hissetmeye ve güne harika başlamaya başladım. Sonuç olarak da şans benden yana oldu ve birbirinden güzel tesadürler birbirini izledi. Örneğin, her zaman park yeri bulabiliyordum; hiçbir zaman trafikte takılmıyordum ve asla mümkün olacağına ihtimal vermediğim şeyleri başarıyordum. Ayrıca, artık negatif insanlar yokmuş gibi geliyordu ve herkes gözüme bana yardım etmeye niyetlilermiş gibi geliyordu. Çok teşekkürler!
    sevim
    Üyeliğimin bugün 7. günü. Telkinleri dinlemeye başladığımın 5.günü. Sadece mesai saatleri içinde ve iş arkadaşlarımın söylenmelerinden dolayı oldukça kısık sesle dinlememe rağmen ben de bendeki değişimleri paylaşmak istiyorum. İlk gün başımda şiddetli bir ağırlık oluştu. Sonraki gün bir şey olmadı. Ertesi gün midemde bulantı ve başımda yine bir ağırlık oluştu. Dünden beri farkettiğim bir şey var, o da duruşumun herhangi bir zorlama yapmaksızın düzeldiği oldu. Ayrıca göz temasım biraz olsun ilerledi ve yolda tek başıma yürürken kaşlarım çatılmıyor. Eskiden evden çıkmadan önce bir yerde gördüğüm yüz egzersizlerini uygulardım ki suratım gevşesin, işte gergin bir ifade takınmayayım diye. Ama bir süredir bunu uygulamıyorum ve artık gerek de duymuyorum. Son bir şey daha eklemek istiyorum. Sitede dağınıklıkla ilgili bir konu onu şiddetle tavsiye ediyorum. Erteleme olayını minimum düzeye indiriyor. Sevgiler, teşekkürler.:)
    semra türk
    kendini kabullen telkini ile bu telkini liste tekrarı halinde dinliyorum. Mutluluk seviyemde ciddi artış oldu, kendimi daha çok seviyorum. Kalıcı olur mu?
    fikocan
    nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum, sadece 1 hafta dinleyerek,nelerin bana iyi geldiğini nasıl tespit ettiniz çok şaşkınım! yeni hayatım için sonsuz teşekkürler….
    osman kıratlı
    30 yaşındayım ama sivilceler beni bir türlü bırakmadı. 3 gündür telkinleri dinliyorum ve yüzüme sanki bir ışık geldiğini hissediyorum. Bunun sindirim sistemiyle bi alakası olabilir mi acaba?
    melisa
    birşey eklemek istiyorum.telkinlerden sonra sanki arada bir birisi bana dik durmamı söylüyor gibi duruşumu düzeltiyorum:)
    azize keskin
    henüz değişiklik yaşamadım. 3 gündür dinliyorum.
    esra
    Telkınlerle 1 sene once tanıstım 1 yıl boyunca aralıksız -fıresız her gece sabaha kadar telkınler caldı bas ucumda....buyuk bır ınatla dınledım..dınledıkce degsıyor degıstıkce dınlemeye devam edıyordum..... yasadıklarım hayatımda kı degısımler ınanılmaz oldu..her sey ama her sey degıstı ve ben bu degısımın asamlarını hep gordum hıc bır sey tesaduf degıldı İş hayatım gelecegim ailem cevrem sankı ben degıl onlarda degısıyordu ama ama bılıyordum kı degısen ben dım buda degısımın bır hedıyesıydı bana.... Ben 1 yıl once bundan tam bır yıl once hayatın ıcınden cıkılmaz bır acmazın ıcındeydım....işsizdim...mutsuzdum..hıcbırseyden zevk almıyordum degısımı hep aradım cogu kez ınanmadan cunku bu konuları suistimal eden "cook kısısel gelısımcıcı" var (kısısel gelısım kelımesıne de o kelımenın ıcındekı kastedılen anlamada asla ınamam onuda soyleyım).....bir gün site ile tanıstım daha telkınlerı ılk dınlemeye basladıgımda metobolızmamda kı degısıklıgı hıssettım sonrası gercekten bır roman....benım hayatımdakı gelısımlerı yasamak ıcın ya basınıza talıh kusu konmalı yada yadasını bende bılmıyorum cunkı hersey bır mucize gibi....(metafızıgede ınanmam )
    bahar
    önceden hep kambur yüyürüdm.bazen kendimi dikleştiridim ama 1 dakika geçmeden aslıverridm.şimd ise kamburlaşamıyorum.biarz zaman daha sonra sanırım tamamen dik olacka belim.hayret birşey.iştahımda açıldı.dün gece su içmeden duramadım :)
    Erhan koç
    setten beklentiniz eğer daha basarili olayimsa iş goruyor.ben onceden bildiğim soruları bile yanlış yapardım kaygilanirdim çabuk moralim bozuldu o yüzden yaptığım ek 10 soru onbinlerce kişinin önüne gecmemi sağladı.bir diğer arkadaşım aldı ama fayda goremedigin söyledi.o hiç çalışmıyordu sadece setten fayda bekledi.ozetle sizde gayret edeceksiniz...
    zeynep
    arkadaşlar.suçluluk ve egoyu 15 gün kadar dinledim ilk günlerde değişik rüyalar bazen çok iyi olmalar bazen ağlama hisleri geldi hala arada oluyor.eski kötü hatıralar beklenmedik anda kafamda beliriyor ama eskisi kadar çok takmıyorum.bunlara ilave kendine güvenin doğa versiyonunu ekledim listeme bir kaç kez üst üste dinledim bir rahatsızlık yaşadım kapatmak istedim halbuki kendine güveni olan biri olduğumu düşünüyorum.new age versiyonu dinliyim bari dedim bir rahatlama değişiklik oldu müziktenmi kaynaklı acaba?uyurken doğa sesleri iyi geliyor new age ye bayıldım gülmekten uykuya geçemedim daha ilk geceden birşeyler oldu kendimi gülerken yakaladım kaç kez neye güldüğümü bilmiyorum işin garibi ya telkinler sanki bomba etkisi yapıyor. Değişik bir benzetme olmuş...
    zeyno
    MERHABA arkadaşlar daha bugün bizim ev sahibi sende bi değişiklik var dedi.Nedir dedim?Bu aralar seni daha mutlu daha keyifli görüyorum dedi çok şükür bu değişimleri yaşayabildiğim için emeği geçen herkesin yüreğine sağlık .....
    arife
    Ben gerçekten bir süredir taşımış olduğum düşünce kalıplarının değiştiğini, yalınlaştığını, sadeleştiğini ve olumlu yöne doğru ilerlediğini farkediyorum. Eskisi gibi kafamın içi karmakarışık değil, çözümsüz düşünce yapıları taşımıyorum.
    aslı küçük
    Evet yaa iki gündür bu daha belirgin bende de genelde durumum şu . İnsanlara daha içten gülümsüyorum artık. Hayatımda ters giden beni üzen şeyler yokmu? herzamankine göre fazlasıyla da var aslında. Ama bu insanlara gülümseme lüksümü elimden almıyor şükür
    Kevser süreyya
    Hep karamsar oldum. Telkini dinlerken de karamsarım. 2 ay oldu. Son haftalarda içimde bir mutluluk kıpırdanması var.. Beni korkutuyor bu kadar alıştıktan sonra..
    Selahattin sezer
    Çok güçlü hazırlanmış sciriptler ile bilinçaltını adeta dize getiriyor.Ben çok faydasını gördüm,muhteşem bir eser,uzay çağının adımı,insanın hakiki keşfi bilinçaltının varlığını sevmekten,ona bilinçli olarak öğretmekten geçiyor.Emeği geçenlere saygılar sevgilier,
    sahibinin sesi
    gerçekten etkili bir ürün... kafanızı sanaldan kaldırıp gerçeğe çeviriyorsunuz..
    sade hanım
    Kursa gidiyorum, pratik yaparken zorlanıyorum. Telkini dinlemeye başladıktan sonra daha kolay öğrenir oldum ve katılımcılığım arttı.
    mehtap
    Doğumdan sonra dinliyorum ara sıra bile olsa ise yarıyor. Enerji veriyor is yaparken yorulmuyorum
    Teoman
    5 Mayıs tarihlerinde telefonda görüşmüştük. Çekirdek İnanç tespiti yaptık. Öncesinde de zaten sitedeki ücretsiz telkinleri disiplinli bir şekilde 21 güne tamamlayarak gece gündüz dinlemiştim. Öncelikle hayattan şikayet eden iç sesim sustu, elimdeki imkanlarla en güzelini yapmayı en iyiyi elde etmeyi öğrendim, önüme çıkan imkanları algılamaya başladım.Bereketimizin bu denli cogalmasi cekirdek inanca teşekkürler...
    gülden morkoç
    Merhabalar. Bu ikinci akşamım. Sabaha kadar başucumda makul bir sesle ego ve suçluluk telkinleri dinledim. Yürüyüş meselesine gelirsek; sırf bunu takip ederek kendimi yanıltmak istemiyorum ama ilk gün için gereğinden fazla etki gösterdiğini söyleyebilirim. Sebebi ise (benim tahminim) tai-chi ile bir süre uğraşmış olmamdan daha berrak daha duru bir zihin haline geçişimin daha hızlı olmasından kaynaklanıyor olabilirim. Sanırım bu durum telkinlerin bende daha etkili olmasına neden oluyor ve olacak gibi. Her şey için çok teşekkür ederim. Eskiden kambur yürürdüm ve yürüdüğümün farkında olurdum şimdi dik mi yürüyorum kambur mu pek farkında değilim... Dinlediğim ilk günler hemen farketmiştim dik durmamda etkisi olduğunu, gözden kaçırılcak gibi değildi... Şu an ne öyle çok dik yürüyorum ne çok çok kambur, halimden memnunum.
    kazım öte
    bu konuda ilgiliyim CD yi de aldım .ilgilenen daha çok kişi olsa keşke.
    ferhunda yaslar
    ...ilk bir ay etkili oldu gibi hadi bakalım ...bu korkum.gecerse 35 li paketi alacağım....
    Ysf
    ürün sipariş eden kişinin gizliliği söz konuşumu malum özel hayat diye bir şey var? Evet ürün üzerinde hiç bir şekilde ne olduğu belirtilmez.Ayrca link olarak mailinize isteyebilirsinz.
    Yasin Altınkılıç
    İşe yaramıyor diye iade almıştım. En kısa sürede tekrar iade yapacağım. Teşekkürler Atakan bey ve yasemin hanım. Yalnızca ücretsiz ego, suçluluk ve e 4,5,6 günde yaşadığım değişim inanılmaz.
    özlem sürel
    işte favorim olan telkinlerden en önemlisi.. sabah biraz yorgun kalkioyrum bir de rüyalarımı etkiledi.onun dışında beklentiyi karşiliyor.
    murat
    İçimdeki gerçek ben 2 haftada ortaya çıktı inanamıyorum değişik kararlar alıyorum iş bulamadığım için az buçuk bunalımlardayım değişik kararlar alıyorum e insan boşta olunca... geçen yıl gitar kursum vardı;ama sadece haftada 1 gündü diğer günlerim boş geçiyodu.Bu yıl bütün günlerimi doldurmaya karar vermiştim bu telkinleri dinlemeden önce.Telkinler sonrası daha da olumlu değişimler hissettim kendimde mesela aklımdaydı ama hayata geçiremiyodum dillendiremiyodum belki de hiç ,tiyatroya yazılmaya karar verdim. Dün bir anda,evet ya ben bunu severek yapabilirim dedim.Tiyatroya yazılma düşüncesi bile benim için önemli bi karar.Bu fikre alışmam bile nerden baksan 6 ayımı alırdı:)Ama telkinlerden sonra evet ben bunu yapmalıyım beklememeliyim dedim.Sadece kendine güven ve suçluluk ve biraz da sosyallik arttırıcı telkinleri dinlememle oldu bunlar.2hafta sadece.Dans kursuna yazılmayı da planlıyorum.Artık hayatımda yeni şeyler beni memnun edecek değişimler olsun istiyorum ve bunları hayata geçirmekte kararlıyım bir kısmını geçirdim bile olumlu düşünüyorum.Bazen fikrimi akadaşlarıma açtığımda bana destek olan da, hayıııııııııır olmaaaaaaaaz sen yapamazsın diyen de var (bu aşırı tepkiyi hala anlamış değilim neyse) bunun için de başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini dinlemeye başladım dün. İnanıyorum bunun da işe yarayacağına. Önceden almakta, karar vermekte zorlandığım kararlar alıyorum artık.Mutluyum. Değişim sana geliyorum bekle beni daha çok işimiz var senle.Hayatımın sonuna kadar sürekli değişim içinde olmaya da karar verdim mesela. Bu bile beni mutlu etmeye yetiyor.Çünkü gerçekleştireceğimden eminim. Darısı isteyenin başına değişik kararlar alıyorum
    Davut gumus
    Kpss hiç calisamadim ve az bir süre kaldi.ben de etki görür muyum.ayrica kuzenim.pilotluk sınava girecek onun için özel calisma yapılır mı?
    s. yigit
    benim gördüğüm her ana başlıkta ikişer üçer çalışma var. mesela ruh eşi iki tane gördüm. doğru kişi 3 tane falan. aralarındaki fark nedir aynı başlık kullanılarak bu kadar çok cesitlenmesinin sebebi nedir. neye göre edineceğim ben çalışmayı. açıkçası kararsız kaldım. yardımcı olursanız sevinirim .
    Reşat
    Faydalı gerçekten denemenizde fayda var herşey zihinde başlar ve biter
    ayberk
    benim de tepkilerim hissedilir derecede netleşti.
    zemine
    benim en baş sorunum bu bazen cok yakın oldugum kişilerde bile oluyor.içimden kafamı duvarlara vurmak geliyor.kitlenip kalıyorum çözemedigim bir meseledir.telkinlere başlıyalı 2 gün oldu umarım etki edeceklerdir.4 gözle bekliyorum denir ya ben 8 gözle bekliyorum bu sorunu aşarsam cok büyük ilerleme kaydedicem.bu telkinleri bize sunan Atakan beye ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..
    emrullah
    herkese merhaba öncelikle böyle bir paylaşımı ve emeği bize ulaştırdığınız için emeği geçen herkese teşekkür ederim. ben 4-5 gün önce kayıt oldum siteyi ve yorumları elimden geldiğince inceledim. TV izleme alışkanlığım normal düzeylere geri döndü. daha farklı şeylerdede değişiklik oldu onunla ilgili konuları arıyorum. çalışmalarınız için çokteşekkürler.
    ferit tamer
    dışarıdan bolca etkileniyordum.çok şükür ki artık etkilenmiyorum.bu seferde biraz fazla etkilenmiyorum.bu telkini dinlerken sanirim ara vermeli .
    melermin
    bence tv izleme alışkanlığı hayatımızda psikolojik olarak oluşan boşlukları doldurmak için yararsız bir çabadır bence telkinleri dinledikten sonra HAYATINIZ GERÇEKTEN DEĞİŞİYOR ve siz eskisi gibi o boşluklarınız olmadığı için tv izlemiyorsunuz
    sinan
    bense sanki omurgama bir baston sokulmuşçasına dik yürüyorum istesem de bezgin haline geri dönmüyor vücudum. omuzlarımdan yukarı çekiliyorum sanki... teşekkürler........
    Bahar
    Ben bu vajinismus seti 4 sene önce alıp fayda görmüştüm öncelikle ne kadar teşekkür etsem azdır.Ayni sorunu yaşayan bir akrabama kendi kullandığım telkinleri verdim.Ancak onda etki yeterli olmadı.Acaba telkinler benim ismime özel olduğu için olabilir mi?İsme özel daha mı etkili oluyor?
    emre gündüz
    Kargo gelmiş ama SMS bildirimi gelmedi geri dönmüş.bence çalıştığınız kargoyu gözden geçirin.telkinlere karşı olan eşim de benden daha çok etkili oldu bir çok kişiyi size yonlendiriyorum. Sevgilerimle
    buğra
    evet kesinlikle tv izlemem azaldı günde en fazla 20 dakika falan izleyebiliyorum diger evde bulundugum zamanlarda balkonda oturup laptoptan telkin dinliyorum :D önceden en az iki dizinin müptelası olup onların hiçbir bölümünü kaçırmayan ben artık Tv'yi kapadım.Duman ve özgün müziğinde fanıydım artık onlarını da dinleyemiyorum:)) __________________
    elif kurt
    ben buyum çekiyorumm her şeyiiiii kendimee...-ecek -acak yok hayatımda..erteleyebileceğim hiç bişey yokkk __________________ hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumana katarsın! seçim senin!
    melek
    ya buna ben de inanamıyorum ama bu doğru. sizin öneriniz doğrultusunda çarşamba gününden beri,yani 4 gündür suçluluk ve ego güölendirici telkinleri birlikte dinliyorum. ve bir tv. hastası olan ben,çok önemsediğim bir program olmadığı müddetçe tv.nin yüzüne bile bakmıyorum,hatta ilginçtir,oturduğum bir yerde tv. açılırsa da ordan uzaklaşmak istiyorum. sanırım bunun sebebi şu: insan çoğu zaman ilgisini çektiği için değil,kafasını dağıtmak için,kendisiyle veya hayatındaki olumsuzluklarla yüzleşmemek için tv.ye sığınıyor. ama suçluluk duygularının üstesinden gelindiğinde insanın yüzleşmekten kaçındığı herhangi bir olumsuzluk kalmıyor.hayata daha ılımlı bakıyor...bu yüzden de tv.ye ihtiyacı kalmıyor. ben böyle düşünüyorum. her etkiyi burada paylaşmaya çalışıcam. :) saygılarımla.
    sevda
    Evet bende ayna egzersizi yaparken dikkat ettim gerçektende gözlerimde bir parlaklık var ve gözlerimin içi gülüyor...
    eymen ege
    herkese selam bugün 6.günümdeyım bende eleştirye tahammülü olmayan biriydım zaten tepkısız değildım ama çok sinirlenıyodum karsımdakını bazen kırıyordum ama şimdi bende tam tersı bi etkı var akısına bırakıyorum karsımdakıne sinirlenmm gerekırken boş boş etrafa bakıyorum ve buda benı mutlu ediyo çok uysallaştım arkadaşlarım bu dudrumun farkına yavas yavas varıyor,galiba duruluyorum güzel bişey,haytın tadını almaya başladım.herkese saygılar..
    melis güven
    Şimdiye kadar onlarca iş görüşmesine girdim fakat olumlu sonuç alamadım. Telkini almaya karar verdiğimde zarar gelmez diye düşünerek aldım. İlk iş görüşmemi telkin etkisinde olarak bu hafta yaptım ve ikinci görüşmeye kaldığımı ilettiler. Nasıl oldu hala bilmiyorum.?
    hasan
    muazzam bişey bu yaklaşık 1 aydır reiki yapıyoırum ,daha başlangıçtayım bu telkinlerle çok daha rahatladım teşekkürler
    volkan can
    Özellikle tempo tutma ve dik durma ihtiyacı kendine güven klasik müzik telkininde oluyor bunu farkettim, en azından benim için böyle. Onu dinlemek daha çok hoşuma gidiyor sanki. wave Dik durma ile aşırı bir problemim yoktu ama yerdeki taşları sayar gibi yürürdüm orası kesin. Artık bir şey beni dürtüyor yerlere baksamda hala azıcık, kafamı kaldırma ve gökyüzüne bakmak istiyorum sürekli. Hızlı yürümenin de etkisi oluyor ben sıkıntılı olduğumda hızlı yürürdüm ve biraz rahatladığımı hissederdim, iyi analiz yapınca anlıyorki insan eğik durarak hızlı yürümek pek mümkün değil. Dik yürümenin hayata çok etkisi var. Zaten beden değiştirmeye başlayınca da kendini, insanın içide pes ediyor ve inat etmeyi kesip ona uymaya çalışıyor. Üstelik içimiz daha kuvvetli ve etkili o düzelince ne olursa olsun eğilmiyor ne başınız nede bedeniniz. Nasıl ama süper bir uyum var. Etkileşim çok önemli hayatta sonuçta kontrol edilemiyor fazla, ama çok iyi etkileri oluyor. Bu telkinlerde etkileşimli sanırım ben öyle hissediyorum, bütün haldeler gibi biri eksik olmasın istiyor içim
    Yunus Gazi Ulusoy
    Atakan bey sizden bu seti geçen yıl almıştım.Sınavda ilk karşıma çıkan sorular oldukça zordu.Normalde moralim bozulur bildiğim soruları bile yanlış yapardım.Bu sefer hiç moralim bozulmadan devam ettim.Bu sayede atandım.Kızkardeşim için isme özel bir sipariş vermeyi düşünüyorum.Ayrıca ücretsiz telkinlerinizden de çok fayda gördüm.
    uğur gok
    Evettt!!!!! Kesinlikle katiliyorumm TV nin sesi bile bei rahatsiz eder hale geldi... Telkinlere devam ediyorum ve meditasyona da basladim su anda da devam ediyorum ve yaklasik 1.5 aydir TV izlemek icimden gelmiyor:P
    baran söyler
    Tam ihtiyacim olan şey...benim eşim aldı bu telkini ilk bir kaç ay inanmadiğim için dinlemedim.israri ile dinlediğimde güzel gelişmeler oldu.her ikimizin dinlediği bir çok telkin siparişimiz olacak.
    Cenk yuksel
    Alfa telkini aldım hiç bir etki goremedim ve biraktim.telkini bıraktıktan sonra etkileri hissetmeye başladım.bu telkin diğerlerinden farklı dinliyince değil de bir ay dinleyip bırakınca etki ediyor.saniyorum.cok aşırı dinlemek bu telkin için iyi değil.bilincalti yeter bana bir fırsat ver diyor.
    Duru tane
    Zamanın nasıl bittiğini anlayamayanlardanım. BU TELKİNİ aldıktan sonra zaman hala yetmiyor sadece daha çok sığdırmaya başladım.
    Ugur dogan
    Slm arkadaslar bende kekemelik var alsam faydasi olurmu
    engin su
    Fransızca ya odaklanmami sağladı ..daha çok konusmalara katılıyorum ama ders çalışma isteğim halen az bu konuda ne önerirsiniz.
    ceyhun durak
    Hafıza sorunum var ne denediysem olmadı.bu telkinle isimleri hatırlamaya başladım ders çalışma ve keskin odaklan beraber dinlemeli.
    hüseyin çınar
    Kesinlikle çok büyük fark var önceden insanlardan gözlerini kaçıran BEN, şimdi insanların gözlerininin içine bakıyorum hatta (kızların) çoğunluğu gözlerini kaçırıyor ayıptır söylemesi :)
    gülsüm
    BU telkinler gerçekten çok faydalı dinlemeye başladıktan bir hafta sonra evdeki boy aynasının karşısına geçtigimde anladım daha dik daha düzgün hatta bir manken edasıyla durdugumu, atakan bey e çok teşekkürler... Kim bir şeyi isterse istedigi şeyin canıda o nu ister ona düşkün olur.. istedigin şeyi candan iste.
    murat odabaşı
    bu telkini gerçekten inarak aldım.ama satış konusunda halen eksiklerim olduğunu düşünüyorum. on gün oldu dinleyeli. satış hayatın her alanında var.bu konuda çalışan kişiler kendilerini geliştirmeli.
    Ali
    Başarıyı çek albümünü dinledikten sonra ilk başta başarılı olacağıma inanmaya başladım daha sonra başarılı bir insan gibi hissetmeye başladım.Daha sonra vazgeçmediğimi farkettim.En güzelide başarılı duruşa sahip olmam oldu.Başarılı olma halini içselleştirince yavaş yavaş hayatım değişmeye başladı.Tabiki telkinleri disiplinli şekilde her gece dinliyorum.Çekirdek inanç cdmle beraber 35 konuda telkin dinliyorum.3 yıl kadar dinledim halada dinlemeye devam ediyorum.Belki sadece başarı telkinini 2 ay dinledim.Tek tavsiyem dinlemeye devam edin sıkılmayın.Zaten gece açıp uyumak zor değil.Mutlu gelişimler herkese
    Adem altinkum
    Ben en çok sosyal fobide fayda gordum.bir ay sonra bıraktım eski halime dondum gibi geldi.bu telkine bir yıl devam edilmesi gerektigini mutlaka alanlara belirtin.benim.gibi hemen birakmasinlar.
    tulay korkmaz
    sınavdan önce mutlaka dinlenilmesi gereken bir telkin çünkü çok bilgili olsanız da çoğumuzun konsantrsayon sorunu var... girdiğim bir kaç sınavda inanılmaz konsnatre olduğumu açıkça söyleyebilirim...
    belgu
    biraz eğik yürürdüm bende, şimdi ve yıllar sonrada kendimden emin olarak yürüyeceğim korkmadan.kendime güvenişim rüyalarıma bile yansıdı. __________________ sizi seviyorum
    Melih Ballı
    Spor yapma motivasyonu kayıtlarını dinlemeye başladım ve işe yaradılar. Talimatları okudum ve düzenli bir şekilde dinlemeye başladım. Kısa süre sonra kendime hedefler koyduğumu ve spor salonunda çalışma saatlerimi uzatabildiğimi fark ettim. Etkin olduklarını anladığımdan ötürü yeni kayıtlar satın alıp dinlemek için sabırsızlanıyorum.
    MEHMET Tunçel
    Eskinden aklıma bir çok iyi fikir ve plan gelirdi ancak iş icraata döküldüğünde motivasyonum hiç yeterli olmazdı,sanki çok büyük planlarım olmasına rağmen önümde engel varmış gibi kendime kızardım.Kayıtlarınız bana büyük bir odaklanma ve planlamı gerçeğe dönüştürme gücü verdi.Artık başladığım işi bitirmeye ve bırakammamaya karşı motivasyonum çok sağlam size herzaman minnettar olucam.
    Tarık Altınsoy
    Telkincd.com isimli sitenizden kendini sev ve olumlu yaklaş isimli mp3 kayıtlarınızı edindim. 1,5 ay boyunca kullandıktan sonra bilinçaltındaki etkilerini fark etmeye başladım. Örneğin, ilk olarak geceleri aynaya baktığımda beni, şahsen ve bizzat kendimi ne kadar sevdiğimi düşünüyordum. Yüzümdeki gülümseme giderek büyüyordu ve söylediğim şeyin doğru olduğunu biliyordum. Kendimi seviyorum ve bunu gözlerimin içine akarak söyleyebiliyorum. Deneyin ve görün. Aynanın karşısına geçin ve kendinize kendinizi sevdiğinizi söyleyin. Büyük ihtimalle sevmediğinizi fark edecek ve söylediğiniz şeyden rahatsızlık duyacaksınız. Kendini sev kayıtlarını sinleyin ve değişimi görün.
    sevda gür
    İştahım hep yüksek oldu. Bu telkini aldıktan sonra abur cuvur iştahım azaldı fakat hala yeteri kadar kilo veremedim.
    duygu guler
    16 gündür ego ve suçluluk mp3 lerini dinliyorum. İlk 3 günden sonra bir sindirimde bir rahatlama farkettim. ama sebebini anlamadım. siteyi de yeni keşfetmeye başlamıştım. daha sonra bu bölümü ve anketi gördüm:) Şimdi benim için çok çok önemli bir sorunun çözümlenmiş olmasından çok mutluyum:))
    sevgi gülenyüz
    .benim beynim çok dolu bende etkili olur mu deneyenler yazsın....çekirdek inanç henüz yaptırmadım o da gerekir mi?
    ayşegül belin
    ben sitenizde 400 e yakın konuyu inceledim bir coğu somut maddi konular.yanlış anlamayın ama maneviyat mistik konulara daha çok ağırlık vermelisiniz.sonsuz bilgelik telkini ile egomu dengeledim.kendime olan inancım arttı. sonsuz güç ve aydınlanma diğer favorilerim. çekirdek inanç yaptırma ihtiyacı duymuyorum.
    sevgi aslan
    hala inanamıyorum. Konuşmamda inanılmaz bir fark oldu. 2 ayda etkileri inanılmaz farkedildi. Umarım bu şekilde devam eder.
    ömer
    benim ela olan gözlerim daha da renk açtı ve bal rengine döndü. ayrıca irileşti. kocaman kocaman oldular..wovvvv demek telkinlerdenmiş.çok sevindim....harika birşey bu..ben 1 haftadır kendine güven telkini dinliyorum..
    serpil h
    bu telkini ilk dinlediğim hafta şok olmuştum.. kendimi inanılmaz zeki olarak hissediyordum.. ve gereçkten yaşama bakarken çok daha fazla yönlü bakmaya başladım.... sağolun
    irfan
    Bende telkinleri dinlemeden önce mutlu görünen,ancak mutsuzlıgu tek başına yaşayan biriydim şimdi mutlu oldugumun farkındayım bu steye çok teşekkür ediyorum gerçekten hayatım degişti
    pelin zarif
    Yıllardır bu sorunu yaşıyorum. Telkini isme özel satın aldım. İlk haftalarda kendimi iyi hissetmeye başladım fakat sorıunum geçmedi. 2 aya yakın sürede panik atağımda azalma oldu. Doktorum kontrolünde ilaç tedavime de devam ediyorum tabi. Teşekkür ederim.
    yunus günler
    sigara telkini kullandığımdan beri tekrar başlama korkusu kalmadı bu tarafı . çok güzel.etki etmesi için sesi çok açmışım bu da biraz bıkkınlık yaptı. bu telkinin müzikleri daha farklı olursa daha kolay dinleriz.
    kadir günel
    Sigarayı bırakamıyorum. 1 aydır dinliyorum sadece azalttım.
    Derya
    Bu telkini dinledikten sonra serum ve iğne korkum kalmadı...sadece ilk bir ay sonunda artık dinlemeyi istemedim ve bıraktım...sanırım etkiler kalıcı olduğu için bilinçaltım daha fazla istemedi
    burcu tiler
    Aşırı hasas ve tepkisel sinirlerim törpülenmeye başladı. İlk kez huzurlu hissediyorum. İYİ ki almışım bu telkini.
    mert yalın
    . çekirdek inancı geçen yıl yaptırdım o dönemden beri ara ara telkin dinliyorum.korkma ve endişe etmek telkini en etkililerinden oldu.çekirdek inançla birlikte telkin listem kabardı.bu konuda bir limit var mı?Aynı gün kaç telkin dinleyebiliriz.
    aziz vardar
    Spor salonuna gitmiyorum normalde.bu telkini alınca yine gitmedim.gun içinde egzersiz ve harekete faydası oldu...yuruyuslerim arttı.
    Elvan
    Yüz kızarması kurtul telkini ise yaradı .ofiste dinlerken yan masadaki arkadasim rahatsız oluyor.sanırım onun bilinçaltını etkiliyor.sadece uykuda dinlesem yine etkili olur mu.birde saat 7 den sonra işten çıkıyorum.bu saatten sonra size ulaşabileceğiniz bir hat olsa iyi olur.gündüz isim gereği arayamiyorum.atakan bey e ayrıca tesekkur ederim.
    kamile akar
    bu telkini dinledikten sonra harıl harıl ingilizce çalışmaya başladım.. ve bir ay içerisinde 5000 yeni sözcük öğrendim... teşekkürler...
    ayten aydemir
    evet ben de daha tv izliyorum.hatta tv açmadığım günler oluyor eğer seyredeceğim bişey yoksa.eskiden evde tv açık olmayınca bi boşluk hissederdim
    namık uzun
    tamamen espri yapamayan biri hiç bir zaman olmadım. Fakat öteye taşımak için bu konuda telkini aldım. Etrafımdakiler daha çok güldüğünü söylemeye başladı bana. Acaba daha çok etkili olur mu?
    betul kirman
    Ben buraya üye olalı ve telkinleri dinlemeye başlayalı 23 gün oluyor. Bu süre içerisinde elimden geldiğince önerilen şekilde ego suçluluk telkinleriyle başladım bir iki gündür de kendine güven erteleme sosyallik arttırıcı ve başkalarının düşüncelerini önemsememe yi ekledim umarım doğru bir sıralama yapıyorumdur.
    barış aşık
    Kekemelik seti isme özel aldım. İlk haftalarda konuşmam biraz daha akıcı oldu gibi ama daha fazla gelişme olmadı. Ne kadar süre sonunda maksimum etki olur?
    tugba kuzu
    çok mutsuz giden bir işim vardı,2 yıl sürdü. yıllık iznimi kullandığım süreç içinde ani bir karar verdim.istifa ettim 30 gün sonra çıkıyorum.Henüz borçlarım var,ve iş bulmadan çıkıyorum,mantık işi değil görünürde ama bunu yapmak için itici bir güç hissettim,hayat bu değildi,mutsuz olduğun bir ortam ve iş herseyi etkiliyor,yıpratıyor. Bu kararı düşünsem de hep duraksardım,ama bu sefer karar verdim 1 gün sonra konustum,ani,beklenmedik,ansızın olan bir histi... Yola çıkmadan,karsımıza nelerin çıkacağını bilemeyiz ama aynı yolda yürümek bizi negatif etkiliyorsa da bu riski almaya değer... Bir an önce daha iyi kosullarda bir işin karsıma çıkması için şans dileklerinize ihtiyacım var.... Sevgilerimle
    güzin gümüş
    ben tek başına dinledim gerçek etki çekirdek inanç ve büyüme telkini ile birlikte dinleyince oldu.esim de dinledi onda etkiler geçici sanki.
    selen şirin
    Çekirdek inancımın neler olduğunu ve nasıl dönüştüreceğimi öğrendiğimde bolluk bereketi, mutluluğu ve başarıyı kendime nasıl çektiğimi sizin sayenizde öğrendim...:)
    vahit yalçın
    Ben yorumların çoğuna inanmamıştım.İnternette bir çok yorum var.Özellikle bu sitenin 10 yıl üzerinde bir geçmişi olması ve yaşam boyu garanti kısmı dikkatimi çekti.Seneler önce hayatimdegisti.com sitenizden ücretsiz telkinleri dinleyen bir arkadaşım sizden bahsetti.İyi ki bahsetmiş.Özellikle odaklanma konusunda şimdiden çok fayda gördüğümü söyleyeblirim.Sadece klasik müzik ve doğa versiyonun yanında başka müzik versiyonları olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.
    emrah
    merhaba . Ben yaklaşık iki haftadır telkinleri dinliyorum, ilk bir kaç gün baş ve mide ağrılarım olmuştu. Şu anda fiziksel rahatsızlığım yok ama rüyalarımı daha net hatırladığım halde şimdi hiç hatırlayamıyorum ben bunu değişime uyum sağlamak olarak yorumluyorum.... Gerçekten değişen bir şeyler var dusun Kendime dönmeye başladığımı farkediyorum, meğer ben genellikle dışımdaymışım... insanlar ne der, bana bakıyorlar. beni eleştiriyorlar vs. vs. hastalıklı bir durum söz konusu yani Bir ben var bende benden içeri
    ömer
    hocam benim dilim r,l,y dönmüyor bunun içinde başarı olurmu.
    Ramazan
    bugün sipariş verdim fayda göreceğime inanıyorum
    esin
    gercekten etkiliyor ben kucuklugumden beri kabizlik cekerim yaglar caylar neler yapmadimki simdi ilk defa bagirsaklarimin calistigini hissediyorum nasil oldugunu bile unutmusum ozellikle sabahlaribagirsaklarim geriliyo gibi oluyor isallah boyle devam eder atakan beyin soyledigi gibi sucluluk telkininden olabilir cunku ben kafama birsey taktimmi kabizligim artiyordu kabizlik artikca daha cok sinirleniyordum suclulugu dinliyorum bende arttirayim
    Taner Soydan
    Bundan 2 haftadan daha az bi süre içerisinde gerçekten hayatta enerjisi tamamen tükenmiş bi genç olarak 2 senedir hayatımı sürdürüyordum. Telkinleri ilk kez dinlediğimde hiç ön yargılı davranmayarak bilgisayar başında ve uyumadan önce yatarken dinledim. Bazı günler o şekilde uykuya daldığımı bile farkettim. Ve aradan 1 hafta geçtikten sonra sürekli beynimde dönüp duran endişeler düşünceler beni gerçekten yorarken şimdi ise sadece anı düşünüyorum. Derslerimi aksatmıyorum. Bu finallerimin dönemine denk gelmesi ayrı bir olay ve finallerime çok iyi bi enerjiyle hazırlanıyorum.. 5 gün öncesine kadar hayattan beklentim yokken bugün spor yapmayı düşünüyorum.. HERKESE TAVSİYE EDİYORUM ÖN YARGISIZ SADECE DİNLEYİN
    Burçin
    Bilinç dışı albümleriniz konstanrasyonumu ve odaklanma kabileyitimi çok geliştirdi. Birkaçını kullandım ve herkese tavsiye ediyorum. Okulda daha iyi konstantre olmaktan genel anlamda daha iyi odaklanmaya kadar hayatımın bir çok alanında bana yardımcı oldurlar.
    Meryem Kaya
    7 sene önce bu cd yi almıştım. Taşınma sebebiyle kaybettim. CD im bana yeniden gönderildi. Sonsuz teşekkürler size .. :)
    Emine Ünsal
    Evime daha yeni taşındım ancak uyuyabileceğim bir yatağım bile yoktu çekim yasası şansı çekme kaydını 1 saat dinledikten hemen sonra parayı çekme kaydına odaklandım.1 hafta içerisinde bir mobilya mağzasından 1200$
    emircan bektaş
    Bende telkinlerden sonra mutluluğu taa kalbimde hissediyorum:) bu dünyanın engüzel duygusu olsa gerek, 2 kez kötü olaylar yaşadım son 1 haftada,hatta tekrar eski halime döndüm sandım,fakat siteye girip bikaç yazı okuyunca ve telkinlerimi daha çok dinlemeye başlayınca düzeldim gene mutlulukla doldum:) teşekkürler atakan bey çok teşekkürler:) __________________ Bazen fikirlerini de değiştirmelisin.. - Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.
    kadir gürbüz
    Benim onsezilerim oldukça kuvvetli bu telkini alınca tam etki hissedemedim.sonsuz güç ve koruma kalkanı ile birlikte dinleyince tam istediğim etki oldu.
    sevilay
    5 gün boyunca günce 8-12 saat civarınd dinlemeyle başıma gelenlerden bahsetmek istiyorum. zaten kişisel gelişim konusunda çok meraklı biriyim bu telkin parçaları da beni çok destekledi. herşeyden önce daha mutluyum. bu benim hayattaki en önemli amacımdır zenginlik, kariyer, saygınlık vb. şeylerden önce. bu ilk etki. ikinci olarak da yeni insanlarla tanışıp çok sıcak diyaloglar kurmam. hatta biraz kızlara karşı daha soğuk duruyorken bülbül kesilip kafa dengi biriyle arkadaş olmam da cabası. bu da ikinci etki. biraz da cesaret lazımdı onu da aştım. artık her konuda daha cesurum. bu da üçüncü etki. son olarak da tabiri caizse çok rahat bir şekilde laf sokmaya başladım kızdığım insanlara bunu fazla yapmazdım şimdi kendiliğinden çıkıyor öyle :) bir de unutmadan belirteyim. aynanın karşısına geçtiğimde içimden muhteşem olduğumu söylemek geliyor :) bakalım ikinci haftada neler olacak. bu süreci aylarca devam ettireceğim. belki psikolojik olarak kendimi daha olumlu görüyorumdur bilemiyorum artık ama kesin olan bir şey var ki hayatımda ilginç değişmeler başlıyor. bir de bunlara ek olarak okuduğum gelişim kitapları da çok yardımcı oluyor. sonraki süreçleri bu konudan paylaşırım artık her hafta teşekürler :)
    seda
    ay arkadaşlar...gözlerime inanamıyorum telkinler sonrası gözlerimin daha çok parlayacağını beklerdim ama göz rengimin 1 ton kadar açılacağını hiç ummazdım... aynaya az önce baktığımda göz rengimin her zamankinden daha açık gibi göründüğüne ve gözbebeklerimin bundan dolayı daha net seçildiğine şahit oldum...bu arada belirteyim gözlerim kahverengi....yandan ışık vuran pencere yanındaki aynada baktım daha direkt güneş ışığı vurmuyor..ama gözlerim turuncumsu bal rengi gibi daha sıcak tonda bir kahverengi olmuş sanki... ve daha da ileri gittim sahip olduğum lensleri de takıp öyle bakıyım bi de dedim...ve hiç olmadıkları kadar açık renk durup beni şok ettiler... renkli lens kullanmıyor olsanız da şunu bilirsiniz..gözdeki lensin açıklığı veya koyuluğu doğal göz renginin açıklığı ve koyuluğuna bağlıdır.. arkadaşlar bu sizce psikolojik mi yoksa göz renginde de açılma yapıyor mu bu telkinler...lütfen cevap verin bu konuda aşırı meraklandım.. uzun süredir gözlerimin daha açık renk olmasını hep isterdim...acaba telkinler sonrası benim her isteğim ben farkında olmadan gerçekleşicek mi ? açıkcası bu durum beni korkuttu da...ya hayrıma olmayan şeyleri de istiyorsam ve onlar da gerçekleşicekse ?
    irem
    Daha 2 gündür dinliyorum; oda ilk gün 1 saat ikinci gün 2-3 saatti zaten. Yinede İlk gördüğüm etki bu oldu; bir sorunum yoktu sindirim sistemimle ilgili ama hızlı çalışması daha iyi sanırım
    Demet akça
    alışveriş bahimliligim bu telkin sonrası ciddi azaldi.biraz mevcut krizin de etkisi olmuş olabilir. Tam bir bagimlimiydim bilemiyorum.
    guzide
    Telkinleri yaklaşık 2 haftadır dinliyorum.Hakikaten çok güzel etkilri var üzerimde.Göz teması konusunda kendimi çok ii hissediyorum.Bu telkinleri yapanlardan allah razı olsun:D
    Fatma Özyaman
    Yaşım 60 ve artık kendime daha dikkat etmem gerekiyor. Kayıtlarınızı dinlemeye başladığımdan beri 4 kilo verdim ve spor yapmaya başladım!
    ediz özen
    Öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum ben ,sanırım site sahibi Atakan Bey duygularımı nasıl ifade edeceğimi inanın ki bilemiyorum bu sitenin ismi bu kadarmı isabetli seçilir , emeğinizi, hakkınızı helal edin lütfen gerçekten mükemmel bir site burası tekrar tekrar teşekkür ediyorum size, sonra bitmek tükenmek bilmeyen sabrıyla her soruya , her tepkiye sevgi dolu olduğunu hissettiğim cevaplarıyla Shamanic, Sanemce, Redflowers, Keops, MüminOkan (bu arada önerdiğiniz kitapların çoğunu sipariş verdim bunu için ayrıca teşekkürler size) , ve şu anda adını yazamadığım diğer arkadaşlar sizlere de çok teşekkür ederim dilerim bu sabrınız, sevginiz hiç bitmesin.
    bAHRİ ADAŞ
    Şu gibi sorunlarımın da dün itibariyle yok olmaya başladığını farkettim. Öncesinde tırnak kemirme, saçlarımla oynama, kambur yürüme gibi kötü alışkanlıklarım vardı. Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri içimdeki ses beni yoğun bir şekilde uyarıyor: Dik yürü! Çek elini ağzından :) Peki önceden bu uyarı var mıydı? Tabiki hayır! Ben tırnaklarımı kemirirdim ve farkında olmazdım. Ta ki birisi beni uyarana kadar. Anladığım kadarıyla, bu telkinler güçlü bir iç ses oluşturuyor. Kusurlarınızın farkına anında varmanızı sağlıyor ve "ne çok şey bastırmışız bilinçaltımıza" bunu farkediyorsunuz. Suçluluk duygusunu dünden beri dinleyemedim. Çünkü dalgalanma yapıyor. Bugün deniyeceğim, eğer sorun olmazsa devam edeceğim. Sevgiler hepinize...
    NEZAHAT
    telkın almak stıyorum mp3
    ali sever
    dinleyeli bir hafayı geçti.sabah işe giderken yada başka bir yere dik yürüdüğümü ve kendimi kasmadığımı farkediyorum.herşeyi kafama takmadığımı,acaba bir kusur mu işledim,yanlış birşeymi söyledim diye düşünceler kaybolmaya başladı.ayrıntılara fazla girmiyorum artık.zamanı akışına bırakmaya başladım.bu haftanın bitiminde yeni bir telkin eklemeyi düşünüyorum artık.herşey güzel olmaya başladı.size çok teşekkür ediyorum.
    mehtap
    Siparisimi az once verdim cok heyecanliyim uyku tutmuyor
    emel carıkçı
    İlk dinlediğim günlerde yani pazartesi başladığımda iyiydi..ben ilk gün suçluluk,ego ve kiloyu birlikte dinlemiş daha sonra suçluluk ve egoya indirmiştim. şişkinliğim biraz azaldı.Bu bile benim için iyi şimdilik.çok teşekkürler..
    Gülbike Konduk
    Size sadece geçtiğimiz temmuz ayında gönderdiğiniz 2 harika kayıt için TEŞEKKÜR ETMEK üzere yazıyorum. Onları dinlemeden önce kendime güvenim yoktu. Bu sebeple 3 yıl önce işimden kovulmuştum ve tüm gün kendimi gergin hissediyordum. Geceleri uykuya dalmakta zorlanıyordum. Kayıtları sabah uyandıktan sonra ve gece yatmadan önce dinlemeye başladığımdan beri kısa süre içerisinde büyük değişiklikler fark ettim. Kendime yeni bir iş buldum ve sık sık yeni şeyler öğrenebileceğimi ve olayları iyiye çevirebileceğimi hissediyorum. Kendimi kendi gözümden görebiliyorum
    ferhunde dem
    Bu telkini aldıktan sonra bir gelişme sağlamadığıımı düşündüm. Geçen hafta bir stres kaynağımla karşılaşınca ilk kez aşırı tepki vermedim. Şaşkınım.
    Esra Yücer
    Atakan bey çok tsk ederim..bu içerik daha güzel olmuş ellerinize sağlık..
    ali
    telkinlerin bugünlerde bende yeni bir etkisi ortaya çıktı KENDİNİ YENİDEN KEŞFETME çocukken neşeli, herşeye ilgi duyan ve yaşama tutkusu duyan bir çocuktum 44 hep kendime sormuşumdur, bir insan nasıl böyle değişir diye, bugünlerde herşey farklı, kafamdan olumlu düşünceler geçiyor, hiç tanıdık olmayan ama aynı zamanda çok tanıdık güzel cümleler..üstelik fiziksel olarak da çocukluğuma benzemeye başladım, pencerede aksime bakıyordum demin, kısa kıvırcık saçlar, işte yeniden o tutku, yaşama tutkusu dolu bir zihin, bu ben miyim? dusun evet benim !!!, bu benim konuşmaya başlayan çocukluğum KENDİNİ YENİDEN KEŞFETME sizin de çocukken yaşadığınız hislere az da olsa dönüş varsa paylaşalım, anlık da olabilir geçici de olabilir, önemli olan bunu bir kez de olsa yakalamış olmak
    Vahit Yıldırım
    Bu cd yi bu hafta içerisinde işime yardımcı olması için edindim not verecek bir çok öğrencim vardı. İşim başımdan aşkındı ve işlerin daha kötüye gidemeyeceğini düşünüyordum üstelik beklenmedik bir şekilde akrabalarımdan biri hastalandı ve bakıma muhtaç kaldı.Yönetici olan yöneticiler sonuç isterler.Dolayısıyla bu cd yi aldım ve yavaş yavaş,pek bir beklentim olmadan dinlemeye başladım ertesi gün tüm günün işlerini öğlen vakti tamamlamıştım.Bu cd sayesinde suan aileme odaklanacak bir kac hafta sürem oldu.
    asiye
    şükürler olsun telkinlerin etkilerini yavaş yavaş görmeye başladım maalesef küsme ve affedeme me huyum var biriyle küstüm mü ölümüne küsüyorum barışsam da bilinç altım affetmiyor unutamıyorum c.tesi hayatım boyunca görüşmem dediğim kişinin doğum gününe gittim ve hiç bir olumsuz düşünce olmadan hem ortamda bulunanlar hem kendim bile şaşırdım pazar günü yolda köpekle karşılaştım aramızda sadece bir kaç adım vardı normalde köpek gürünce aklımı kaybediyordum yolda araba varmış yok mus görmüyordum bile allah korusun köpek korkusuna bir arabanın altında kalıcam diyordum bu sefer sadece köpeğin gözlerine baktım allahım şükürler olsun affedebilmeyi öğreniyorum artık ve cesaretim artmaya başladı
    nil sancak
    Geçmişi kabullenmek MP3 geldi ama tek bir versiyon var...birden fazla versiyon olması için isme özel olmasi şart mi ? Bence versiyonlar artmalı.
    melis ermin
    Mutluluk içimizde" çok klişe bir söz belki ama çok doğru. Bunu başarabilince dış etkenler değişse de mutluluk sürer. Ve biz mutlu oldukça bizi daha da mutlu edecek olayları,insanları çekeriz kendimize. Şu an yaşadıklarımızı gelecekteki"GÜZEL" hayata hazırlık olarak değil hayatın kendisi olarak yaşamayı başarmalı insan. Şunlar olsun mutlu olucam yerine mutluyum bu yüzden şunlar oluyor olmalı. Yaşasın ŞİMDİKİ AN
    traktorHal
    40 https://td-l-market.ru/shop/product/g-ts-pod-yema-kovsha-fgp-0-5mt
    esma sezer
    Arkadaşlar günaydın. Ben telkinlere yaklaşık bir aydır ara vermiştim. Zaten hayatım bu aralar çok tepetaklak olmuştu. Son bir haftadır suçluluk telkinini dinliyorum yeniden. Ama önce dinlediğimde hiçbir yanetkisi olmamıştı. Şimdi ise başımın ağrısı bi yana düşüncelerim bile darmadağın oldu.. Bu defa dağıttı beni anlayacağınız.Bende inatla devam ediyorum dinlemeye..Kendime bu senin ilacın alıyorsun içine taa bilincinin derinlerine kadar çekiyorsun diyorum telkini açtığımda .... belkide o yüzden bu kadar zor oldu.Bilmiyorum tabi ben öyle yorumluyorum. Atakan bey daha sağlıklı bir açıklama yapar bu konuda.... Bu arada Hayatım değişti ile ilgili bir açıklama yapmalıyım. Sayfaya üye olmadan önce çok çabuk demoralize olabiliyordum.Toparlanmam aylarımı alabiliyordu.Oysa şimdi çok daha ağır sorunlarda bile içimde isyan eden ,direnen, inatlaşan bir ses çıktı.Olumsuz sonuçların hiçbirini kabul etmiyor bu ses. Kendi direncimi ve hayata bakışımdaki değişimi artık çok net hissedebiliyorum. Biliyorumki güç içimde onu şekillendirecekte benim. İyiki varsınız Arkadaşlar
    ece yıldırım
    Bu etkilerin olması çok normal geldi,çünkü telkinler sayesinde zihnimizi güçlendiriyoruz, sağlıklı zihin sağlıklı ve normal vücut fonksiyonlarını gerçekleşmesinde yardımcı oluyor. İki gündür sindirim ve boşaltım sistemimde acayip bir düzelme hissediyorum. Hayatımda telkin ve yeniden namaza başşlamak konusu dışında değişiklık olmadığı için bu büyük ihtimal telkinlerin etkisi diye düşünüyorum. Uykum, beslenme tarzım her şeyim eskisi gibi. Telkinlerin işi bu sanırım
    zezgin dogan
    bende bu konuda artık çok daha rahatım:) ve gören herkes de gözlerimin parladığıı söylüyor,aynada da gözbebeklerimin içine dakikalarca bakabiliyorum:) teşekkürler atakan beyyy:)
    gül özmen
    o kadar güzel ve faydalı bir site ki keşke daha önce burayı keşfetseymişim:)) öncelikle dış etkenlere bağlı olmadan mutlu,huzurlu ve güzel gözlerle dünyaya bakabilmek hayatın anlamıdır diye düşünüyorum zaten bu duyguların daimi olmasıyla aşılmayacak sıkıntı yoktur...desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkürler iyiki varsınız
    gerçek
    Alıcağım telkinlerden birisi.Herkes bilebilir bu yasayı ama inanmadıktan ve kavrayamadıktan sonra bir anlamı olmaz.Bu yüzden önemli bi telkin.
    fevzi
    Telkinleri dinlemeye 2 yıl önce başlamıştım. Bir süre sosyo-fobi tedavisi görürken dinledim. Daha sonra bırakmıştım. Şu son bir haftadır tekrar başladım. Ve evet farklı bir etkisi olmuştu. Henüz tedaviye başlamadığım sıralarda , normalde ne zaman nerede olacağı belli olmayan tepkilerim net bir şekilde ve artarak seyretmeye başlamıştı. Sanırım şu anda da aynı şeyler olmaya başlıyor. Geçmişte yaklaşık bir ay dinleyip bırakmıştım. Şimdi ise bu süreyi uzun tutmak istiyorum. Fakültede hocalara bile beklenmeyen cevaplar vermeye başladım ki tek sorun biri bana takarsa yanarım. Ama en azından kendimi daha rahat dışa vurmam konusunda iyi.
    selim gür
    İnanılmaz derecede dağınık ve erteleyici bir yapım var. Rahatsız olmama rağmen bunu önleyemiyorum. Bu telkin ile birlikte ertemeye son telkinini aldım, birlikte dinliyyorum. Bugün 3. haftam ve ilk kez odamı toplama gücünü buldum. Salona ne zaman geçerim bilmiyorum.
    necati
    Benim de göz temasım pek iyi değildi. Uzun süre bakamazdım insanlara. Acaba ne düşünürler yanlış anlarlar mı diye. Ama artık göz teması kurabiliyorum ve gayet kendinden emin bakıyorum. Sosyallik arttırıcı dinliyorum. Gerçekten çok işe yarıyor. Normalde otobüste gittiğim zaman dışardaki karşı cinsten insanlar bakarlardı. Ben de öyle bakar çevirirdim kafamı. Bugün bi deneyeyim göz temasını dedim. Birine bi bakmaya başladım otobüs geçip gidene kadar kafasını çeviremedi karşıdaki. Teşekkürler Atakan Bey ve yorumlarını paylaşan dostlarım. :):) __________________ Gülümse ve odaklan
    murat çıkrıkcı
    kendimi bildim bileli tırnaklarımı yerim taki tırnak yemeye son telkinini dinleyene kadar abarttığımı düşünmeyin 1 haftanın sonunda tırnak yemeyi bıraktım
    gülhan çingıl
    .senelerdir çektigim bir sorun bu yüzden iki saaten fazla derin uyuyamiyordum.bir haftadır rüyalarım değişti.haftada bir kabus görüyorum buna da şükür.
    Ismail
    Bu ürünü satin aldim kesinlikle cok cok fayasi oldu olmaya da devam ediyor. Unutmayin arkadaslar herkes kafada bitiyor !!
    gulseren
    Merhabalar ben telkinleri dinleyeli dün bir bugün iki yani iki gündür belirtilen sıklıkta günde 10 saat dinlemeye çalışıyorum ilk dinlediğimde başımda bir ağrı oluştu bu dündü ve midemde tuhaf birşeyler olmaya başladı bugün ise felaket bir şekilde mide bulantısı yaşadım ve sanki zihnimde bir karmaşa yaşadım kapattıktan sonra ortam değişince bu durum değişti dinlemeye başlayınca yine mide bulantısı yaşıyorum dinlediğim telkinler ego güçlendirici ve suçluluk duygusu az bir şekilde kendine güveni de ekledim sanırım bu yaşadığım belirtiler normal öyle değil mi ? __________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir.
    sevgi bulansoy
    Ben sanki daha bir umutlu oldum kesinlikle değişiyor havam değişti dinledikçe . Bir sürüklenme hali bir amaçlılık duygusu içine girdiğimi söyleyebilirim..
    esra araz
    Tepkilerim eski ben e göre çok daha net, örneğin haksızlığa ve karşımdaki insanın bana güvensizliğine dayanamıyorum bir anda tepkimi dile getirip , o ortamı terketmek geliyor içimden, karşımdaki kim olursa olsun , ister patronum veya ailemden biri, önceden olsa suskun kalabiliyordum
    melda
    bende farkina varmamisdim tv izlemedigimin, eskiye nazaran hemen hemen hic izlemiyorum sayilir, acmak veya ay su saatte su basliycakdi gibi hic aklima glmiyor bile. Korkunclu filmleri seyretmeyi cok severdim hele hele söyle tam ürpertecek cinli ruhlu filmler dusun Simdi hic öyle seyler görmek istemiyorum, aman ne korkutup durayimki kendimi durup dururken diyorum, gülmek eglenmek varken. Farkina vardim daha cok yarayisli isler yapiyorum artik, düsüncelerimde cok degisdi negativ düsünen bir insanin yaninda durmaya bile tahammül edemiyorum telkinleri dinledigimden bu yana karar verme gücümde artti, eskiden kararsizligi cok cekerdim, yapsammi yapmasammi, iyiyi kötüyü secemeyecek haldeydim, ama artik farkindayim kararlarimi verirken ne istedigimi bilerek veriyorum, eskisi gibi yaaaa ne yapsam simdi diye sormuyorum kendime cok mutluyum cok
    ebru guneş
    inanın daha ilk gün olmasına rağmen ve şu an 2. saati yeni doldurmak üzere olmama rağmen gerçekten rahatladım...bende dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu var..dolayısıyla kafamdan kendimin bile takip edemeyeceği hızla birçok farklı kanaldan düşünceler sabun köpüğü gibi akar giderdi..bazen bu duruma dayanamayıp kafamı boşaltmayı hep istemişimdir..hatta ağlama krizlerine bile girmişimdir.... ama nedense bu telkinleri dinlerken kafamdan düşünceler aynı anda en fazla 3 farklı kanalda oluyor...diğer gereksiz fazla kanalların önünün kesilmesi büyük ölçüde rahatlattı...eskiden bunu antidepresan ilaçlara yaptırmaya kalkmıştım.....serotonin artmasından dolayı gözbebeklerim büyümüş ve görmemde zorluk çektiğim için çok sinirlenip ilaçları bırakmıştım... artık vucudumu kimyasallarla doldurmayacağım inşallah
    sefa
    telkinleri dinlemeden evvel akşam yatardım sabah kalktığımda sanki hiç uyumamışım gibiydi şimdi ise sabahları daha kolay kalkıyorum kendimi daha dinç hissediyorum daha az uyuyorum kısaca telkinler sayesinde daha erken ve süpeeeeeeeeer uyanıyorum __________________ çareSİZseniz çareSİZsiniz Erken uyanmak ve uyanır uyanmaz kendini iyi hissetmek.Harika bir şey Bende uzun süredir kendimi iyi hissederek uyanıyorum
    10lu Paket TelkinMP3 hakkında yorum yapın
    ADINIZ :
    E-MAIL :
    YORUM :
       
    Benzer ürün bulunamadı.